AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
rızık Allah'tan dır gerisi teferruat.
Sana zarar geleceğini düşündüğün yerden uzak dur, her zaman başka bir yol vardır.
Çaktırmadan başka iş ara.. Bulduğun zamanda şirketteki herkese patronun ne dediğini söyle batır şirketi ve adamı çık öyle
O paradan hayırmı gelcek sanıyon hemen kocanı kandırcan hem zina yapacan git evine otur çalışma ben para yollarım *
patronun senle ılıskıye gırdıkden sonra sıktırı cekecektır parayla herşey elde edılebılır düşünüyor bence kabul etme işinden olmazsın
Bu senin imtihanın.. Elbetteki patronunu reddet yeni İşler aramaya bak adam niyetini belli etmiş sen nasıl gönül rahatlığı ile çalışacaksın orada
Biran önce istifa et buda sorulcak sorumu anasını satayım git patronunla işi pişir dememizi beklemiyorsundur umarım.
Çok kötü bir durum kardeşim gerçekten ya bu adam nerde adresini ver haledelim istersin usulunce gözünü korkuturuz istersen
ne yapıcağını bilmiyen ergenler gibisin bu soruyu sorman bile hataaaa ne olursa olsun böyle bir rezillik yapmamalısınnn
Karakola şikayet et, taciz' den dava açılır. Oldukça da yüklü bir miktar tazminat alırsın ve borçlarınız biter nokta.
benden uzak dur ekmeğimi kazanmanın derdindeyim de böyle bişeyi duymamış olayım de işi bırakırım ve eşime ve polise bu durumu anlatırım kendinize gelin diye uyar !
orospuluğun kibarlaştırılmış hali tam olarak bu oluyor.
Ne gibi bir yardım bekliyorsun 1 kereliğine göz yum falan mı diyelim?
Telefon la joker hakkimi kullanmak istiyorum @AhlaksızKadın sen ne diyon bu işe? :( :)
Bence İşden Cıkmalısın BOrcsa Borc Halledilir bir şekilde ama Öyle bir Oc. Hazmedilemez.
Kocanız patronunla beraber oldugu duysa daha önce intihar edecegini dusunuyorum. +1:P
Yani zor bir durum ama işinden ayrıl bence Allah sana daha güzel bir kapı açacaktır insaallah...
Eğer istiyorsan paraya gerek yok , eğer istemiyorsan para bile bir sebep olamaz
ahlaksız teklif -.-
kaç kaç kaç. borç mu önemli namus mu?
gene mi gizliler ulan bir kere de gizli olmayın dişimi kıracam bayram sabahı bare la
bi... git ya. ulan açlıktan ölürüm yine de o konuma düşmen sen neyin derdinsesin *
Senin patronun bu ulkenin en buyuk o... cocuklarindandir tescilli kimsenin agzinin kikusunu cekmeden ayril o isten namusunla baska yerde is bulursun
Allah herkese karin doyuracak ekmek verir yeter ki iffetine hakim ol. bir kapi kapanir digeri acilir bu bir sinav...
Haklısın
Büyük ihtimal ablam sayilirsin aman dikkat et bunlara patronun da sınırı aşarsa kocana uygun dille anlat
Bunu bir şekilde senden bu istekte bulunurken kameraya falan al. Sonra da o görüntülerle tehdit et. Medyaya falan vereceğim diye.
İşyerinin adresini ver de ben o o* çocuğuna milletin karısına sulanmak neymiş anlatayım.
helal olsun kardeşim sana.. on numara adamsın
eğer işe ve paraya çok ihtiyacın varsa, o adi adamla yatmaktan başka çözümlerde var
Konu vermek mi vermemekmi iste butun mesele bu vermyceksen ayril basit bsey hic birsey gururdan onmli degildir patrona verceksen bunu burada dile getrme sennde gonlun var gbi
Yeni iş aramaya başla ve adamın bu dediğini ses kaydi almaya çalış santaj yap polise şikayet et
bence seni deniyorda olabilir dikkatli ol bence yapma yani Allah katında çok kötü böyle şeyler
Patron şerefsizmiş, ona olmayacağını bu teklifi hiç duymamış gibi davranacağını söyle.
