Benim babam doktor annem müh Ankara 'da doğup büyümüşler. Zenginler villaları elektrikli arabalarına kadar var. Çevremiz de hep zengindi ama ben hep kapıcı çocuğu gibi büyüdüm. Bana hiç para harcanmazdı. Avm ye gitsek oyuncak alınmazdı dışarda yemek bile yedirilmezdi. Anne babam kendilerine tü lüksü yapar bana da sadece temel seviyede yaparlardı. Ben hep uslu çalışkan efendi ve ezik çocuktum. Çevrede tüm çocuklar şımarık mutlu ve her istedikleri vardı. Onlar hep beni de ezerdi oyuncağım bi şeyim yok diye. Çocukluğum hep böyle geçti sonra ODTÜ’ye girdim. orada tabii denkleştim astık çevremde öyle zenginler yoktu. Ama orada da insanlar ailemin zengin olduğunu öğrenince çok şaşırıyorlardı çünkü ben yemekhaneden filan yiyip özel ders vs verip çalışıyordum. Neyse üç okul bitirdim iyi okullar vs şimdi güzel bi işim var çalışıyorum ama maaşım düşük. Ekonomi malum ancak kendime yetiyor para. Aileme araba almasını istiyorum çnükü benim almamın imkanı yok. Onlar da almıyor. 300 bin filan benim almam imkansız. İnsanlara söylenip yakınıyorum. Kimse anlam veremiyor ailemin böyle olmasına. Çok öfkeliyim aileme zaten genel anlamda sağlık sevgi şefkat koruma hiçbir şeyde aile gibi değiller. Bari para versinler, onu da yapmıyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHikayen çok etkileyici. Çok görmediğim türden bir örnek. Zenginler genelde çocuklarını da zengin ve şımarık alışkanlıklarla büyütürler. Şu ağzında gümüş kaşıkla doğma meselesi. Ailen kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi öğrenmen için bu yolu seçmiş olabilir. Bazı ebeveynler bunu yapıyorlar. İmkanları olsa dahi, çocuklarının kazancın ve emeğin kıymetini bilmesi için onları bilerek birçok imkandan mahrum bırakıyorlar, kendi imkanlarını kendisinin sağlamasını istiyorlar. Ya da sahiplenilmiş bir çocuksun. Sence hangisi olabilir?
021 Yorumla
Soran+1 yılValla onlar ilkini iddia ediyor. İşte hayatı öğrensin şımarık olmasın vs. Evlatlık değilim akraba ve mantığımın dediğine göre. Tim hamilelik doğum ilk gün fotolarım var çünkü. Ayrıca evlatlık bile olsa kendi isteğinle almışsın ne diye işkence yapacaksın. Bunlar dediğim gibi hep beni standartta tuttu asla lüksüm olmadı. Ve hep beni borçlu hissettirdiler normal görevleri olsa bile. Yani doktora götürseler bile karşılık bekliyorlardı resmen.
Soran+1 yılAnnem hala acile götürdüğünde söylenir öf pöf diye. Ya da evine gitsem böyle en kısa sürede gideyim diye ekinden geleni yapar. Kendi keyiflerine düşkünler. Asla bana su bile vermezler. Ben kavga ediyorum sövüyorum diye biraz yapsalar bile yapmıyorlar. Bıraktık artık kavgayı da zorla öğretilmez vicdan.
- +1 yıl
Bu kadarı bana da biraz fazla ve abartı gibi geldi. Birlikte yaşamıyorsunuz artık anladığım kadarıyla. Peki hiç sonmuyorlar mı para durumun nasıl falan diye
Soran+1 yılBabam asla ama asla umursamaz diyorum ya ilkokulda bile zorla veriyordu adam bana para. Annem genelde destek oluyor. Biliyorlar maaşımı gilan düşük. İşte 3 bin yolluyorlar ayda ortak kiramın bir kısmına denk geliyor. Ama onda da güvenme belki yollamayız keyfimize bağlı filan diyorlar.
Soran+1 yılBi de ben özel sektör de olduğum için memur gib iş de garanti değil. Yarın bir gün işsiz kalırım diye de rahat harcayamıyorum.
