Aile & Toplum Ailenizden sakladığınız bir sırrınızı söyleyeyim mi? alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sonuçlar beni heyecanlandırıyor 😀🤢🐍🔮 Güncellemeler+1 yıl Kafadan sallamakta aşırı iyiiiii yaaaa Güncellemeler+1 yıl Sen kafanda kurmuşsunnn kızımm😔 Ailenizden sakladığınız bir sırrınızı söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin ama ailem yok 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Nasıl yani neden
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ailemden saklıdığım hiçbir şeyim yok her şeyimi biliyorlar ya ben söyledim ya yakalandım hatta annem bana sen seks düşkünüsün der 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Doğru demüşş Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Fesuphanallah şu kıza bir meşale hobi bulalım😆 0 7 Yorumla Richardgör +1 yıl Meşgale* Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Evet ya canım sıkılıyoo Yorumla Richardgör +1 yıl Farkettim😆 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Küstüm jfjdjf Yorumla Richardgör +1 yıl Bana dolma falan yapsana hem sevaba girersin😆😆 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Dolma ne alaka ne alaka Yorumla Richardgör +1 yıl Alaka şart değil srni meşgul eder beni de mutlu😆 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. olur bakalım ne diyeceksiniz bacım merak ettim bende klmdf : 0 5 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Bir arkadaşından borç almışsın yüklü bir miktarda ve bunu ödememişsin daha sonra arkadaşın seni dövmüş Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 😆😆😆😆😆 Yorumla thecutewitch +1 yıl ohaa tövb de ya neyseki böyle bir şey yokşidddet kötüdür yuh hem bana kıyıp döven olmaz zannnetmem Yorumla thecutewitch +1 yıl *tövbe de Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Tövbe diyorum Yorumla
Ceengiz Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Anne misafir odasındaki koltuğun altına sümüğümü sildim 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sesli güldüm hahwfjenvkenvoekglemfpmrkfnrkfkrkfkrkfkedlemf Yorumla
Gelbiikonuşcazzz Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 587 cevap paylaştı. Sakladığım bir sırrım yok. Ailemle , kardeşlerimle herşeyi paylaşırım. 0 0 Yorumla
SemiramisKante Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tahmin soruları her geçen gün daha da tuhaf hale geliyor 0 4 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sus sen djdjf Yorumla SemiramisKante +1 yıl Eeee ben niye tahmini alamıyorum Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Tahmin et demedin hdhdd Yorumla SemiramisKante +1 yıl Ohoo Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ulan ailem bilmiyor sen nasıl bileceksin 0 4 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Bilirim ben😠😠 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Söyle bakim Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sen dolandırılmışsın Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Hadi canım kim dolandırdı Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kankaaaa iyi misin kankaaaaaa 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Değilim 😭😭😭😭😭😭😭 Yorumla mervelerkotuuu +1 yıl Belli belli jdndkfnf Yorumla
adamıım Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl nasıl yani sen mi sölicen 0 18 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl He ya ben söyliceem Yorumla adamıım +1 yıl söyle hadi :P Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Borçların var senin Yorumla adamıım +1 yıl aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl bildinnnn gibi bir tepki bekliyorsan zor klfdjgkldjfg hocam yani kime sorsan borcu vardır illa :D ne kadar olduğunu söyle de şaşıralım :D Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Tepki ver çabuk şaşırmış gibi yap djdnd Yorumla adamıım +1 yıl tamam bi rakam söyle önce :D ne kadar bir borç :D Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 350 milyar Yorumla adamıım +1 yıl yok daha neler :D kankam biraz geliştirmen lazım kendini :D Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sus geliştirdim djfjf Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Şaşır azcık role gir Yorumla adamıım +1 yıl ben söyleyim mi sevgilinden ayrılmışsın :D Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Herkes ayrılır oğlum djdjc Yorumla adamıım +1 yıl aynı şey belki hiç sevgilin olmamış olabilirdi :DFghşh niye şaşırmıyorsun kljdfghdhfg Yorumla adamıım +1 yıl oysa herkes öldürür sevdiğini klfgjhlf Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Aaaaaaaa sen bi dahisin nasıl bildin dksmfğsöcojomdf Yorumla adamıım +1 yıl aslanım benim ya kldjsfl ya işte bizde yapıyoruz bir şeyler karşim lkşdfjhlk Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Adamsın koltuğumu sana devrediyorum Yorumla adamıım +1 yıl ah be özelden sana yazamıyor olmak üzüyor kjldfghkl Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğruysa doğru diyecem😄 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben bile merak ettim 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Söyleme ben bile unuttum onu 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. söyle reis söyle 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Söyle bakalım müneccim poku yemiş kız 😀 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. Söylesene, nedir? 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. söyle bakalım :D 0 0 Yorumla
