Korkunç düzeyde bir eşcinsellik artışı var. Bu durumun normalleştirilmeye çalışılması nedeniyle daha da yayılıyor.
Toplum olarak bu durumu engellemek ve yayılışını durdurmak için ne yapılabilir?
Korkunç düzeyde bir eşcinsellik artışı var. Bu durumun normalleştirilmeye çalışılması nedeniyle daha da yayılıyor.
Toplum olarak bu durumu engellemek ve yayılışını durdurmak için ne yapılabilir?
Eşcinselliğin doğuştan değil bir hastalık olduğunu ve tedavi ile çözülebileceğine inanan ve bunun için araştırmalar yapan bir bilimsel kuruluş kurulmalıdır aksi takdirde her türlü yasak merakı cezbedip daha fazla tetikleyici etkisi yaşatabiliyor yani ters etki yapabilir.
Onun dışında dizi, film sektörü ve sosyal medya platformlarında maalesef eşcinsellik propagandası oldukça fazla durumda ve amacın birilerini normalleştirmekten ziyade başka kitleleri de benzetmeye çalışmak.
Bu nedenle bu tarz sektörler de denetlenmeli ve kurallara uyulmazsa gereği yapılmalı.
Ancak dizi, film sektörümüzdeki tek sorun eşcinsellik vs değil daha büyük sorun aile içi şiddeti meşrulaştıran, mal satar gibi kadın satan, kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan senaryolardır. Bu tarz dizi ve filmlere de el atılmalıdır ki her türlü bataklıktan insanlar kurtarılsın.
Yapacak bir şey yok, insanların kendi cinsel tercihine kalmış bir şey onlar öyle mutlular demek ki. Kimselere de zararları yok.
Nasıl zararları yok? Ergen çocuklar ile kim eşcinsel ilişki yaşıyor, gençler kime bakıp merak edip deniyor, bu eşcinsellik neden normalleşiyor sence? Yayılması zarar değil mi? Yarın oğlun eşcinsel oldupumda da bunu söyleyecek misin?
Öncelikle şunu ben söyleyeyim, kendi geleceğimi bile doğru düzgün göremezken bir oğlumun olacağından emin bile değilim. Eşcinsellik içten gelen bir eğilim, öyle yaratılmıştır. Normalleşmesine de bir şey diyemem. Ne yapalım yani eşcinseller diye insanları asalım mı?
Lut kavmi helak edileceği zaman melekler Allaha gidip , " bu şehir halkının içinde bu sapkınlığı yapmayıp geceleri bile kalkıp sana ibadet edenler var onları da mı helak edeceksin" dediklerinde Allah, : "onlar da helak olacak çünkü onlar da bu sapkınlığı yapanları engellemeyip sessiz kalıp, bunun normalleşmesine müsade ettiler"
Cevap
3Cevap
Eşcinsellik artışı diye bişey yoktur öncellikle, eskiden toplumlar daha gerici zihniyete sahip olduğu için çoğu kişi aciklayamiyodu eşcinsel olduğunu ancak şu anda hem teknolojininde gelişmesiyle hem de insanların bilinçlenmesiyle daha rahat olabiliyolar, bu arada eşcinsellik bir hastalık ya da sapıklık değildir, bu konu hakkında bilim insanlarının dünya sağlık örgütü tarafından onanmış açıklamaları var ona bi bakın derim orada neyin ne olup olmadığı yazıyor... sadece tek görüş takılıp dine odaklanmak yerine biraz da bilimsel takilsaniz diyorum? Ve benimde eşcinsel arkadaşlarım var 1-2 tane hepsi de çok iyi kişiler hatta bir çok müslümandan daha ahlaklılar diyebilirim bana karşı bi yanlışları olmadi
Şimdi Kuran'ı Kerim' i değil dünya sağlık örgütü denen birkaç insanın görüşünü mü kabul edelim diyorsun?
Kuran yalan yanlış da onlar mı doğru söylüyor?
Cehennemde de tanımıyorum dersin 😂
Acınacak durumda olan kişi sensin ama zekan ona bile yetmiyo. Şeyinin aklıyla yaşıyorsun. Beygirin aklıyla yol alanın gideceği tek yer ahırdır demiş atalar 😂😂😂
Beyinsiz herkesi kendin gibi mi sanıyon? 😂😂😂
Eşcinsellik artışı yok, artık saklanma gereği duymuyorlar. Beni ilgilendirmez herkes istediği hissettiği şekilde yaşasın
betterböcek
betterböcek
15 sn
Lut kavmi helak edileceği zaman melekler Allaha gidip , " bu şehir halkının içinde bu sapkınlığı yapmayıp geceleri bile kalkıp sana ibadet edenler var onları da mı helak edeceksin" dediklerinde Allah, : "onlar da helak olacak çünkü onlar da bu sapkınlığı yapanları engellemeyip sessiz kalıp, bunun normalleşmesine müsade ettiler"
Ee ne yapacaksın hepsini öldürelim mi ne yapalım
Sana niye bu kadar dert oldu ki, helak olcak olsaydık buna sadece eşcinseller sebep olmazdı emin ol, ona kadar ülkede başka hiç mi kötü şeyler yok, mesela neden çocuk istismarından taciz ve tecavüz vakalarına sessiz kalındığı için helak olunmuyor?
Ben çocuk tecavüzlerine asla sessiz kalmadım hatta pedofili suçlularına idam gelmesi taraftarıyım hep söyledim hatta linç edilmeli ki ibret olsun hiçbir sapık, bir çocuğa dokunmaya cesaret edemesin.
Ayrıca eşcinsellerin çoğu genç ergen çocuklarla yatmayı tercih ediyor bilmiyormuş gibi konuşma
Engellenmesi gereken bir şey görmüyorum ortada insanlar hatta hayvanlar iki cinsiyet üzerine kurulu değildir
Doğuştan hormonel baskınlığın yönelimini belirler ve bunu engellemen için bebeği öldürmen gerekir
Hadi ordan, ben çoluk çocuk sahibi evli kaç kişi gördüm bu şekilde kendi cinsi ile ilişki yaşayan. Gayet de tercih meselesi
Önce üslübuna dikkat et sonra da bilimi ve toplum baskısını öğren
Bilmediğimi ne biliyorsun toplum kokuşmuş görmüyor musun? Ne toplum baskısından bahsediyorsun?
Her şeyi bildiğin kadar haddini de bil o zaman ve üslubuna dikkat et
Uslubum gayet düzgün küfür mü ettim sana? Senden daha saygılı konuştum orada hatalıyım evet
Bunlari düşünmekten daha önemli seylerim var herkesin kendi hayati ve kendi günahı bana ne
Lut kavmini araştır bence eşcinsel oldukları için değil başka bişey için oldu
Eşcinsel oldukları için, okumadın değil mi hiç kuranı?
tedavi kurumları açılmali
memlekette ne çok top tüfek varmış cidden
sence bu mumkun olabilir mi komik misin djxjdj
iyi de ne yapabilirsin ki bircogu ozentilik yapiyor zaten
İşte sessiz kalmayıp normalleştirmemeliyiz. Nasıl ki sokak ortasında ilişkiye girenlere müdahale ediliyorsa onlarında ulu orta eşcinsellik yaşamasına müsade edilmeneli özellikle fenomen olmalarına izin verilmemeli
Engellenmemelii
Neden
Herkesin kendi duyguları hayatı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?