- +1 yıl
Yollamayız belki keyfimize bağlı demeleri tamamen sen savurganlık yapma paranın kıymetini bil diye. Tabi ki yollayacaklar. İfade etme şekilleri bile blöf olduğunu belli ediyor. Ama aşırıya kaçmışlar. Ne olacak yani, baban ileride sana varlık içinde yokluk çektirdiğiyle gurur duyup etrafa bunu mu anlatacak? Bakın ben buna hiç para vermedim vs mi diyecek.
Soran+1 yılAynen öyle yapıyor. Bakın işte ben korkuttum baskı yaptık para vermem okutmam dedim ODTÜ’yü kazandı. Bakın işte öldü bitti hasta oldu bok gibi yerlerde çalıştı çünkü ben para vermedim. Taksilerde tacizcilerle süründü çünkü ben araba almadım. Aynen böyle. Benim gücümü kendilerine pay çıkarıyor şerefsizler.
Soran+1 yılMesela aile arkadaşlarımın çocukları Tarkan konserine giderken. Babam bana para vermiyordu. Arkadaşlarım bana ısmarlıyor ben ezik büzük gidiyordum. Hangi şerefsiz çocuğunu şu duruma sokar ki. Ben onlara özel ders verip para alıyordum.
Soran+1 yılVe annem ne der biliyor musun. Git erkek bul da o sana araba alsın. Ya da git erkek bul da o sorunlarını çözsün ilgilensin. Ne iğrenç di mi. Ben de isterim güzel dostlarım sevgilim olsun ama öyle kolay değil bulmak. İnsanlar melek değil dışarda. Bin tane erkrk tanıdım çıktım flört ettim hepsi seks için ya da imkanlarımdan yararlanmak için iyilik yaptı. Kimse öyle karşılıksız iki kere üst üste iyilik bile yapmaz.
- +1 yıl
Annen gerçekten git erkek bul deyip o alsın deyip seni bu pis dünyanın içinde bilinmeze itmeye mi çalışıyor? Sen kız çocuğusun ya, benim aklım mantığım böyle birşeyi almadı. Almaz da. Sakın sırf onlar istiyor diye, sakın sırf parası var diye güvenmediğin bir insanı hayatına alma. İnsan üvey evladına bile böyle bir şey yapmaz herhalde. Film gibi gerçekken..
Soran+1 yılSana bir şey diyim mi annem 18 yaşına kadar benim cinselliğim kadınlığım vücuduma düşmandı. Hala da öyle. Üniversitede biriyle flört etsem dünyanın en büyük günahını işliyor gibi davranır hatta kadın doğum doktoruna gitsem acayip yargılayıcı bakardı. Yoksa seviştin mi sen diye dehşetle. Ve ben işte okulu bitirdim. Bu sefer de başladı direk hadi birini bul evlen evlen demeye. Kadın bir erkekle kahve içmemi sevgili olmamı kabul edemezken. Direk evlenmemi istiyordu. Sonra da diyorum ya şu an öyle bir şekilde ki. Önünde bir erkekle selamlaşsam boğar ama o görmeden diyoe ki git birini bul. Aşk olmasına gerek yok. İnsanlar kirayı bölüşmek için sevgili oluyor. Akıllı ol. İşte birini beğen bak sonra yalnız kalırsın. Git işte birini bul. Yok ben senin yaşında annemden bir şey istemiyordum koca bulmuştum ondan istiyordum filan diyor. Resmen kadın eskort yapacak beni. Bi kere öyle dedim istersen direk eskort olayım diye. Kızdı bağırdı ne biçim konuşuyorsun diye.
Soran+1 yılBence de iğrenç bi şey benim mutlu olmam veya aşık olmam filan değil kadının derdi. Yeter ki bunlar benim sorumluluğumu bir herife atıp kurtulabilsin. Sanki ne alakaysa. Benim bütün çevremdeki evliliklerde bırak erkeğin kadına bakmasını, kadın erkeğe bakıyor.
Soran+1 yılBen okurken mesela iş bulamadığımda ya da yalnız kalıp depresyona girdiğimde babamı arardım. Herif şey derdi. En azından biz sana para yolluyoruz senin yaşında eskortluk yapmak zorunda kalan kızlar var yani sen haline şükret diyordu ya herif. Ben hayatımda bu kadar pavyon zihniyetinde iğrenç anne baba görmedim. Ama dediğim gibi yanımda erkek görseler de kıyamet kopar ha. Modern görünümlü yobazlar.
