Merhaba arkadaslar adıma zorlama hapsi cıktı eski sevgilim yüzünden kendisi şikayetinden vazgecse ne olur bide yakalama kararında evdenmi alıyor bilgilendirirseniz sevinirm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şikayetinden vaz geçse de kamu vaz geçmez
Şikayetinden vazgecerse hapis cezası düşer diye ögrendim
Adliyede infaz memurundan
Ceza düşmesi belki olabilir dediği gibi
öyle ögrendim ama kolluk kuvetleri o şikayetini cekene kadar alırmı diye merak ediyorum evimden
Bence git emniyete görüş eğer yakalama düştüyse öyle de böyle de denk gelir
Gecen gün adliyeye gittim yakalanman var dedi ama almadılar
Pazartesi şikayetini cekicek işte ozamana kadar evime gelirlermi diye merak ediyorum
Hafta içerisi gelirlerdir büyük ihtimal almak için
Bende onu anlıyamadım adliyede kendim yakalanmam var mı diye baktırdım evet var kendin hazır oldugunda git dediler evede karar tebligatı vs gelmedi
Benim anlamadığımda şu sisteme kimlik bilgin girildiğinde yakalaman var ve bu gözküyorsa seni salmamaları gerekiyo o nasıl oldu anlamadım
Tebligat vs bazen muhtarlığa da gidebiliyo
Onu bende anlamadım adliyedeki kişide anlamadı muhtarlık tam karsımızda gelse bana iletirlerdi ama suanda bayram nedeniyle kapalı sizinde başınızı agrıttım kusura bakmayın
Yok esft ama bence siz illede gelsinler diye beklemeyin yarın bi gün yolda bi yerde hazırlıksız yakalanırsınız bişey olmasada boş yere bi sürü zamanın gider en azından pazartesi günü kendin git ifade mi vericeksin ne olucak duruma göre öğren daha iyi olur
Ama şimdiden sakın gitme yoksa pazartesiye kadar gözetim altında tutarlar yakalama varsa gerçekten
Bende öyle düşünüyordum hatta bugün gidicektim karsı taraf bakıcam dddim şikayet cekme olayına şuandada heryer kapalı oldugu için adliye vs pazartesi ye kadar beklesemmi diye düşünüyorum
Evet şimdi gidersem nezarette tutarlar
Aynen pazartesi ola hayrola pek bişeyde çıkmaz zaten emniyete gidersin orada ifade verir ya da savcılıkta sonrası salarlar zaten
Zorlama hapsi onaylanmıs öyle dediler ama kendi ayagımla yakalanmama baktırdım ama almadılar değişik geldi bana şu iki gün almazsalar evden zaten kendim gidicem
Hayırlısı olsun
Tesekkür ederim 🙏🏻
Neden hapse giricen? Naptın?
Karsı taraf beni şikayet edip ben etmediğim için
Dövüştünüz mü?
Yooo dövüşmedik kandırdığı için tehdit ettim mesajda ceza aldım
Lol iyi olmuş sana. Yapamayacağın şeyleri söylemicen
Yapmadıgımı nerden biliyorsun acaba ya da karşı tarafın naptıgını bilmeden boş boş konuşuyorsun acaba
Yaptıysan zaten haketmişsin. Gir hapse. Ona buna saran yrak hastası kadınlarla kimse uğraşmak zorunda değil
Senin sorunların var belli bi ötelesenmi acaba senin gibi birinden akıl alıcak değilim senin gibi kadın düşkünleride zorunda bırakmasaydı ozmn
hmm. Etkili olur umarım.
İnşallah
Evden alırlar
Adliyede yakalama bürosuna gittiğimde almadılar evden alıcaklarını düşünmüyorum
Nasıl tehdit ettin çok mu kötü bisey dedin
Kendisi yıllarca peşimi bırakmadı evlenmiş olmasına ragmen bende tehdit ettim oda bunu kullandı kendisi şuanda boşanıp barışabilceğimiz konusunda hala yazarken ben ceza alıyorum
Çok saçma ama. Nasıl bir kelime kullandın ölümle felan mi tehdit ettin
Heryerde yoluma cıkıyor herkeze rezil ediyor kimle görüşsem sorun yaratıyor bende en sonunda sen mezera ben hapise giricem dedim ailesine yazdım aileside şikayet ettirmiş
Evet sen mezera ben hapise giricem en sonunda dedim kamu davasına döndü olay
Senin delillerin var mi peki
Evet ama hiç birini sunmamıştım hatta şöle söliyim ben halledicem diye diye itiraz vaktimi gecirtti
Yanı şu an elindeyse deliller sen her türlü haklis8n. Da tehdit suçu var işte. Hazır mahkemeye taşınmışken sen de ac bi dava
Hepsi var hatta evli olmasına ragmen beni evli değilim diye kandırıp ben evlendiğini ögrendikten sonra kendiisi oturdugum yere taşındı bi sene zorunlu evli kalmam gerekiyormus boşanıcam evlenicez diye baskı yaptıgı mesajlar
Tamam sen her türlü haklsın korumada talep et
Edicem ama Şu an heryer idari izinde adliyeler kapalı karşı şikayette bulunamıyorum pazartesiye kadar kolluklar gelip almasın diye gün sayıyoru. :)
Almazlar merak etme
İnşallah şu iki günü atlatsam şikayet edicem elimdekiler le
Üzüldüm ya
😊🙏🏻
İlginç