Aile & Toplum Sizce şu an ben ne yapıyorum🤔🤔? Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Bilene 3 adet çikolata 🍫🍫🍫 Sizce şu an ben ne yapıyorum🥳🥳🥳 Güncellemeler+1 yıl Henüz doğru cevap yok 🤷🏾♀️ Sizce şu an ben ne yapıyorum🤔🤔? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Çikolatalı pasta? 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Şişko olduğundan yola çıkarsak, ödülde çikolataysa pasta ya da kek yapıyorsun 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Tek yaklaşan sensin ama doğru değil 🙄 Yorumla Oksitosin +1 yıl Baklava mı açıyorsun Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. 3 çikolatayla bir ipucu verdin zaten 🤣 Sanırım mutfakta bir gece kaçamağı 😁😁 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çikolata yiyip kahve içerek bizden gelen cevaplara bakıyorsun 🤷♀️ 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes soruyu farklı zaman aralığında görmüştür ama şu an bence çikolataları bize vermemek için yiyorsundur 😂Şaka şaka, uyuyorsundur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yemek yiyorsun çırpı olarak 1 0 Yorumla
KamusalS Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Bizim fikirlerimizi merak ediyorsun. Belki de ne yapman gerektiğini bu şekilde anlayacaksın... 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Soru soruyorsun. Bildim mi? 🤓 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hayır 😄 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Dondurmamı yalıyorsun 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aklımdan ilk geçen düşünce ağda yaptığın. 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu bizim için çokmu önemli ya😃😃 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Soru soruyosun 0 0 Yorumla
mehmetgunhan Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 77% +1 yıl KizlarSoruyor da bu mesajı yazıyorsun 0 0 Yorumla
Kavanozdaki_Adam33 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Moda ile ilgili birşeyler izliyorsun 🤣 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yatıyor musun? 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl kedi gibi evin sağınu solunu karıştırıyorsundur 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Baklava börek açıyorsun kolay gelsin👏👍😃 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Uzanıyorsun 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çikolata yiyorsun 😂 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kahve içiyorsun? 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. Yatıyosun 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İş düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı. seks dus 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. et yiyondur 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. mastürbasyon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Çikolatalı pasta?
Şişko olduğundan yola çıkarsak, ödülde çikolataysa pasta ya da kek yapıyorsun
Tek yaklaşan sensin ama doğru değil 🙄
Baklava mı açıyorsun
3 çikolatayla bir ipucu verdin zaten 🤣 Sanırım mutfakta bir gece kaçamağı 😁😁
Çikolata yiyip kahve içerek bizden gelen cevaplara bakıyorsun 🤷♀️
Herkes soruyu farklı zaman aralığında görmüştür ama şu an bence çikolataları bize vermemek için yiyorsundur 😂
Şaka şaka, uyuyorsundur diye düşünüyorum
Yemek yiyorsun çırpı olarak
Bizim fikirlerimizi merak ediyorsun. Belki de ne yapman gerektiğini bu şekilde anlayacaksın...
Soru soruyorsun. Bildim mi? 🤓
Hayır 😄
Şişko Şişko işler yapıyorsun 😀
Dondurmamı yalıyorsun
Bu soruyu paylaşıp yorum bekliyorsun
Kaşlarnı mı alıyorsun😀
KS de takiliyorsun 😂😂
Uyuyorsun Şu an sjxbxb
et ayıklıyorsun?
KS sitesinden cevap bekliyorsun
Aklımdan ilk geçen düşünce ağda yaptığın.
Bu bizim için çokmu önemli ya😃😃
Soru soruyosun
KizlarSoruyor da bu mesajı yazıyorsun
Nefes alıyorsun.
Bildim mi?😄
Moda ile ilgili birşeyler izliyorsun 🤣
Çikolata yiyorsundur kesin 😂
Yatıyor musun?
Büyük ihtimalle tv keyfisi
kedi gibi evin sağınu solunu karıştırıyorsundur
Muzik dinliyip et dogruyosun
viski içiyo olabilirsin :)