Soran+1 yılBen okurken mesela erkeklerden cidden hiç hoşlanmaz etkilenmezdim. Hiç flört ve seks umrumda değildi ama yollar geçtikçe ailem beni öyle bi evden attı ve mecbur bıraktı ki. Hani yalnız sevgisiz ve üç kuruş parayla. Dedim benim tek çarem bi herif bulmak. Ama dediğin gibi hayat öyle toz pembe değil. Çoğu parasız vs vs tipler ya da parası var ama kimse enayi değil yani bana maaş vermiyor sonuçta sevgili olduk diye iki yemek ısmarlıyor. Benim hayat kalitem yükselmiyor sonuçta bana ev araba almaz kimse niye alsın. Yani çok saçma sevgili ile zengin olmaya çalışmak. Ayrıca sen ne kadar parasını alırsan o sana o kadar saygı duymaz ve ezmeye çalışır ben de böyle bir şeyi kabul etmem zaten.
- +1 yıl
Okurken kanım dondu resmen. Annenin evlenmeden önceki hayatı burada asıl incelenmesi gereken. Nasıl bir hayatın içinden geliyorsa, kendi görmediği hiçbir şeyi sana da göstermiyor. Ve sürekli evlen demesi, artık onlara maddi yük vermeni istememeleri. Babanı yönetecek olan da annen çünkü. Baban ne düşünürse düşünsün ne söylerse söylesin her zaman son sözü annen söyler. Annenin hayatını biliyor musun evlenmeden önceki hayatını? Çocukluğunun gençliğinin nasıl geçtiğini? Bir de sen kaç yaşındasın?
- +1 yıl
Bak istersen hayatını kağıda dönebiliriz. Senaryo veya hikaye düşünürsen aklının bir köşesinde bulunsun. Ama tabi bir ileri evresinde. Yani sen evlenip yuvanı kurunca.
Soran+1 yılBen 27 yim. Annem 30 yaşında evlenmiş 32 yaşında ben olmuşum. 1-2 yıl babamla flört ermişler. 28 yaşında tanışmış. O zamana kadar da zaten babası yok sadece annesi gayet Ankara'da master yapan yurtdışlarına gece partilere filan gidip flört eden bir kadınmış. Yani asla bakire filan olduğunu sanmıyorum. Teyzem mesela bakireymiş ve kız lisesi mezunu. Dedem o zaman hayattayken kadını 23 yaşında üni bitince evlendirmişler. Teyzem annemi çok kıskanır o yüzden. Annem kızlı erkekli tatillere filan gidermiş. Yani ailenin namuzsuz kızı ama kimse tabii korkudan konuşamaz bana da anlatamaz. Annem de asla anlatmaz. Ben bu şeyleri sorduğumda sinir olur gerilir kapatır konuları ayrıca cinsellik vs sorduğumda da tersler korkutur kapatır. Ve ben doğduğumdan beri annemde hiçbir kadınlık cinsellik ve erkeklere flört görmedim babam dahil. Kadın resmen kliseye girmiş gibiydi. Çok garip cidden anlayamıyorum. Mesela teyzem dindardır ve annem kadar flörte erkeklere ve cinselliğe karşı katı değil. Annem lafta modern ve yaşamış ama görsen mesele yedi yaşında yeğenim ruj sürüp etek giyse bile cık cık diye kınar. Annesine ayyyt bu kız çok fena olacak tövbe filan der. Ben de mesela bikini giysem güzel seksi giyinsem iğrenç pislik gibi bakar ve hayırdır nereye filan diye böyle kötü hissettirir. Ya yan komşu 60 yalında kadın pembe one sürmüş. Tövbe hayırdır genç kız mı sandın kendini dedi. Kendi acayip çirkin bakımsız biridir bu arada.
