Asla normal olmadığını biliyorum ama hepinizden görüş almak istedim. Ben kapalı giyen bir kızım ama normal açıklıkta kıyafetler beğeniyorum mesela omuz dekoltesi ya da diz kapağında elbise belki az yukarısında. Göğüs dekoltelerinden çok açıklıktan bahsetmiyorum ki olabilirdi de hoşuma gidiyor öyle kıyafetler annem anında saçmalama falan diye kızıyor ciddi şekilde kaç yaşında insanım hala karışıyor ayıptır ya uyarırsın açık giyme günahtır falan diye gerisini bana bırakırsın ne bu böyle siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
E onları alıp evde giyersin kime ne Desem de bizde de aynı modelden var maalesef 🤷♂️
Ya ben evi napıyım ben gösterişli olmayı severim havalı dururum hep tabı annemın seçtıklerıyle mümkün olamaz gider kapalıların kıyafetlerını bulur
Evlenince giyersin. Annenin evinde isen onun kurallarina uymak zorundasınız. Madem özgürlük bireysellik vs gibi düşünüyorsun annen de mulk hakkına göre istedigi kurala göre yaninda yasatabilir.
Alakası yok kızlar buna maruz kalmak zorunda değil. Ayrıca burada yaşamak bana bir lütuf değil burası benım doğduğum ev herkesten çok benım hakkım kendı yerim. Evlenipte kendi evim olmadı. Yaşla alakalı şeyler bunlar. Ama annem dinine bağlı insan olduğu için böyle yapıyor.
Annemın evinde değil kendi evimdeyim
Onun kuralları. Dogdugun ev senin değil. Annenin evi
Benım evim tabikide
Ne giyeceğine kesinlikle senin karar vermen gerekiyor.
Evet ama annem laf diyor hep anormal durum gibi
Tercih senin olmalı ister dekolte ister kapalı.
İster mini ister maksi.
Tercihlerini ve zevklerini sen yönetmelisin.
Kapalıyım diyorsun, dekolteden bahsediyorsun, açınmak mı istiyorsun
Kapalı giyiyorum dedim kapalıyım demedim
Hımmm daha açık giymek istiyorsun arrık öyle mi
Her gördüğün genç kız gibi. Ben hiç dışarı da tamamen kapalı giyen açık insan görmedim. Benim bir tarz anlayışım var bu yaşıma kadar asla uygulamadığım kapalıydım çünkü ama şimdi açıldım bundan sonra uygulayacağım
Büyük bir karar almışsın
Zaten uniye gidince istediğin gibi açılıp sacilacaksin. Boşuna direniyor annen
Yaşımı nereden biliyorsun? Ya da üniversite mezunu olmadığımı?
Hmm Yaşın büyükse bir şey diyemiyecem artık o da senin problemin
ıcınden ne gelıyorsa onu gıy yasa hayatını bu ne ya
Birey olduğunu ispat etmen gerekiyor..
Nasıl mesela
Ekonomik özgürlüğün varsa bu çok basit ölümü gösterip sıtmaya razı ediceksin
Vardı şu an yok uzakta yaşıyordum iyide her türlü bireyim bunu anlaması için bu yola ihtiyacımız yok aslında
Bence değil. Nasıl alıştırırsan öyle gider diye bı cümle var ya.. Bu tam olarak böyle bir şey. Hayat senin idrak etmesi gereken de onlar bunu hissettirmelisin
Evlenecegin kisiyi ona gire sec
Evlenmeyı düşünmüyorum olursa da evet ona göre seçcem
Birgun olacak oda. Anneni uzme her kiz senin gibi ister aile baakisi iatwv
Yasin büyükse o kadarda karisilmaz
Büyük karışılıyor
Abartmış
Yaşın büyükseden kastın kaç mesela en az
20 25 leri asmissan bu yetişkin bı kadın olma yolunda son demektir kaç yasindasin
26 yaş
Bu yaşta kıza karışılirmi garip dogrusu
Dininde bir insan baya ondan oluyor Zaten
E seni kendi degerleriyle yetiştirmiştir zaten neyse kabulünüz bu yaşa kadar oturmustur ne yapicak ömür boyu şunu yap bunu yapmaması diycek
Ben annem gibi hiç değilim onun istediği gibi hanımefendi uysal bir tip olmadım. Kapalıydım 10 yıldır 1 senedır açığım henüz hıc açık kıyafet giymedim kapalılar gibi heryerım kapalı ama sımdı beğeniyorum alacaklarımı gösterdim inanamıyor skaa mı yapıyorsun saçmalama diyor ama hep biliyordu hevesımın böyle şeyler olduğunu
Birilerinin baskısıyla kapanmissan bunun olacağı bellidir herkes kendi tercihini yaşar bu hayatta senin tercihin buysa eninde sonunda istediğini yaparsın bu onlara karşı bı tepkimi yoksa gerçekten istediğin bumu sadece bundan emin ol
Ben kendi isteğimle kapanmıştım ama yaşım küçüktü 14 yaşlarındaydım. Gerçekten istediğim bu.
Buna ters tepki vermeye devam edeceklerdir baş edebilecekmisin
Ben bugüne kadar nelerle baş ettim bu arada benım sadece annem var ve birtek o öyle.
O zaman o kıyafetleri alicaksin ve giyeceksin kadının kalbine inebilir alıştırma alıştıra geçiş yap bari
Yo direkt dicem ben böyle giymeyi seviyorum yaşım ortada oda alışacak başta kızcak ama alışacak
Kalbini kırmak sana bişey kazandırmaz zaten istediğini yaparsın engel olamaz kalbini kırmadan yapmaya bak ne yapicaksan
Gizli gizli giy
Evden nasıl çıkacak o halde peki
Üstüne bir hırka vs alsın öyle arkadaşım çok vardı
Ben böyle çocukça şeylerle uğraşıp kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum
Kaç yaşına gelmişsin ama bu saatten sonra annenin düzelmesini bekleme
Düzelmez zaten ama içi el vermesede bir şey de demesin
Arkadaşım 27 yaşında hala baskı görüyor ve gizli yapıyor ailesi suçlu kız değil
Doğru kısıtlamasalar gizli gizli yapmazdı
Karışırlar
Yaşım büyük