Arkadaşım aşırı triplendi ve arkadaşlığımızı bitirdi?

En sevdiğim kişilerdendi. Sonra sevgili yaptı ve aşırı değişti bir şey demedim. Zaten daha önceden de beni çok fazla kırdı. Sonra bi ara öylesine eskisi gibi değilsin dedim. Sonra bir şekilde konuyu kapattım. 00da beraber girmek için güne birbirimize yazıyorduk ben yazdım. Ve yazdığım için aşırı pişmanım bana onu gerçekten kaybetmek istemiyorsam düzgün konuşmamı istedi ama bu kadar kibar değildi. Sadece eskisi gibi dediğim için saçma sapan tripler yedim bana bir şey diyor açıklamaya çalışıyorum diyor ki acımasyon yapma acımasyon dediği anda zaten gözümde değerinin bittiğini söyleyebilirim. Hayattım boyunca çok fazla şey yaşadım ama hiç bu kadar alttan almadım. Önceden bana sevdiği bir erkek için küstüğü zaman sabaha kadar ağladığını biliyordum ama o benim ne yaşadığımı bilmiyormuş benim hiç umurumda olmadığını söyledi. En yakınlarıma bile her şeyi öyle anlatamıyorum ve anlatmak beni rahatlatmıyor bunu biliyor o duygularını ifade etti ben edemiyordum. Sonra da çok uzattı ve zaten bitsin bitsin deyip duruyordu. Bende zor bir günün ardından o kadar şeyi çekemedim ve bitirdik. Şimdi sorum şu hata bende mi yoksa onda mı ve ne yapmalıyım

Arkadaşım aşırı triplendi ve arkadaşlığımızı bitirdi?