Merhaba zorbalığı nasıl unuturum?

lisem artık bitti ilkokul ortaokul lise hep zorbalığa uğradım kürt olduğum için çirkin olduğum için sessiz kaldığım için sınıf ortasında hırsız iftirasi atıldı sınıfta en çirkini diye bagrirlardi biriyle gezince bu kızla mi geziyorsun diyip gülüyorlar dalga geçiyorlardi canım halla çok acıyor unutamıyorum kendimi beğenemiyorum bazen şiddet bile uyguluyorlardi herkes bakıp gülüyorlardi bir erkek duvara dayıyip tekme atmıştı herkes bakmışı diğeri sokak ortasinda maketin içinde bağırıp geri zakali aptal gibi sözler kullandı lisem güzel olucak sandım kimse arkafaslik kurmadı kimse arasına almıyordu açığa geçtim 12. sinifta artık bu şehirden taşınmak istiyorum çok yoruldum ilişkilerimde hep aldatıldım safligimdan dolayı çirkinsin sevilmeyi hak etmiyorsun senden güzelleri varken snei napim sözler kullandılar artık çok yoruldum canım çok acıyor ailem ben küçükken hep kavga ettiler fiziksel psikolojik 5 yaşından sonra birden bire başka şehire geçtik ve Bunlar yaşandı bu yüzden psikolojim çok bozuldu bana yardımcı olun nasıl unutucam

Merhaba zorbalığı nasıl unuturum?