Bu ne anlama geliyor sizce de erkek kuzenimin bu yaptığı çelişki değil mi?

Arkadaşlar ben hariç iki erkek iki kız olmak üzere 4 arkadaşımla Antalya da Ruslara ait bir hotel de tatil için 5 gün kaldık ve bana göre çelişkilerle dolu hatıralar yaşadım... arkadaşlarımdan birinin nişanlısı. (çocuk aynı zamanda benim kuzenim oluyor) bedava içkiyi bulunca o kadar abarttı ki çocuk resmen gün boyu sarhoş geziyordu.. asıl konuysa burada başlıyor... sabah kahvaltı için yemekhaneye indik ve self service bölümünde ki çeşitler arasında DOMUZ SALAMI ( bacon) bulunuyordu benim şaşkın kuzen baconun ne olduğunu bilmeden doldurmuş tabağına bir baktım afiyetle yiyiyor xxsdfgg kuzi o DOMUZ pastırması napıyosun sen dememle yedikerini ağzından püskürtmesi bir oldu yetmezmiş gibi Allahım beni affet ne yaptım ben diye tövbeler etmeye başladı... şimdi size soruyorum arkadaşlar kor kütük sarhoş olana kadar içen ve nişanlanmadan önce yatmadığı kız kalmayan bir adam neden yanlışlıkla bir domuz ürünü yedi diye dehşete düşer HARAM diyip tövbeler etmeye başlar? çoğu insanda da benzer tepkileri görüyorum duyuyorum bunun nedeni nedir?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bu ne anlama geliyor sizce de erkek kuzenimin bu yaptığı çelişki değil mi?