Aileyle nasıl bağ kurulur?

Ben ve kardeşim dayak yiyerek büyüdük hala da babam erkek kardeşimi haşat eder bazen bana da vurur. Kardeşim çok yaramaz geceleri bizi rahatsız edecek şekilde telefondan oyunlar oynar sabaha kadar yatmaz yatakta sabaha kadar yemek yer. Bugün bunun yüzünden yine dayak yedi. Annemle babam 50 yaşını geçmiş insanlar sinirlendikleri zaman bir şey olacak diye çok korkuyorum. Aynı şekilde erkek kardeşimde daha 15 yaşında yani ergen banyoya girip sessizce ağladığını duydum. Kendinede bir şey yapmasından korkuyorum. Çıkana kadar bekledim. Çıktığında (bu gece telefonla hala oynadığını ben söylediğim için suçku beni görüp) git bana şunu getir senin yüzünden dayak yedim senin ağzına s*çcam vs yine kaba davrandı.. Sürekli küfürlü konuşuyor bizimle. (spor falanda yaptığı için bana vurduğu zamanlar oluyor ve canım çok yanıyor bazen dayanamayıp ağlıyorum çünkü ondan 4 yaş büyüğüm). Ben hergün kitap okuyorum sakin müzikler dinliyorum bir rutinim var ve moralim bozulduğu zamanlar kendimle konuşarak halletmeye çalışıyorum ama aileme karşı asla konuşarak bir şeyleri anlatamıyorum hiç birisi beni dinlemiyor ve utanıyorum da çünkü ben anlatmaya çalıştıkça sen sus konuşma... dalga geçer gibi davranıyorlar. Ben ailemi nasıl düzeltebilirim ne yapabilirim? (psikolağa gitmeyi asla kabul etmiyorlar, online falanda konuşmazlar)

Aileyle nasıl bağ kurulur?