Arkadaşlar garip şeyler oluyor cinler mi bana musallat olmuş?

- uyumaya çalışınca yatağımda nefes sesleri geliyor nefesimi tutuyorum belki yanılıyorum diye ama kulağımın dibinde daha da artıyor.

- odamda ders çalışıyorum kardeşim yatağında uyumasına rağmen kardeşimin ikizi olan biri odama girip çıkıyor.

- geçen gün ablam gece uyuyunca odasına girdim ablam bir baktım aniden uyukusundan uyanıp bana bakıp bağırmaya başladı. ablamı 5 dakikada anca sakinleştirdim odasındaki tablolarda kimse dokunmadığı halde yere düşmüştü. ne oldu diye sorduğumda bana 15 parçaya bölünüp uzun ve renkli kişiler haline gelip bana saldırdığını söyledi. sonra ikimiz sarılıp uyuduk sabah uyandığımda ellerim evde kına olmamasına rağmen hepsi kınalıydı.

- dün ders çalışmak için evin zemin kattına gittim bir baktım asansör kendi kendine açılıp kapanıp hareket ediyor içinde kimse yok. aynı anda bulunduğum yerin ışıkları da kendi kendine açılıp kapanmaya başladı korkup kaçtım bende

- dün gece de uyurken saat gece 3 gibi gözlerimi açtığımda saçları uzun , kendisi de 2 metre olan bembeyaz elbiseli birinin yansıması vardı aynada. belki yanılıyorum diye biraz bekledim ama gitmedi bir türlü bismillah diyince öyle gitti.

arkadaşlar yardım edin lütfen uyuyamıyorum da çok korkunç rüyalarda görüyorum ne yapayım AİLEMDE NELER YAŞADIĞIMA ŞAHİT OLUYOR HAYRETLE İZLİYORLAR DURUMU

Güncellemeler
+1 yıl
GEREKSİZ CEVAP VERENLER LÜTFEN YAZMASIN...
Arkadaşlar garip şeyler oluyor cinler mi bana musallat olmuş?