Soran+1 yılBu arada ben küçükken de beni hep erkek gibi giydirirdi. Saçımı koşa keser ya da hep at kuyruğu yapardı. Ya da böyle bakımsız paspal giydirirdi. Hiç öyle kız çocukları gibi süslemez. Millet sorunca da, ben öyle istiyormuşum gibi anlatırdı. Çok yalancı bir kadındır bi de. Ayrıca ergenliğe girdiğimde de işte hep vücudumdan güzelliğindem utandırırdı. İnsanlar artık kız mı erkek mi ya ayırt edemiyoruz derdi benim için annem saçlarımı kısa kestirip tüylerimi kaşlarımı asla aldırtmazdı. Sonra çevre baskısından. Hani herkes benden küçük çocuğunu giydiriyor aldırıyordu. Babam dilan karıştı da epilasyoncuya gittim. Yoksa kadın resmen beni erkek yapacaktı. Üniversitede ilk defa kulağımı deldirdim ya da saçımı boyattım. Kıyametler koptu. Hani sanki adam öldürdüm.
Soran+1 yılÇok saçma değil mi. Ve çevresindeki insanlar asla dıştan bakınca annemin böyle olduğuna inanmıyor anlam veremiyor. Hani şehirli eğitimli modern bir kadın sanıyorlar.
- +1 yıl
Son yazdığına çok güldüm istemsiz, kusura bakma :)))) o kadına ettiği lafa yani. Annenin babanla yaşadığı bir olay ciddi anlamda onu cinsellikten ve erkeklerden soğutmuş. Büyük ihtimalle gizli tutulan bir aldatma vakası yaşandı. Benim düşüncem o. Böyle olunca gözünde kadın da erkek de kirli varlıklar haline geldi. Ya da buna çok benzer bir olay yaşandı. Hiçbiriniz de bilmiyorsunuz. Aşk meşk konuları cinsellik meseleleri falan açılınca annenin gerilmesi bence bu yüzden. Unutamadığı ve onun tüm hayatını değiştiren bir olay yaşadı. Sana böyle ucuz bakışı da, sen de böyle olacaksın diye düşündüğü için olabilir. Babandaki agresyon da bununla bağlantılı bence.
- +1 yıl
Ve sana tekrar söylüyorum. Hayatını kağıda dökelim. Medya ile içli dışlıyım ben. Aklının bir köşesinde bunu tut lütfen. Çünkü senin hayatında birçok anne babaya örnek hatta ibret olması gereken detaylar var
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ailemin durumu da iyi ona rağmen hiç böyle şeyler yaşamadım ya. Harcayamadığım zenginliği ne yapayım? Senin ailen var yemez belli. Böyle para olmaz olsun😅😅
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Deli gibi zenginler ama bana gelince batıyor verdikleri para. Bence de ne anlamı var yani harcamıyorsan para olmasının. Annem mesela hep evde oturur bi şey yapmaz. Alışveriş yapar ya da gezer tozar ama benden gizler. Bana kendini acındırıyor ya çünkü param yok param yok hastayım dite. Gezdiğini tozduğunu saklar. Bi de diyorum ya bana hep çöp muamelesi yaptılar. Yani ne mezuniyet ne doğumgünü. Ne akraba ne aile hiç kutlamaz hediye almaz tebrik etmez. Boşverip geçer şerefsizler. Ben de ondan hiçbirini kutlamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendilerine lüksler ama başkalarına karşı cimriler. böyle insanlardan bişey beklenmez açıkçası
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle. Arkadaşlarıma karşı da cimriler ama kendileri için onlara yine arada veriyorlar ama annem kardeşlerine annesine filan da çok cimridir. Kavga etmişlerdi o nedenle.
Soran+1 yılEvet öyle. Mesela annem avokado yer ama bana vermez. Ya da babamın viski koleksiyonları bardır ama bana elletmez. Böyleler.
Soran+1 yılÜvey abim de öyle. Mesela üç kere hayatımda evine gittim. Deli gibi zengin vs ama bana zorla bir şey verir. Üç kuruş harcasa mesela yüzü düşer. Çevremde hep böyle insanlar var. Mesela bana sarkan eden erkekler de böyleydi. Bana sarkıyor sevgili olmak evlenmek istiyor ama daha bir kahve bile ısmarlamıyor. Böyle insanlarda tiksiniyorum.
Soran+1 yılÖyle zaten. Ben psikoloğa gittim. O da öyle dedi. Varlık içinde yokluk yaşatıyorlar hem de hiç sevmeleri ilgileri yok. Olmasalarmış hiç keşke dedi. Yani Kapıcı olsa sevse daha iyiydi benim için.
