Eşimle kavga ettiğimiz için karakolluk olmuştuk eşimin aşağılama ve hakaretlerine karşı bacagına 1 2 tekme atmıştım darp raporu alıp benden şikayetçi olmuştu şimdi barıştık mahkeme bana 2.500 TL para cezası kesmiş ben avukatımla bu karara itiraz ettik sonuç olarak hakim davayı tekrar görecek duruşmaya beni ve eşimi istiyormuş sonuç ne olur sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstediğin kadar itiraz et kamu cezası o sildiremszssin
Adam oldurenin cezasi siliniyor bu ulkede
Dostum biliyorum böyle olduğunu ama neden itirazım üzerine mahkemeyi tekrar kuruyor beni ve eşimi istiyor duruşmaya onu anlamadım itirazı kabul etmeyip bitirseydi ya direk olayı
Devlet geçirdiği hiçbir cezayı silmez. Hele hele darp raporuyla bunlar sabitlenmişsse avukata döktüğün parada çabası mahkeme ucretide açılışı olur. Sen cinayet isle öyle gel ozaman
Banada bu tarz sey basima geldi ozur diledim dersin olay biter rahat ol ama 5yil infaz alirasin
Sen itiraz ettiysen mahkeme açılır. Onların umurunda olmaz bunu avel avukatın sana söylemiyormu? Oda seni koparmanin derdin de
5 yilsonra siler
@1Yalnizadammm avukatım öyle paracı bir adam değil ve aile dostumuz bizden öyle para dökmemizi istemez benim için uğraşıyor yani
Ben sana avukat ve parayla alakali bir sey demedim Kadina siddetin yeri cok farkli barissanda yasal oladak konu mahkemede
Kardeş su durumu bilmek için avukata bile gerek yok sen karını dovmususn mahkemeye darp raporuyla gitmiş Esin davasını çekmiş. Fakat burada kamu davacı oluyor senden ve sen bu cezayı herturlu ödeyeceksin onladar net karın vazgecsede ödeyecek vazgecmese de
Kank dertlesmek istern gel yardimci olurum
Teşekkür ederim abi
Bosanmis davasi acarak kökten cözmek lazim
Bosanma*
Sana kurban olayım ben aplaaa😅😅
Senin ailevi sorunlarindan bizene
Ahahahhahaha bana velet diyene bak orço seni
Ulan keko
Hem eşine şiddet uyguluyon hemde burada gelip bana velet diyon boşuna demiuolar akıl yaşta değil baştadır diye
Sende boyunu aşan işlere girmeyecen koçum, daha evliliğini doğru düzgün yurutemiyosun burada gelip bana velet demende ayri bi komiklik açıkçası, yiyemeyecegin şeylerin altına girersen böyle olursun işte evlilik gibi büyük bir sorumluluğu senin gibi hanzo bi keko nasıl ustlenebilir ki zaten, eşine de yazık olmuş... senle nasıl baristiysa artık... kim bilir kadına ne yaptın da barıştı senle
Neyse ne halin varsa gör umarım cezani da çok iyi şekilde alırsın karşılıksız kalmaz
Lan daly*rak daha sıçtıgın b*k mahalleni geçmemiştir gelmişin burada bana artislik yapıyorsun her evlilikte oluyor böyle şeyler ben eşime kalıcı zarar verecek bir harekette bulunmadım senin gibi çok dayılanan efelenenler gördüm evlenince eşinin ağzını yüzünü kırıyorlar büyük konuşma aslan parçası onun için Allah büyük konuşanı sevmez başına daha beteri geliverir herkes kendine bakacak.
Ahhahahahahhahahah
Öncellikle bunları şimdi hava atmak ya da kendimi belli etmek için söylemiyorum hani diyosun ya beni asagiliyosun yaşım küçük diye dinle şimdi; liseye girdiğim sene il 1. si oldum tam burslu bir özel fen lisesinde okudum, geçen yıl da üniversite sınavında derece yaptım özel bir üniversitede yarı burslu olarak pilotaj okuyorum, üstüne İngilizce Fransızca Almanca, ve İtalyanca biliyorum ben bu dilleri küçüklükten beri kursuna gittim hep evde özel kurs gördüm şu anda da İspanyolca öğreniyorum, küçüklükten piyano eğitimi görüyorum çok ta güzel çalıyorum, artı olarak robotik kodlama biliyorum, Python programlama ile de uğraşmaya başladım şu sıralar, uzayle ve bilimle çok uğraşıyorum araştırıyorum ayrıca da roman olarak dünya klasiklerinin çoğunu okuyorum okumadığım kalmadı diyebilirim, peki söylesene şimdi sen bunların hangisini yaptın da bana velet diyosun
Ayrıca bana velet deme hakkına sahip değilsin adios...
Akıl yaşta değil baştadır diye laf defa söyledim sana Ashhshshshs, yaşın kaç bilmiyorum ama her evlilikte olur böyle şeyler diyerekten şiddeti ve hakareti normalleştirmeye calisiyosun neyse ben kime laf anlatıyorum ki zaten
Ve benim 15 yaşından beri birlikte olduğum bir kız arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz hiçbir zaman klasik tc erkeği gibi davranıp ona herhangi bir keko veya hanzo gibi davranıp canını sıkmadım ben daha bi karıncayı bile incitmeye korkan biriyim sen ise eşine şiddet uygulayacak kadar hayvansin!
Eşine sorulur yine
Ne diyecek eşinle barışmışsın hala şikayetçi misin diyecek
Klasik seyler rahat ol bi cacik olmaz