Dünyada hangi ülkenin bakanı kaçakları sığınmacıların ülkede kalmasını ister cidden haber okudukça çıldırıyorum ya ya sanki ülke kendilerinin kime sorup aliyirlar sorsan hepsi milliyetçi vatansever
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
seçmen yapıyorlar yandaş fabrikalarda ucuz iş gücü çalıştırıyorlar Türk Halkına hizmet etmiyorlar artık var bir planları tahmin ettiğiniz gibi sessiz istila
Bizim Türkler ne diye oy veriyo bunkara
küfür etmicem işte bugün toprağını satan yarın gtnü satar 15milyon mülteci var kayıtlı kayıtsız
İşte biz bunun sonucunu çekmek sorundamiyiz
seçimi bekliyoruz
Millet ittifaklar ninda göndereceğini sanmıyorum
yapacak bişey yok ya memmunum deyip reyise oy verecen kilodu eleğe çevirecek ya da karşısındaki en güçlü adaya oy verecen durum bu iki tarafı da bklu deynek
Yandaş patronlara ucuz işçi lazım. Anlamayacak bir şey yok bunda..
Çünkü kendi beyni yok Tayyip in beyni ile hareket ediyor. Tayyip de Suriyelilerin ona oy vereceğini kendi halkının vermeyeceğini biliyor
Çünkü ak partinin kazanmasi icin onlarin oyuna ihtiyaci var ulkenin menfaatinin hic bi onemi yoktur onlar icin onemli olan tek sey oy
İhanet değil mi bu
Allah belalarini versin...
Söyleyecek çok şey var ama düşünce özgürlüğü yok
Ucuza işçi çalıştırıyorlardır ondandır
Hiç sevmiyorum sunu
Ülkeye katkı
Ne katkisiya sacmala kaç milyar harcandı onlara cidden bu kadar safmisinniz
Maaş çok veriyoruz ama bize hakaret eden sizler iş beğenmiyor? Sonrada bize soysuz? Diye hitap ediyor! Soysuz olan biri varsa bir kahveye 50 TL verip, yan gelip yatandir. Biz asgari ücretin üzerinde işçi bulamıyoruz. Maaş tam, prim tam, daha istenen nedir? İş güvenliği var. Tabi siz ne bilirsiniz bunları? Anlamayana bir konuyu anlatmak gözleri görmeyene renkleri anlatmak gibidir!!!
@Durustlvegercek belli çok verdiginiz ne olursa olsun yabancılar gelsin demek vatanseverlik değildir sen iş yapacaksın diye ülkenin demografisi defistirilmez
Küçücük çoğunun var ileride Türkler azınlık olunca ona ne diyeceksin biz işimiz olsun diye yabancılar gelsin dedik mi
@Durustlvegercek biraz mantık
@Durustlvegercek ayrıca soysuz değil soyulsun yazdım klavye düzeltmiş öyle yazılmış
Mantık sizde var ne diyelim! Bak Almanya, İngiltere işçi arıyor, bence siz hemen gidin! 3 yıl yaşadım. Orada çalışın. Kimse Suriyeli mülteci sahip çıkmıyor. İnsanca yaşaması için emek veriyor. Ancak bunu sizlerin anlaması mümkün değil...
@Durustlvegercek imkan olsa gideriz ama vize almak bile zor Türkiye nin de ihtiyacı var ise bunu belli bir sayı ve düzgün bir yöntem ile alınır rastgele milyonlarca kişiyi almanın doğru olmadığını söylüyorum ayrıca soysuz da demedim öyle anladiysan özür dilerim sadece neden istemediğini açıklamaya çalışıyorum
Vize almayı bile bahane ediyorsanız ne diyeyim? Vize de almak kolay, onlar çağırıyor, başvuru yapınca vize için davet gönderdiklerini bile bilmiyorsunuz! Kalacak yer veriyor, dil öğretiyor. Başvurun gidin. Orada kaç gün kalabilirsiniz? Bilmiyorum. Burada çalışmayı beğenmeyen herkesin gitmesini öneririm...
@Durustlvegercek Avrupa işçi almıyor beyfendi öyle yerler var ise buyrun paylaşın basvuralum
Evet burada üç kuruşa deli gibi enflasyin olan ülkede yasmaak istmeiyirum varsa imkan şunun gidelim büyük hayra girersiniz
Var, hemde çok fazla Google amcaya sor size söyleyecektir
@Durustlvegercek baktım yok olanlar ise üst düzey ilanlar zaten o seviyede olsam burada da iyi kazanırsın ortalama düzeyde işçi alan biryer yok
Şu anda Avrupa yana yakıla özellikle Türk işçi arıyor. Ben orada yaşarken Türk ailelerin kesin dönüş yapana toplu para veriyordu. Şimdi ise işçi arıyor. Çünkü Corona virüsü nedeniyle ciddi nüfus kaybı var. Çin tekstil sektöründen çıkma kararı aldı. Almanya'da fabrika var, çalıştıran yok. Makinalar boş, nüfus yaşlı ve hasta. Orada çalışırken cep telefonu kullanmak yasak. Servis yemek yok. İse trenle gidersin herkes gibi. Mola zamanı da paranla çay ve yiyecek alırsınız. Bir tek WC işyerinde ücretsiz. Öğle yemeği yok. Getir götür yok. Yemek Sepeti yok.
@Durustlvegercek ozamn ilan çıkarsınlar hiç b ir ilan resmi alım yapilscagina dair ilan yok beyfendi gayet biliyorum sadece havacılık için alınacağı söylendi ondan da net bir şey yok var var diyorsunuz madem bar bunlarin ilanlarını haberleri buyrun atın bakalım bizdee