Merhaba arnadaslar, Bu aralar cok fazla görüyorum yanlan yanlis bilgiler almanya ekonomisi hakkinda. Ben almanyada dogdum büyüdüm ve halen yasiyorum anlicaniz herseyi biliyorum burada bana sormak istediginiz sorular varsa severek cevaplamak isterim. maalesef bazi kisiler burada Toilette gidipte parayi sictimizi saniyor ama hayat o kadar kolay degil
Üniv okumak istiyorum bu konuyu bayağı araştırdım fakat Mesleki lise mezunuyum nasıl bir yol önerirsin bana 2. defa üniv okumak istiyorum ama seçimim yurt dışı olacak beni bilgilendirirsen sevinirim İyi forumlar.. :)
Almanya ekonomik büyüklüğü dünyada 4' üncü sırada, bireysel refahı da dünyada ilk 10 da. Almanya dünyanın diğer 185 ülkesine göre para sıçıyor evet. Almanya ekonomisini soranlar bana mesaj atsın. Almanya batıyor diyen geriizeekalılar Almanya' dan haberi olmayan insanlardır. Almanya' da evinde Ahaber, Akit TV açık insanlar aklını kiraya vermiş insanlar. Fetullah Gülen' i Allah gibi dinliyordular ya şimdi aynısını beynini çalıştırmayıp bu TV' leri izleyerek yapıyor.
Almanya bizi kıskanıyormuş doğru mu? Almanyanın ekonomik durumu Türkiyeden çok daha kötüymüş doğru mu? RTE diyor bunları sen de cevapla bakalım alamancı.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kiskanmak? Her ülkenin kendisine göre kötü bi ekonomisi var tabiki ama maalesef TÜRKIYE GIBI cok kötü degil! Keske tersi olsaydi ülkemiz memleketimizin ekonomisi diger ülkelere karsi daha iyi olsaydi
Almanyada yaşayan türkler türkiyeyi kıskanıyomu diye sormadım. Almanyanın kendisi türkiyeyi kıskanıyor mu diye sordum. Almanlar buraya kıçlarıyla gülüyor genelde yani o yüzden