Aile & Toplum Bayramda hala şeker topluyor musunuz? LadyPhilosophical Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Koca kız oldun diyorlar😒 Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✨ Bayramda hala şeker topluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Toplamıyorum 1 0 Yorumla
Riytta Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl DjrjjejdjdjdjdjjrjdjdjshdhdhshYaaa çok tatlı❤😂 1 4 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Ne tatlı şeker mi 🙄🙄 Yorumla Riytta +1 yıl Yok sen 🙈❤ Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl En çok sen ❤️🙈 Yorumla Riytta +1 yıl 🙈❤Teşikilir Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Hayır, çocuklarımı gönderiyorum şeker toplamaları için 😅 1 2 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Gelsin şekerrrler Yorumla sacmaliklardunyasi2 +1 yıl 😃😃 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır ama misafirliğe gittiğim yerlerde yani teyzemlerde çikolatalı şeker gördüm mü hemen çantama dolduruyorum sşxkdşdşşxç 1 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Küçükken bir kaç kez yapmıştım ama bu yaşta yapamam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lafa bak yaaa " koca kız""Oysa sen zaten şekersin onları toplamana gerek yok deseler çok daha güzel ve etkili olur. 2 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Yemiyorum pek o yüzdem çocukkende toplamadım 1 4 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Et topla 😃 Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Öyle bir adet var mı ki xxdxd Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Bu ekonomik krizden sonraa olmalı bence Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Doğru diyorsun Yorumla
EylülMavi22 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bi 10 sene olmuştur toplamayalı 🫠 1 2 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Et topla yarın 🙄 Yorumla EylülMavi22 +1 yıl Bizden geçti balım ya 😂 sıramı çocuklara bıraktım Yorumla
SushidekiKurt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Şeker değil de para topluyorum tabii 1 4 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Verseler bende toplarım ama 😒 Yorumla SushidekiKurt +1 yıl Valla geçen bayram 900 TL ile kapattık. İnşallah bu bayram da öyle olur. Çalışsak da veriyorlar sağolsunlar. 😃 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl İyi hasılat Allah bereket versin 😃 Yorumla SushidekiKurt +1 yıl Bakalım, bereket verdi mi vermedi mi yarın göreceğiz 😃 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şeker görünce bana bunalım geliyor kaçıyorum 1 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. Çocukken bile toplamadim 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Toplamak isterim ama toplayamam. O an yerim. 😅 1 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl topla be biz kendimizi kastıkta noldu boş ver 1 0 Yorumla
Eskilerdenbiri0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hep küçük kalıp toplamak isterdim 1 0 Yorumla
kızlarcoksoruyor__ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evett 1 4 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Bende 😃😃 Yorumla kızlarcoksoruyor__ +1 yıl boş ver yaşı bir daha gelmicez bu dünyaya🤪🙃 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Bence de her anın tadını çıkaralım😜 Yorumla kızlarcoksoruyor__ +1 yıl 😉😉 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. jel halindeki haribolarsa evet 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. baklava topluyorum 1 5 Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Vermiyorlar ki 😒 Yorumla Aydınlı009 +1 yıl zorla isticen Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Allah versin diyorlar ☹️ Yorumla Aydınlı009 +1 yıl oda onların günahi :D Yorumla LadyPhilosophical +1 yıl Aclıklar☹️ Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bizden geçti artik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Toplamıyorum
Djrjjejdjdjdjdjjrjdjdjshdhdhsh
Yaaa çok tatlı❤😂
Ne tatlı şeker mi 🙄🙄
Yok sen 🙈❤
En çok sen ❤️🙈
🙈❤Teşikilir
Hayır, çocuklarımı gönderiyorum şeker toplamaları için 😅
Gelsin şekerrrler
😃😃
Hayır ama misafirliğe gittiğim yerlerde yani teyzemlerde çikolatalı şeker gördüm mü hemen çantama dolduruyorum sşxkdşdşşxç
Küçükken bir kaç kez yapmıştım ama bu yaşta yapamam
Lafa bak yaaa " koca kız""
Oysa sen zaten şekersin onları toplamana gerek yok deseler çok daha güzel ve etkili olur.
Yemiyorum pek o yüzdem çocukkende toplamadım
Et topla 😃
Öyle bir adet var mı ki xxdxd
Bu ekonomik krizden sonraa olmalı bence
Doğru diyorsun
Bi 10 sene olmuştur toplamayalı 🫠
Et topla yarın 🙄
Bizden geçti balım ya 😂 sıramı çocuklara bıraktım
Şeker değil de para topluyorum tabii
Verseler bende toplarım ama 😒
Valla geçen bayram 900 TL ile kapattık. İnşallah bu bayram da öyle olur. Çalışsak da veriyorlar sağolsunlar. 😃
İyi hasılat Allah bereket versin 😃
Bakalım, bereket verdi mi vermedi mi yarın göreceğiz 😃
Şeker görünce bana bunalım geliyor kaçıyorum
Çocukken bile toplamadim
Toplamak isterim ama toplayamam. O an yerim. 😅
topla be biz kendimizi kastıkta noldu boş ver
Hep küçük kalıp toplamak isterdim
Para yoksa toplamıyorum
Evett
Bende 😃😃
boş ver yaşı bir daha gelmicez bu dünyaya🤪🙃
Bence de her anın tadını çıkaralım😜