34Derbeder34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bunu bilmen Söyle bakım. ama imkansiz 0 6 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl İmkansız diye bir şey yoktur ağa be 🚬🚬🚬 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Her neysee Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Kredi çekmişsin Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Hiç öyle bişey yapmadım Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Yapmışsınnnnnnnnnnnnn bananwe Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Yapmadimm kız ama ömrüm boyunca sakli olacak bişey var Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl evet kanka bende merak ettim şimdi :) 0 7 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sen Bodrum'a gidip kızlarla kop kop yapmışsın djsjjx Yorumla mem_û_zîn +1 yıl tutmadı kanka marmaris içmelere gitmiştim :) serik belek e gitmiştim kuşadasına gitmiştim datçaya gitmiştim fethiye ye gitmiştim yani bodruma gitmedim kanka binanın bodrumunu eklemezsek :D Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Susss tuttu Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sen Bodrum'a gitmişin yanlışın var xjnsx Yorumla mem_û_zîn +1 yıl o nasıl oluyor kanka :) Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Kesin sarhoştun Yorumla mem_û_zîn +1 yıl ben 7/24 sarhoşum kanka :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hahaj söyle. beni de heyecanlandırdın 0 9 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Tühhh sen korkudan hepsini söylüyon sonra babandan bi ton dayak yiyon 😔😔😔😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bzzzztt.. çok alakasızdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sırf gizliyim diye mi bu çıkarımda bulundun Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sen ne anlarsınnnn bu işlerdeeen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi hayatımda gizediğim şeylerden anlamamam da ilginçmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence ben sana bi takip atayım. yazarsan konuşuruz Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Konuşalım demedim ki ben sana skckwkcjsnc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha demedin.. ben dedim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duyuru:kendisi takip isteğimi kabul etmiş olup mesaj atmamıştır.. öyle de bi delikanlıdır. takdir ediyorum seni @alsevgilimkalbimseninolsunfilan Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Söyle ckmecşöekc 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Gizlice izinsiz bir yerlere gidiyormuşsun Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl o ne demek lan 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Nasıl nasıl ne demekk Yorumla
cambardakolsunlütfen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Söyle fjdjkcmdf 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Merve ile sevgili olduğunu ailen bilmiyor Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Süğle usman 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Elinin körü Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Haha Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Aileye eşinden boşanma sebebini farklı anlatmışsın Yorumla miroveteene_ +1 yıl Doğru aga doğru Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Söyle YEĞENİM 0 11 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Subliminal mesaj verme banaaaaa🙁🙁🙁 Yorumla Mapustayım +1 yıl Bunu niye ailemden saklıyayım ki Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Mk beyni sus dhjdjf Yorumla Mapustayım +1 yıl İçtin mi yine lan Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Birazcıkkkk olabilir 😒 Yorumla Mapustayım +1 yıl İç iç aferin Yorumla Mapustayım +1 yıl Birazcık dayına özen her gün zemzem suyu içiyorum Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Dindar insanın hali de bi başka dayımmm Yorumla Mapustayım +1 yıl Ayıpsın yeğen Yorumla Mapustayım +1 yıl Allah yolundayız 🙏👳♀️👳 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Beni de o yola al Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Söyle 0 4 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Babanın üzerine telefon almışsın Yorumla MorettiMichael +1 yıl O yaslari geçtim ☺yalnız yaşıyorum öyle düşün Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Bu babanın üstüne telefon almayacağın anlamına gelmez reis Yorumla MorettiMichael +1 yıl Reis baba hayatta değil Yorumla
