Arkadaşlar ben 4 senelik evliyim bu sene eşim yurt dışına gidecek kayınvalidem yanlız kalıcak müstakil evde korkar diye ben zaten yanında kalacaktım ev sahibi de kiraya çok zam koyunca biz evden çıktık kira fiyatları da malum eşyaları buraya getirdik burada kalacağım için boş eve kira ödemeyelim dedik neyse bi görümcem var benden 9 yaş küçük ama aşırı mıy mıy ve çok bilmiş kendi 18 yaşında ergen ve 10 aylık falan evli ! Kocasıyla sürekli tartışıp annesinin evine geliyordu biz buradayken yine geldi abileri gereksiz şeylere tartışıp durma diyip geri gönderdi bu kız sabahına geri geldi herkesi de gaza verdi babasını falan kattı döndü eve. Biz normalde çok iyi anlaşıyoruz kardeş gibiyiz ama beni o kadar kullanıyor ki Buda benim canımı sıkıyor. Ben buraya 2 kişi yaşayacağız diye geldim olduk mu diğer aile bireyleriyle birlikte 5 kişi !!! İnsan kendi evinde 2 öğün yemek bi çay hazırlıyor burada sürekli iş bitmiyor tamam bunun farkında olarak ve göze alarak geldim hiç zorlanmadan da yapıyordum ama bu görümce geldi evin altını üstüne getiriyor onu da geç ya yemek bulaşığına çaya herşeye bahane buluyor derken beni iyice sıktı dün kurban gelicek fırında yemek var annesi buna dedi ki fırına bak 3 kere sonra aradan zaman geçti bana seslendi yenge sen fırına bak kurban geliyor ben dışarıdayım. Bişe demedim gittim baktım sonra dışarı çıktım ki arkadaşıyla geziyo cinler tepeme geldi neyse akşam yemeği yendi bulaşık öyle duruyo makina dolu Buda hala sokakta saat 8 oldu toplayalım dedim dedim birazdan diyip durdu gitti gelmedi bende kalktım makinayı boşaltıyorum bu geldi yardım lazım mı dedi evet dedim ama şimdi yapamam dedi gitti anaaaa sinirler tepeme çıktı neyse topladım sonra geldi ellemem akşam bulaşığı sende dedim çünkü sabah bayram temizliği sonra çarşı gel evi topla yemek hazırla derken canım çıktı. Akşam oldu bizim ki aynı devam bi uyudum uyandım sabah o bulaşık öyle duruyo ve bayram günü kızdım en son hani yapacaktın diye yine birlikte yaptık bi daha böyle bişey yaparsan inatlaşırım bende sana yıkarım dedim özür falan diledi neyse dedim dün biz anneme bayramlaşmaya gittik akşam sofrası onda biraz da bilerek bıraktım ne yapacak diye dün bi geldim annesi nası övüyo mutfağı toplamış falan neyse bugün oldu 2 gün geçti bakın yemek hazırlanırken makinayı boşalttım ama bi baktım ki 2 gün önce benim dizdiği bulaşık? Neyse çıkanı dizdim yemekten sonra kaynanam düdüklünün içinde ne var dedi açtım bi baktım olduğu gibi bulaşık doldurulmuş kapağı kapatılmış töbeee dedim bizde bulaşık yıkadı diye seviniyoruz dedim neyse yemekten sonra makinayı yine dizdik birlikte bi elinde sigara bi elinde arkadaşı görüntülü konuşuyo bi yandan yalandan makina diziyo tam bulaşık bitti ordan bi tencere getirdi ocağın üstünden onun da içi bulaşık bu ne dedim sabahın bulaşığı dedi yalan söyleme bari dedim ta kaç gün öncesinin peynirli tabağı bu dedim öylece bıraktım çıktım mutfaktan aşırı sinirlendim dün akşamla bugün evde yoktum olanlara bak bu ne ya şaka mı bu ben bu kızla napcam?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görümceden bi cacık olmaz 8 senedir evliyim bunu tecrübe ettim
Ne yapıyım ben bunu abisine söyledim gitti anasına söyledi oda dün övdü bugün haksız çıktı al
Ben dövücem bi gün bunu valla bak
Bende valla dövsem de rahatlasam
Ahahah 😂 kafa dengi bir görümce düşmanı buldum kendime
Birlikte hain planlar yapalım 😂😂😂
Ahaha yazabilirsin bekliyorum 😀
Takip attım xper yetmiyor bacım ahahahha
Yazdım 😀
Gelmedi bana
Gelmiş olmalı
boş ver bacım kocası ile geçinemiyor baksana normal yani bu kızın böyle olması sende elinden geldğinde onu takmamaya gayret et
Kocasının da şikayetleri hep bunlar ama nası takmayayım Allah aşkına sinir krizi geçiyorum odaya çekildim şimdi 2 kere geldi yokladı umursamaz cevap verdim anladı gitti heralde ama yeter artık
Ayrı odadamı kalıyorsunuz
Evet
Eşiniz ne zaman dönecek
3 güne gidecekti daha gidecek 3 ay diyorlar 1 hafta diyorlar amaaaan
Daha gitmedi yanı hayırlıısı ile gidip gelir inşallah
Görümceniz ne zaman gidiypr sizden
İnşallah da bu sürede ben bunu boğmazsam iyi
Gitmeyecem boşanacam diyo sıkıntı da burada ya
Bogmazsın bacım sıkma canını sen içini ferah tutmaya bak
Hadı yaa kac yıllık evlidir bu görümcen yaşı kac bu zillinin😅
Tutamıyorum işte bu yeni olan bişey değil senelerdir böyle
10 aylık evli daha
Rabbim yardımcın olsun bacım
Sağol inşallah
10 yıllık evlimi kocası iyi sabretmiş bu deliye 😅😅
Aylık aylık daha 10 ay oldu senesi bile dolmadı
Dilersen bacım yanlıs anlama t@kp atsan bu mümkün mü bana
Bende 10 yıllık anladım 😅😅😅kusura bakma
Sende gizlisin bende
Kocası buna 10 ay sabredememıs baksana
Cıkarsam atabilirmisin t@kip
Atarım
Atabilirisin
E sen erkeksin ahahhajajs
Ne bekliyordun 😅😅 bacım
Neyse atıyom hadi ahahhaa
Böyle kıza hiçbir sry yapamazsın bence ugrasma sende sakin mulayım birine benziyorsun
Sakinim ama sürekli ben yaparsam alışır diye korkuyorum
Eşin gelince geri ev tutmayacak mısınız
Tutacağız ama bu süreç uzun bi süreç de olabilir ben 20 günde usandım
Bazı kızlar böyle şımarık oluyor bence ya cek konus ya da sabret baska sansında görünmüyor ailesi sana karşı nasıl
Ailesi bana karşı iyi ona karşı abileri çok cepheli ve sert bişey desem gebertecekler yer arıyorlar zaten annesi de kızın bi arkasında bi değil orayı tam çözemedim
O zaman bunu koz olarak kullan cokgüzel plan yap ona cok iyi ol ama alttan abilerini gaxla
Geri gitmesi için uğraşayım diyorum çünkü abisi gidince aynı gaz devam edecek
İstersen yaz bana birlikte plan yapalım
Takip attım
Çok dolmuşssun
Hemde nası
Takma kafana akışına bırakkk