Annem evden defol seni oldurcem diyor?

6 ay sonra dugunum var bir ayada nisanim.. okudugum icin ceyiz masrafi aileme düşüyor. Nisanlimda biraz odundur herseyi sole nerek alir. Abiside nisanli ama o tam tersi.. nisanlisi istenmemesine ragmen aileye soktu hediyeler alir falan. Neyse bugun kizkardesim le arabada kavga ederken caddede arabadan indi babamda yol ortasinda ustune yurudu şiddet uuguladi annem sebebini ben biliyor seni oldurcem gebertcem nisanlimla gorusmiceksin zaten sej onun köpeği sin bayramlik diye alinan seyleri sana bej tuvalet kagidi yaparim diger geline hediye olarak altin alindi sen onun kadar nile degerli degilsin defol git bu evden ceyizsiz isteme benden diye lanetler yağdıriyor. Bu evde kalmak istemiyorum kacip mi evlensem en azından kaçtım ceyizim yok derim ama nisanlimin ailesi kacmayi kabul etmez kacmak asla diyen bir insandim ama annemin hakaret leri tehditleri ne tahammulum kalmadi senden nefret ediyorum seni oldurcem diyor calismuyorumda nisanida iptal ettirnek istiyor masraf tan kurtulurum defol git hemen nikah yap diyor napicam ben
Güncellemeler
+1 yıl
Bide hic destegim yok annemde asla hicbiseyine kosmam dedi kayinvalidem de asla yardim etmeZ nisanlim desen hic hazirlikparla orali olmaz kapdim tek
Annem evden defol seni oldurcem diyor?