Aile & Toplum Caniniz ne istiyor? caniiiisteyennn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Evet kimin cani ne istiyor Güncellemeler+1 yıl Guncell Caniniz ne istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Şarkı dinlemek 0 0 Yorumla
karaeski00 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl herkes konum atsın yakın olanlar birbirinizle eşleşin, sakin olanların da kafasına karpuz kabuğu düşürmeyin :) 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşk ve yeni bir araba (düşük modelli Fiat arabası). 0 0 Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Yalan yok canım güzel tüysüz lokum gibi bie a*m çekiyor 😅 0 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Karamelli trelice istiyorum uzun zamandir yemiyorum. 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Bol sulu şeftalili olan istekli bir hatun yokmu ya burada 0 0 Yorumla
Asii_07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 3 lahmaacun 1 kola lutfen kurye bayan olsun odeme kart 😅😅 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. Canım arkadaş edinmek iyi bir çevreye sahip olmak sabaha kadar sohbet etmek istiyor arkadaşlarımla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kudurma gece gece git zıbar annan seni yeterince t0katlamamış 2 1 Yorumla Saglikci2172 +1 yıl Sende mi Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl karar veremedim kanka :P 1 5 Yorumla caniiiisteyennn +1 yıl Aciyim bi bak Yorumla mem_û_zîn +1 yıl aç kanka görmeden olmaz :) Yorumla caniiiisteyennn +1 yıl Verym gell Yorumla mem_û_zîn +1 yıl olur Yorumla caniiiisteyennn +1 yıl Gell Yorumla
bllumut Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Kafami yastiktan kaldirip evet gunesim dogdu demek istiyorum :) bir dus ve modumu yakalamak istiyorum :)) 0 0 Yorumla
1Yalnizadammm Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl 2 evli hatunla sevismek 1 2 Yorumla caniiiisteyennn +1 yıl Guzel fantezi Yorumla 1Yalnizadammm +1 yıl Gercek olmasi adlinda hicte zor degil Yorumla
kokluertugrul27 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sks olabilir 1 2 Yorumla caniiiisteyennn +1 yıl Bnmde Yorumla kokluertugrul27 +1 yıl Bu arada benim ismim ertugrul Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaramazlık yapmak 0 0 Yorumla
asisuskun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Alıp başımı gitmek... 0 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Nereye Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Içliköfte SevgililikTatil 3 1 Yorumla Klarkent006 +1 yıl Alırız tek derdin bu olsun adres ver Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Canim ne istiyor of of 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canim iliski istiyor Yorumla caniiiisteyennn +1 yıl Bnmde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gel yasayalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sustun? yazdiim? :( Yorumla
beyykaanns Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Tüysüz şeftali olsa iyi olurdu 1 1 Yorumla beyykaanns +1 yıl Bu da güncel Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tatile denize gitmek istiyorum 0 0 Yorumla
Üzgünkutupayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Lahmacun 2 1 Yorumla yansıtıcı +1 yıl Ne yenirdi simdi ama haaaa Yorumla
Gamzeciğm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Benim canım muz istiyor 1 5 Yorumla Klarkent006 +1 yıl Çikolata lı mı sade mi Yorumla sonnisim +1 yıl Etli muzmu Yorumla Gamzeciğm +1 yıl @sonnisim evet Yorumla Klarkent006 +1 yıl Boş işler Yorumla sonnisim +1 yıl Gel desem gelmezsin lafta istersin Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gezmek 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlgi 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Kaçış 0 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Nereye Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı. Bilmem ki 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yemek yemek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl DAMARLI KALIN 27 CM 5 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kötü bir şakaydı üzgünüm :( Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Oha 😂 Yorumla sonnisim +1 yıl Ağzından cikar Yorumla gokselinho +1 yıl 30 cm yeter mi Yorumla Hadiyani +1 yıl 29 azmi gelir cano Yorumla mrfatbee +1 yıl Ne aç gözlüsün sen yaaa.☺ Yorumla
Zorbiuye Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ne isteniyor ki 1 1 Yorumla sonnisim +1 yıl şu an ne istiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Şarkı dinlemek
herkes konum atsın yakın olanlar birbirinizle eşleşin, sakin olanların da kafasına karpuz kabuğu düşürmeyin :)
Onu 😌
Aşk ve yeni bir araba (düşük modelli Fiat arabası).
Yalan yok canım güzel tüysüz lokum gibi bie a*m çekiyor 😅
Karamelli trelice istiyorum uzun zamandir yemiyorum.
Bol sulu şeftalili olan istekli bir hatun yokmu ya burada
3 lahmaacun 1 kola lutfen kurye bayan olsun odeme kart 😅😅
Canım arkadaş edinmek iyi bir çevreye sahip olmak sabaha kadar sohbet etmek istiyor arkadaşlarımla
Kudurma gece gece git zıbar annan seni yeterince t0katlamamış
Sende mi
karar veremedim kanka :P
Aciyim bi bak
aç kanka görmeden olmaz :)
Verym gell
olur
Gell
Kafami yastiktan kaldirip evet gunesim dogdu demek istiyorum :) bir dus ve modumu yakalamak istiyorum :))
2 evli hatunla sevismek
Guzel fantezi
Gercek olmasi adlinda hicte zor degil
Sks olabilir
Bnmde
Bu arada benim ismim ertugrul
Yaramazlık yapmak
Alıp başımı gitmek...
Nereye
Geldi yaprak arsızı
Söylesem linç yerim
Mutlu ve huzurlu bir aile.