Soran+1 yılBen seçmedim!
Soran+1 yılÖyle zaten. Herkes öyle diyor da kolay değil. İşte farklı şehirdesin işim var evim var vs de hayat zor yani. Yalnız başına.
Soran+1 yılBenim evli çocuklu kuzenlerim hergün hem maddi hem manevi anne babadan yardım alıyor. Evini temizletiyor çocuğuna baktırıyor ev araba aldırıyor. Bi de bana bak. Ben hasta olsam bile bakmaz para vermezler.
Soran+1 yılZaten hep yüzlerine hakaret ve beddua ediyorum. Malları keyifleri bana batıyor çünkğ. Diyorum şerefsiz adiler. İnşallah generirsiniz. Onlar da biliyor. Evet biliyoruz diyip dönüyorlar. Küçükken hep zaten benim eşyam benim evim benim arabam. Her şeyi başıma kakarlardı. Evde yaşarken sığıntı gibi hissederdim. Benim banyom giremezsin filan derdi annem denen şerefsiz.
Soran+1 yılEvet mesela komşumuz var beni de onları da tanıyan. Herkes şok oluyor. Diyorlar sizin insan olarak alakanız yok. Bana diyor anne babanın bi tane iyi özelliğini söyle desem söyleyemezsin.
Soran+1 yılCidden öyle. Diyorum ya anne babam olmasa bir dakika oturup vakit geçireceğim tipler değil. İkisinin karakterli yaşamları. Seçtiği yaptığı şeyler iğrenç ötesi. Annem erkrk köpeği bir kadın. Ezik. Tek amacı koca parası yemek olan. Tecavüz eden erkekleri bile destekleyen. Kadınları aşağılayan diyara alkol kumar Bağımlısı. İnanılmaz cimri fesat yalancı bir kadım. Babam desen vergi kaçıran tüm kadınları taciz eden rahatsız eden. Pis mide bulandırıcı kaba küfürbaz saygısız yalancı güvenilmez ve kadınlara asla saygı duymayan bir tip.
Soran+1 yılAynen öyle inanılmaz narsistler küçükken de beni zaten piyon gibi kullanırlardı. İstedikleri okullar kurslar koyacetler. Ağlamama rağmen zorlarlardı hep şunu yap bunu yap dite.
Soran+1 yılAkrabalar da görürdü bu zorbalığı işkenceyi ama hiç ses çıkarmaz hatta onlar da cesaret bulur onlar da iğrenç kötü davranırdı. Derdi zaten koruyan seven yok bi de biz vuralım. Tüm küçüklüğüm böyle geçti zaten.
+1 yılBen senin yerine olsaydim sabirla onlari ezecegim günü beklerdim dertlesmek ister isen yazabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılValla onları nasıl ezeyim ki. Benim zengin olmam en az 35 yaşını bulur. O zamana da onlar ölür bence. Ayrıca adamların kaç tane evi var. Ben bir tane bile ev alamam ki 50 yaşına kadar. Nasıl alayım. Üç kuruş maaşla.
- +1 yıl
Ne iş yapiyorsunuz peki 3 tane okul okudum demiştin ama
Evlat mısın be, bunun nesi iyilik?
015 Yorumla
Soran+1 yılİşte onlara göre onlar bana hayatı öğretiyor. 18 yaşından sonra asla sorumlu değillerini benden vs. Bakmak korumak evlerime almak zorunda değillermiş. Berbat ötesi di mi. Hastalar.
Soran+1 yılEvet zaten arada duyarlı komşu teyze amca veya öğretmenlerim oldu sahip çıkan seven ya da anneannem. Ama anne babam onları da püskürür sinir olurdu başkalarıyla yakın ilişki kurmama.
Soran+1 yılAynen bu hayatı öğretmek filan değil. Sonuçta evin içinde bile değer vermeyen. Sağlık sorunlarını umursamayan. Ya da trafik kazası geçirsem tacize uğrasam bile korumayan iğremç tipler. Bunu. Şımartmakta ilgisi yok. Ama akrabalarım da aynı bok. Onlardan destek yardım isteyince onlar da hiç umursamıyor geçiştirip telefonlarımı kapatıyorlardı. Şerefsiz bir sülaleye düşmüşüm.