kur1ay35 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl söyle bakalımm 0 4 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Gizlice babamın cebinden 240 TL almışsın Yorumla kur1ay35 +1 yıl yok almadımm Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sus yalançııı jdjdjd Yorumla kur1ay35 +1 yıl ghghghgh Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Buyur söyle 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Kendinize ait evi üzerine geçirmişsin Yorumla _boogeyman__ +1 yıl Oha nerden bildin 😂 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyle sis 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sevgilinle evlilik kararı almışsınız Yorumla Serqts +1 yıl Ahaha daha erken Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl söyle bakalım 0 3 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Gece gizlice evden kaçıp sevgiline gitmişsin nasıl yaparsın bunu nasıl 😳😳😳 Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl 😀😀 buna ailem izin verecek olsa bile yapmam, aman Allah korusun 😅 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Jdjdjdjdjjxjjdjdjddjjddbdx Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Babana sevgilini sınıf arkadaşım diye tanıtmışsın Yorumla Uzeyy +1 yıl Hayatım boyu sevgilim olmadı ki tanıştırayım 😂 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Olucak Yorumla Uzeyy +1 yıl Olursa da böyle tanıtmam jsjsjsjsjjs Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı. sırrım varsa söyle 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Kazalarım 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Olur soyle 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
annesinisevmeyenkız1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. De bakim 0 4 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Bir kızı seviyorsun ve baban bu kızı gelin olarak istemiyor Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Bir kızı sevsem babam hemen everecek ben istemiyorum 😂 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sus doğru dedim ben djdjf Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Evet doğruydu ben nerden bilebilirim ki zaten 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur☺️☺️ 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Ailenden gizli birinin evine gitmişsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim evet ☺️ Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şöyle bakalim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Komsum bana verdi 0 10 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Sen niye söylüyon ben tam bunu dicektim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komsun sen degilsin annen 😛 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Yoksa sen bizim sucu hüseyin misin djdjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annen ve huseyin 🤣 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Hahahahhahahahaa Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Annem yapmaz ya yanlışın var 😲😲 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Hem Hüseyin tipsiz bakmaz annem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hah 🤣😁🤣 ama annen daha genc Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Eee tabi bi kızı var sultanlar gibi yaşıyor 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Grup yaptinizmi hic Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Söyleyebilirsin ama ailem yok
Nasıl yani neden
Ailemden saklıdığım hiçbir şeyim yok her şeyimi biliyorlar ya ben söyledim ya yakalandım hatta annem bana sen seks düşkünüsün der
Doğru demüşş
Fesuphanallah şu kıza bir meşale hobi bulalım😆
Meşgale*
Evet ya canım sıkılıyoo
Farkettim😆
Küstüm jfjdjf
Bana dolma falan yapsana hem sevaba girersin😆😆
Dolma ne alaka ne alaka
Alaka şart değil srni meşgul eder beni de mutlu😆
olur bakalım ne diyeceksiniz bacım merak ettim bende klmdf :
Bir arkadaşından borç almışsın yüklü bir miktarda ve bunu ödememişsin daha sonra arkadaşın seni dövmüş
😆😆😆😆😆
ohaa tövb de ya neyseki böyle bir şey yok
şidddet kötüdür yuh hem bana kıyıp döven olmaz zannnetmem
*tövbe de
Tövbe diyorum
Anne misafir odasındaki koltuğun altına sümüğümü sildim
Sesli güldüm hahwfjenvkenvoekglemfpmrkfnrkfkrkfkrkfkedlemf
Sakladığım bir sırrım yok. Ailemle , kardeşlerimle herşeyi paylaşırım.
