9 ve 6 yaşında oğlullarimi babalarına vereceğim?

merhaba 30 yaşında bir bayanım. 8 aydır ne yaptıysam anlaşmalı bosanamadigim bir adam var. İki oğlum var. Şimdi 3 ay sonra resmi olarak boşanmış olacağız. Hatta bu süreçte çok ağır şeyler yaşadım. Ben tek başıma 9 yıldır çocuklarıma bakıyorum. Bu adamın desteği olmadan evli olduğumuz halde. Şimdi boşanmaya sen istiyorsun sen git bu evden diyor ama. Kendisi boşanmak istemiyor. Ben 44 yaşındayım bundan sonra ne yaptım diyor. Çocukları istiyor. Onlar için çok savaştım. Ama artık dayanamıyorum. Çocuklarıma çok düşkünüm. Onlara iyi anne olmak için önce kendim iyi olmalıyım. Bu yüzden kendime ev arıyordum. Cocuklaria beraber bakacaktik. Biraz babalarinda biraz bende kalacak. Once iyi geldi. Şimdi ev buldum ve 2 hafta sonra taşıyacağım. Ama şimdi çocuklarımı bırakmak çok ağır geliyor. Cevrem terk etmiyorsun sürekli göreceksin diyorlar ama annelik duygusu yapamıyorum. Sizde bu şekilde bırakırsam çocuklarımın psikolojisi ne olur. Kafayı yemek üzereyim. Oturduğumuz evden gitmiyor bu adam çok yalvardım. Sen boşanmak istiyorsun ben gitmem diyor ve gitmiyor. Oğlum anne bizi bırakıp gitmeyeceksin değilmiş diye soruyor. Yemin ederim canım çok acıyor.

9 ve 6 yaşında oğlullarimi babalarına vereceğim?