Erkekler, kızını kendisi büyüten babalar bu durumda ne yapıyor?

bir tatlı mekanının tuvaletinde ellerimi yıkamaktayken bir baba kapıdan mekandaki erkek tuvaletinin pisuvar sistemde, açık ve hijyensiz olduğunu, kapalı tek kabin olduğunu ve kapalı kabinde çok fazla sıra olduğunu ve kızının tuvalet ihtiyacını gidermek için boş kabinlerden birine geçip geçemeyeceğini sordu, bunun hiçbir sorun teşkil etmediğini söylememle birlikte makyaj yapmakta olan diğer kadınlar bunun sorun olacağını, uygunsuz olduğunu söylediler ve çocuğun ihtiyacını karşılamasına yardım edebileceğimi söyleyip kendim yardımcı oldum, tuvalet sonrası hijyenini kendisini sağlamayacak yaşta küçük bir kız çocuğuydu. kadın tuvaletlerinde açık sistem bulunmamakta, tamamı kabin şeklinde doğal olarak. uygunsuz olduğunuz anda zaten kapısını kendi kapattığınız bir kısıtlı alandasınız, el yıkama vb için kullanılan ortak alanda bir erkeğin varlığı ki ortada solid bir sebep var iken neden bu kadar rahatsız edici karşılanıyor. bir sebepten kız çocuklarını tek başına büyüten babalar bu durumda ne yapıyor, genel tutum hep böyle mi

Erkekler, kızını kendisi büyüten babalar bu durumda ne yapıyor?