Tahmin soruları her geçen gün daha da tuhaf hale geliyor
Sus sen djdjf
Eeee ben niye tahmini alamıyorum
Tahmin et demedin hdhdd
Ohoo
Ulan ailem bilmiyor sen nasıl bileceksin
Bilirim ben😠😠
Söyle bakim
Sen dolandırılmışsın
Hadi canım kim dolandırdı
Kankaaaa iyi misin kankaaaaaa
Değilim 😭😭😭😭😭😭😭
Belli belli jdndkfnf
nasıl yani sen mi sölicen
He ya ben söyliceem
söyle hadi :P
Borçların var senin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl bildinnnn gibi bir tepki bekliyorsan zor klfdjgkldjfg hocam yani kime sorsan borcu vardır illa :D ne kadar olduğunu söyle de şaşıralım :D
Tepki ver çabuk şaşırmış gibi yap djdnd
tamam bi rakam söyle önce :D ne kadar bir borç :D
350 milyar
yok daha neler :D kankam biraz geliştirmen lazım kendini :D
Sus geliştirdim djfjf
Şaşır azcık role gir
ben söyleyim mi sevgilinden ayrılmışsın :D
Herkes ayrılır oğlum djdjc
aynı şey belki hiç sevgilin olmamış olabilirdi :DFghşh niye şaşırmıyorsun kljdfghdhfg
oysa herkes öldürür sevdiğini klfgjhlf
Aaaaaaaa sen bi dahisin nasıl bildin dksmfğsöcojomdf
aslanım benim ya kldjsfl ya işte bizde yapıyoruz bir şeyler karşim lkşdfjhlk
Adamsın koltuğumu sana devrediyorum
ah be özelden sana yazamıyor olmak üzüyor kjldfghkl
Sen benim sırrı mı ne bilecen 😅
Doğruysa doğru diyecem😄
Ben bile merak ettim
Söyleme ben bile unuttum onu
söyle reis söyle
Söyle bakalım müneccim poku yemiş kız 😀
Söylesene, nedir?
Söyle bakalım :))
söyle bakalım :D
Bunu bilmen Söyle bakım. ama imkansiz
İmkansız diye bir şey yoktur ağa be 🚬🚬🚬
Her neysee
Kredi çekmişsin
Hiç öyle bişey yapmadım
Yapmışsınnnnnnnnnnnnn bananwe
Yapmadimm kız ama ömrüm boyunca sakli olacak bişey var
evet kanka bende merak ettim şimdi :)
Sen Bodrum'a gidip kızlarla kop kop yapmışsın djsjjx
tutmadı kanka marmaris içmelere gitmiştim :) serik belek e gitmiştim kuşadasına gitmiştim datçaya gitmiştim fethiye ye gitmiştim yani bodruma gitmedim kanka binanın bodrumunu eklemezsek :D
Susss tuttu
Sen Bodrum'a gitmişin yanlışın var xjnsx
o nasıl oluyor kanka :)
Kesin sarhoştun
ben 7/24 sarhoşum kanka :)
Hahaj söyle. beni de heyecanlandırdın
Tühhh sen korkudan hepsini söylüyon sonra babandan bi ton dayak yiyon 😔😔😔😔
Bzzzztt.. çok alakasızdı
Sırf gizliyim diye mi bu çıkarımda bulundun
Sen ne anlarsınnnn bu işlerdeeen
Kendi hayatımda gizediğim şeylerden anlamamam da ilginçmiş
Bence ben sana bi takip atayım. yazarsan konuşuruz
Konuşalım demedim ki ben sana skckwkcjsnc
Hahaha demedin.. ben dedim.
Duyuru:kendisi takip isteğimi kabul etmiş olup mesaj atmamıştır.. öyle de bi delikanlıdır. takdir ediyorum seni @alsevgilimkalbimseninolsunfilan
Söyle ckmecşöekc
Gizlice izinsiz bir yerlere gidiyormuşsun
o ne demek lan
Nasıl nasıl ne demekk
Söyle fjdjkcmdf
Merve ile sevgili olduğunu ailen bilmiyor
Süğle usman
Elinin körü
Haha
Söyle
Aileye eşinden boşanma sebebini farklı anlatmışsın
Doğru aga doğru