Soran+1 yılEvet ciddiyim.
Soran+1 yılDeğil değil. Çok daha iğrenç şeyler yaptılar ama anlatıp hatırlamak istemiyorum.
Soran+1 yılOkey. Ama kitap yazabilirim. Bence baya satar.
Soran+1 yılBence aktarırım ama nerden başlasam doğumdan mı
+1 yılFakir biriyle evlensen ne derler
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem bence umursamazlar. Onların derdi onlara yük olmamam ve bi şey istememem. Öldüm mi kaldım mı umurlarında olmaz. Annem eskiden böyle mesleği ailesi memleketi her bokunu sorar ve hiçbir erkeği beğenmezdi. Ama yaşım 23 ü geçince saldı kadın. Ne yaparsan yap modunda.
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBundan dizi olur bak, ver TRT ye çeksinler
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de herkes diyor dizi gibi hayatın diye
öylede hayat çekilmez be
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerçekten. Çok bunalıp sıkılıyorum. Asla keyfim mutluluğum yok. Hep dert sıkıntı bu para derdi yüzünden yiyip için gezemiyorum. Arabasız hayat berbar zaten hiçbir yere gidemiyorsun.
Soran+1 yılNasıldı onunki. Benim bu arada kuzenim de benzer aslında. Yani şöyle benim amcam acayip cimri berbat bi herifti. Yengem normaldi. Kuzenim işte direk zaten okul bitti 22 yaşında devlete işe girdi. Üniversitede de ayrı eve çıkmıştı. O zaman hemen erkek arkadaş yaptı böyle ortak tv almalar ev düzmeler derken evlendiler. İşte şimdi acayip zengin evleri filan var ve çok savurgan. Asla yemek yapmaz evde bişe durmaz. Evde de zaten kadını var. Hep lüks restoranlarda yer içer. Mesela benim üvey abim var. O da çok cimridir. Acayip derecede. Asla bana kahve bile ısmarlamaz adam zengin olmasına rağmen. Kadınlar bence daha cömert oluyor erkekler ise cimri. Ben hayatımda cimri Kadın tanımadım mesela.
Soran+1 yılPardon gerçi annem. Annem acayip cimridir. Kadın bana ben de harçlık alıyorum sen de. Kendi paranı kendim öde diye terslerdi pislik.
Soran+1 yılHmm. Yok ama ben hiç savurmam. Çok tutumluyumdur. Yani cebimde 10 olsa ben 4 harcarım. Batar mesela bana çok harcamak. Huzursuz olurum.
Soran+1 yılAtıyorum restorana nadir giderim yani öyle hergün 300 lira hesap ödenmez çünkü.
Soran+1 yılYa da sigaram alkolüm filan yoktur
Soran+1 yılYa bi de benim sosyal çevrem yok güzel. Ben üç yıl yurtdışında yaşadım eğitim için şimdi döndüm Türkiye’ye. Yabancı şirkette uzaktan çalışıyorum evden. Hani maaş düşük diye tr de kalıyorum. E burada da sıfırdan çevre yapmak çok zor.
Soran+1 yılHani insanlarla tanışıyorum da çoğu cins bötle erkekler sapık kadınlar da samimiyetsiz. 1-2 arkadaş ancak edindim. Tüm gün yalnız boş canım sıkılıyor. Hani grubum olsa seyahat edecek filan iyi olurdu da.
Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. üvey olmadıgına emin miisn kaarşim
08 Yorumla
Soran+1 yılTest yaptırmadım ama fotoğraflara göre eminim çünkü gerçek çocuklarını sokağa atmaları lazım K zaman. Bi de benziyorum ikisine de.
Soran+1 yılYoo önemli değil ki ha biyolojik ha değiş. Önemli olan davranışları.
Soran+1 yılAnlamadım.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum 💪🏻💪🏻💪🏻
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pintilermis
03 Yorumla
Soran+1 yılAcayip derecede. Ya ben anlamıyorum insan çocuğuna nasıl bu kadar cimri olur. Ben ilkokuldayken bile dışarda reatorana gitsek benim yediğim içtiğim batardı bunlara.
Soran+1 yılEvet.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam