bir aydır aramız bozuk evde olmak düzeltebilir her şeyi ancak. o gün kendisi teklif etti bende gelince olabileceğini söyledim geçen günde sordum böyle dedi ve öyle kaldı mesajlar bugünde salı oldu adım sırası kimde sizce o çağırır mı yoksa ben m i bişey yapmalıyım dostlar
onunlayken onu yok sayıp insanlarla görüşüyodum ona atıyodum başkalarıyla görüşüp sonrasında onu çağrıyodum vs 30 değil 40 değil çok şey gördü ve her şeyi içine attı bana güvenmiyo kendini benden uzakşaştırmaya çalışıyor.. bide yaş farkı olunca beni bırakırsın ben ortada kalırım diyip duruyor
ona kendimi inandırmam lazım ve evde yine güzel vakit geçirmemiz yan yana uyumamız lazım ya🥺yanında gecenin bi köründe yatarken kolumu öpen bi insandı o her şeye rağmen beni hep memnun ve mutlu etmeye çalışırdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karşınız da ki kişi bence
benden beklemiyo mudur
Bu bir ilişki bile değil. Siz de atmayın o da atmasın. Dikkate alinmadiginiz kesin.
ilişki değil zaten küsüz bir aydır benim birçok hatamdan dolayı
ev bir şeyleri düzeltmem için tek çare diyebilirim🥹🥺
Bu kişi seni çok sallamıyor amacı var amacını gerçekleştirdikten sonra cevap dahi vermez samimiyetsiz.
yok bir yıllık ilişkim bu benim birçok kezde aynı evde bulunduk hiçbi şey yaşanmadı. şu an aramız bozuk
konusmak isteyen yazardı maalesef eve atmaya calısıyor seni bence üzgünüm
yok öyle bi durum değil
benim hatalarımdan dolayı küsüz ve daha önce yan yana uyuduk üstümü bile çıkarmadı öyle biridir o
nası bi durum
hımm o zaman sen yaz
onunlayken onu yok sayıp insanlarla görüşüyodum ona atıyodum başkalarıyla görüşüp sonrasında onu çağrıyodum vs 30 değil 40 değil çok şey gördü ve her şeyi içine attı bana güvenmiyo kendini benden uzakşaştırmaya çalışıyor.. bide yaş farkı olunca beni bırakırsın ben ortada kalırım diyip duruyor
ona kendimi inandırmam lazım ve evde yine güzel vakit geçirmemiz yan yana uyumamız lazım ya🥺yanında gecenin bi köründe yatarken kolumu öpen bi insandı o her şeye rağmen beni hep memnun ve mutlu etmeye çalışırdı
o zaman kendini affettirmeye calıs yapacak cok bisey yok sen yaz ara sor
şimdi ne yazayım sence
napıyosun nasılsın de
Şu aşamada evlilik teklifi gelmeli
yaşım küçük
Mahkeme yoluyla büyüttür
Adım atması gereken. 😄
?
😄
cevap verir misin lütfe
- 😄
O atacak size