Beni neden sevmiyorlar?

Arkadaşlar 2 yıllık evliyim bayramın 1. Günü eşim sabah kurbana gitti kaynanamlar bizi kahvaltıya çağırmıştı ilk bizim kurbanımız kesileceği için eşim gidemedi ben gittim , taksi çağırdım gelmesi 3 dkydı aradılar nerde kaldın diye geliyorum dedim taksi bekliyordum dedim seni bekliyoruz dediler çok özenerek zeytinyağı yaprak sarma yaptım ve patatesli börek yapmıştım kahvaltı yapacağız diye neyse gittim bı baktım ki kahvaltı yapmışlar 😏 çok sinirlendim ama belli etmedim terasta yiyilmiş sofradan tek başıma kahvaltı yaptım sarmanin tadına bakmışlar kaynanam içinde nar ekşisi mi var dedi ben şok hayır dedim kuş üzümü var klasik yaprak sarma yaptım dedim bı değişik dediler görümcem bayramımı kutlamadi bile onu hastaneye götürmedim diye bana tavır almışlar sanırım burun estetiği olmak istiyor 18 yaşında hastane çok uzaktı ve ben götürmek zorunda değilim. Abisi var babası var annesi var herneyse o gün dedeme temizliğe gittim kendisi görme engelli ve tek yaşıyor. Kaynanam o günde gitme dedi gitmek zorundayım götüremem anne dedim. arefe gününden 1 gün önce bundan dolayı tavır aldıklarını düşündüm oda sarmama laf etti değişik olmuş dedi yine sinirlendim. Ben evdeyken misafirliğe gittiler. Gittikleri yerde kayınbabamin babası beni almadılar bile bide kaynanam evden çıkarken diyorki sen toz al görümcem de evi süpürsün geldiğimde tertemiz olsun iş kalmasın dedi ben şok üstüne şok yaşıyorum. Elimi sürmedim hiç bir şeye eşime mesaj attım gel beni al işin bittiyse diye eşimde dedemin bayramını kutlayıp geliyorum aşkım dedi tamam dedim. Kaynanamlarin kurbanı saat 4 te kesilecekmis eşimden et istemiş 4 e kadar bekleyemezmiş biz kurbana 7 kişi girdik ve et çok az çıktı onlar 4 kişi girmişler koca danaya eşimde veremem anne dağıtıcam demiş eve geldik beni aşırı bı ağlama tuttu ben elimden geleni yapıyorum onlar için bana böyle davranıyorlar aşırı sinirlendim eşim beni haklı buldu ailesiyle arası açılsın istemem sen hiç bir şey söyleme dedim ama çok zoruma gitti nasıl tavır alcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim evimle kaynanamın evinin arası arabayla 5 dk Nasıl yiyip bitirdiler kahvaltıyı anlamıyorum yaptıkları çok ayıp bence tavır almam gerekiyor diye düşünüyorum ,
Beni neden sevmiyorlar?