Kız olsam kabul ederim.. Patronu kocan düşün çok mu zor
Delirmissin sen cidden sacmalamissin ya fotoğrafa bak nefret ediyorum bu insandan
Çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı başlarına yıkalım :D @nurum98
Erkek eşcinsellerde var bro çok istiyorsan ver totonu madem parayı çok seviyorsun
Tabiki kabul etme kocan bunu duysa yarın bir gün ve orda çalıştığın için neler düşünür ki haklı.
bunu kesin bir dille red edip işten ayrılman gerek sen gelmiş hikaye anlatır gibi anlatıyosun
Çıkmazsan öbür türlü çıkarsan bu türlü yani hertürlü.
Kocana soylemek konusunda bisey diyemem ama mumkun oldugunca reddet. Gerci m3cbur kalacaksin gibi duruyor
kocana söylemeden başka iş bak iş bulana kadar idare et tacize uğramadan tabi kendine iş ayarlayınca ayrıl oradan kocana da uydur bişeyler
kimsenin ağız kokusunu çekme bosver sen çık işten yenisi elbet bulunur ya da bir süre daha iş arayarak çalısmaya devam et işini bulunca ayrıl
Ya nasıl bir cesaret bulmuşta böyle ahlaksız bir teklif yapmış o adi adam. sen nededin cevap olarak
vurdur vurdur bence hatta bende gelem grup yapalaım l*n para diye götünüzü s. İKTİRİRSİNİZ
EMİNMİM EŞİN BORÇ İÇİN VURDURMANI İSTMEZ
Kimseye anlatma , ofiste yanlız kalmamaya çalış bu arada da iş ara
ona tavrını koy bir daha yaklaşırsa sert çık şikayette bulunacağını söle işten çıkarırsada çıkarsın namusundan önemli
bu arada iş teklifi etti demen tuhaf direk seks diyemedin mi ayrı ironi
Para için ruhunu satma mk ben öyle işinde patronunda
Meslegin ne bilmiorum ama is bulman zor olmaz.. hemen ayril isden
sen üstüne düşen vazifei yap işten ayri bir kapiyi kapatan diğer kapiyi açar
Önce başka bir iş bulmaya çalış bulduğun zaman da istifayı ver çık
Kabul etmeyince işten çıkaracağını nereden biliyorsun?
burada bize sormaktaki amacını anlayamadım. Kabul et desek edecek misin?
çok zor bir durum şimdi ne desem. şerefsizin tekiymiş patronun
böle gavatlar nie hiç bitmio? ulan evli kocası var hala sarkıosun. a*k kansızı.
Rızkı veren Allahtır. Dua et o bir çıkar yol gösterecektir
O patronunun KArısını da ben Tehdit etsem süper olur :DASFSADsdsf
yaş kaç senin :)
Biyolojik olarak 20 ama hala 7 yaşında bir pisliğim hahaha. sçfskfjskjds @PisdüsünceliAdam
Aferim sana 😊
Dagilin uleynnnn @Elektirigi_Kesik e kimse laf diyemez akilliolun aklinizi alirim :):)
Sen en iyisi gormezden gel ama bir yandanda is bak mutlaka bulursun. Allah yardimcin olsun zor
Kabul etme. açıklama yapmak zorunda değilsin.
Seni işten çıkaracak değildir.
Sakın boyle bir sey yapma sonra durumunuz duzelir omur boyu bunun pismanligini yasarsin
Sakına ekmeğinizi tastan Çıkarın ama böle bişey yapmayın agaaaa
Heee adam intihar eder
Sende zam veren patrona
Varırsın artık.
Oh ne alâ memleket
Sakın kabul etme işten ayrıl bişey olmaz kocanın yanında ol başka bir iş bulursun namusunu satmana gerek yok kocana yazık etme
sacmalama para ıcın namusunumu alıcaksın ayaklar altına cık bence o ısten soz sana ben yardım edıcem ama namusuna evıne sahıp cıkıcaksın
Borcunuzun olmasi patronun iliski teklifini kabul etmeni gerektirmez ac kalacaksin lakin namusunu ortaya dusurmeyeceksin
Çok güzel fantazi aslında bende yapmak isterdim. Ama.. Sen evlisin işten ayrılmalisin
Benle yap ozaman
Patron musun :)?