Sizce iyilik mi zulüm mü?

Benim babam doktor annem müh Ankara 'da doğup büyümüşler. Zenginler villaları elektrikli arabalarına kadar var. Çevremiz de hep zengindi ama ben hep kapıcı çocuğu gibi büyüdüm. Bana hiç para harcanmazdı. Avm ye gitsek oyuncak alınmazdı dışarda yemek bile yedirilmezdi. Anne babam kendilerine tü lüksü yapar bana da sadece temel seviyede yaparlardı. Ben hep uslu çalışkan efendi ve ezik çocuktum. Çevrede tüm çocuklar şımarık mutlu ve her istedikleri vardı. Onlar hep beni de ezerdi oyuncağım bi şeyim yok diye. Çocukluğum hep böyle geçti sonra ODTÜ’ye girdim. orada tabii denkleştim astık çevremde öyle zenginler yoktu. Ama orada da insanlar ailemin zengin olduğunu öğrenince çok şaşırıyorlardı çünkü ben yemekhaneden filan yiyip özel ders vs verip çalışıyordum. Neyse üç okul bitirdim iyi okullar vs şimdi güzel bi işim var çalışıyorum ama maaşım düşük. Ekonomi malum ancak kendime yetiyor para. Aileme araba almasını istiyorum çnükü benim almamın imkanı yok. Onlar da almıyor. 300 bin filan benim almam imkansız. İnsanlara söylenip yakınıyorum. Kimse anlam veremiyor ailemin böyle olmasına. Çok öfkeliyim aileme zaten genel anlamda sağlık sevgi şefkat koruma hiçbir şeyde aile gibi değiller. Bari para versinler, onu da yapmıyorlar.
Sizce iyilik mi zulüm mü?