Güncellemeler
+1 yıl
hayvanlarin can cekiserek katledilmesi bayrammi oluyo cok yazik bide muslumansiniz siz ben ateistim yeminle sizin dininiz varya cidden nerde olmayacak sey varsa onu size emretmis bir insan kurban edilecekken gokten vahiy geliyo hayvan kurban ediliyo biri insan cani var digeri hayvan canli degilmi nefes almiyomu protesto ediyorum hepinizi butun muslumanlari
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bebeğim bir restauranta bonfile füme yerken kasaplari prostesto ediyo musun tek fark dinî vecibe sebebiyle kesiliyo. Kurban bayrami dışında kasaplarida kına, et kesiyolar sonuçta di mi yavrum
Bkz:Yahudiler günah çıkarmak için bir tavuğu öldürmeden yerden yere vuruyolar inançları gereği adam bunu yapiyo ama müslim değil her konuyu müslümanlara bağlamak sığıntıcilık oluyo. (İseviyim)
ben restauranta gittigim zaman et yemem ben veganim ayrica ot yiyorum en azindan bir canliya zarar verilmesini onluyorum babam annem veya cevrem yerse bu onlarin sorunu ben yemem ayrica yalnis bisey uzulmedinmi bugun hic
Oky vegansin senin ideon bu diye adamlar dini inançlarını yerine getirmesin mi olmaz bu dediğin tutarsiz ve teoloji bilgin zayıf. Sakin ol niye gerginsin bak bugün bayram insanlar mutlu huzurlu paylaşımcilar elinde olmayana yardimci oluyolar veganlik ve ateistlik teoloji bilim tartışarak olur bir başka dine saldırmakla ne geçti eline hayret ya ben hristiyanim bu denli agresif bakmıyorum. Kasaplari kinadin mi diğer günlerde? Kapılarına vurup aloo heyhey ben geldim hayvanları katlediyosunuz de.
iyide toplu kıyım yapiliyo hayvanlara
Bu evren benim için, içinde olan bitki ve hayvanlarda bana ait napayim koyunu kuzuyu evimde mi besleyeyim? Ateistlige göre bir koyun, inek, kuzu nasil oluşmuş hayatım bana açıklar mısın işine geleni anlayıp söz konusu kasap olunca suspus kalman yeterli bilgiye sahip olmadığını gösteriyo restaurantlara o etler dağıtılmadan önce binbir çeşit işlemden geciyo her ay. Birak yilda 1 defa müslüman dinini yerine getirsin sen vegansin adam etsever protein tatlim protein
bence bu dusuncen cok canice kabul edemiyorum ve saygi duyamam hayvanlarin cani soz konusu ben evimde kac tane hayvan besledim hastalandilar ben ilgilendim gece gunduz ben hayvanim hastalandiginda basinda olecek diye korktum sen gelmis nolcakki saygili ol diyon muslumanlar sanki lgbt ornegi verdinde sanki benim lgbt bireyi olmama cokmu saygililar saniyosun siddet uygulayanlar bile oluyo ama iste isleri gucleri siddet
Hayir yavrum sen olaylara duygusal bakiyosun elçibiti sadece tr de yargilanmiyo bu batida da öyle tüm eyaletlerde sevmeyen vardir sen tüm çirkinliği müslümanlara bağlıyosun
anliyorum bak seni cidden tek sorum var sana nolursun dogru soyle o hayvanlari oraya dizilip kesildigini gorseydin ne hissederdin sen inek olsaydin sen sesin cikmiyo diye boynuna bicak gecirselerdi ne hissederdin empati
Aşkım cosmosda bitkinin ve hayvanin yeri önemi eylemi nedir oradan baksana büyük baş hayvanin amacı bu temel protein gidasi sen müslim konusunda hassas olunca her şeyi oraya bağliyosun büyük baş hayyan kesilmezse çatlar ölür ee bu hayvana işkence olmuyo mu e be yavrucum
İspanya da boğa katliamı yapılıyor her sene ona sesiniz çıkmaz kurban kesilince ona bidi bidi yapıyorsunuz.
ispanyadaki bogalara yapilan o zalimlik varya hayatta kabullenecegim sey degil ona nasil tepki gosteriyosam o da normal degil sirklerde heryerde hayvanlara zarar veriliyo sustugumu neden düşündün ki sanki taniyo beni feministim ben feminist nerde ezilen canli var ordayim onun sesiyim ben
sana kim dedi boga katliami normal canini acitip sisliyolar hayvanlarda onlara saldirinca hosuma gidiyo onlar bogalarin canini acitirsa hayvanlarda saldirip gebertse sevinirim valla
Detay da Müslümanlık ile ilgili şeyler yazmışsın da o yüzden söyledim. Ayrıca en sevdiğin yiyeceklerden biri lahmacun diye biliyordum 😀
sen benim en sevdigim yemegi nerden biliyon aceb cok merak ettim
Söyleyeceklerim bu kadar 😀
eyvallah
Senin görüşün, bende müslüman değilim ama başkalarının dininin beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum ve öyle de olmalı, hem lgbt bireyisin en çok senin anlaman lazım saygı duymalısın..
hayvanlar ölüyo nasil saygi duycam buna goz gore gore susacakmiyiz ben insanlarin dinine karismam beni ilgilendirmez ama bir hayvansever olarak ben buna nasil kayitsiz kalirim
senin hic duygularin yokmu o inekler gozlerinin icine aglayarak baksa ne hissedersin acimazmisin merhametli olun
Bende hayvan severim ve veganım sma bir şey yapamayız bunu sende biliyorsun kimse engel olamaz bu bir gelenek haline gelmiş benimde içim dayanmıyor ama elimizden bir şey gelmez
haklisin ama susarsak daha cok canli zarar gormeyecekmi bebegim
Canım konuşsakta umurlarında değil bu gerçek bir acı..
umurlarina takmazlarki bizi bizi kötü gosterirler saygisiz bunlar diye bizi linclerler
Genelde öyle oluyor
aynen ya içim buruk bugün
Biz caniyiz.
canisiniz zaten
Evet hayvanları can çekiştirerek katlediyoruz ve sonra onları yiyoruz tadı çok güzel. Asıl pisliğin ne olduğunu tartışmayalım bence. Sizin bayramınızdan da yeni çıktık ağlamıyorduk :D
onur ayindan bahsediyosan agzini acamassin zaten acsaydin ya sokaklarda lgbt bireyleri suzulerek yururken geleydin sana bi saldiraydik yiyosa geleydin goreydik
sanki kotu bisi diyoz saldiriyolar muslumanlarin genel ozelligi saldirganlik
Sen de kurban bayramı için ağzını açamazsın. Saygı duyuyorum ben rahatsız olsam da. Sana da aynısını öneririm arkadaş.
neyseki saygilisin ama Şu an ben size kotu bisi demiyorum yaptiginizin yalnisligiyla yuzlestirmeye çalışıyorum hepsi bu yani
Benim dinim bunu arz ediyor. Et yemek benim seçimim, dinde öyle. Düzgün şartlarda yapılan kesimlerde hayvan mındar olmaz canı acımaz. Ben seni vegansın diye yargılamıyorsam sen de beni yargılayamaz hadsizce sözde "hatamla" yüzleştirmeye çalışamazsın.
ben veganim diye beni nasil elestircen otla besleniyorum otun canimi var