Bence biz erkeklerde net olarak ters etki yapıyor.
Sizin fikriniz nedir?
Feminizm, kadına şiddeti azaltıyor
Feminizm, kadına şiddeti körüklüyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence biz erkeklerde net olarak ters etki yapıyor.
Sizin fikriniz nedir?
Çok mantıklı güzel bir soru.
Geçen bir tartışma programı izledim bu konuda. Kadın; "biz kadınlar olarak İstanbul sözleşmemizi geri istiyoruz" dedi. Adam; "hangi kadınlar? Siz Anadolu'yu gezip tek tek kadınlara sordunuz mu, ne hakla tüm kadınlar adına konuşuyorsunuz, bu hakkı size kim verdi" dedi bana mantıklı geldi. Avrupa birliği fonlarından destek alan insanlar, sırf bu destekler kesilmesin diye tüm kadınların hamisi gibi konuşmalarının mantığı dorgulanmalı. Kadınlar ölüyor, buna nutlaka çare bulunmalı ama bu sözleşme bunun gerçekten çözümü mü, eğer çözümü ise, bu sözleşmeye imza atan Hollanda ve Fransa'da kadın cinayetleri oranı yüzdeleri neden bizden daha fazla? Sözleşmeden çekilene kadar bizde bu oran neden arttı. Gerçi ölen kadın erkek diyeayırmak ne kadar doğru, tartışılır. maalesef bir şeylerin düzelmesi için uğraşmak yerine, en basiti beğenilme arzusu, en alengirlisi dernek kurup, AB fonu ile vole çakmak amacı ile fırsattan istifade cinsiyet ırkçılığı yapmak yanlış. İnsan öldürmek düşünme yetisi zayıf ve pratik olmayan insanların çoğunlukla baş vurduğu alt beyinsel bir eylem. Bunu çözmenin en iyi yöntemi, insanları sıkışmışlıktan kurtarmak, gerçek cezaları göstermek, sonraki nesillere pratik düşünebilmeyi öğretmek, sakin bir insan olarak büyütmek ve insan öldürmeyi kültürel bir tabu olarak gören nesiller yetiştirmekle olur. Gerisi hikâye ve kışkırtıcılık. Adama kızan kadın, feminist bir avukata gitsin. Avukat boşa bunu, donuna kadar alalım sana bir şey yapamaz" diye gazlasın. Beyana esas kanıtsız uzaklaştırma alsın, adam evine giremesin, asgari ücretli ise, parasında yoksa kalacak yer bulamasın, tabiri caiz ise, kedi gibi bir köşeye sıkışsın, düşünmeyi bırakıp, öfkesini bilesip aklını devreden çıkarsın. Sonra ilk fırsatta adam kadını dövsün, ya da daha kötüsü öldürsün ama feminist dernekçi avukat hiç bir vicdan azabı duymadan, mahkeme önünde televizyonlara cübbesi ile duyar kasarak AB fonlarından ziftlensin. Düşünmek gerek bunları da.
Her zaman söylüyorum gene söyleyim, feminizm kusurlu ve kısıtlı bir zihnin ürünü artık, Feminizmin çıkış noktası kadın erkek eşitliğiydi günümüzde ise anaerkil bir yapılanmaya dönüştü, bu bakımdan sorunlara çözüm getirmek yerine daha içinden çıkılamaz hale getiriyor, ha faşist olmuşsun ha feminist hiç bir farkı yok. Toplumda infiale neden oluyor. Ataerkil zihniyet ile anaerkil zihniyetin çatışmasına dönüştü
Feminist hareket toplumun kadına dayattığı cinsiyetçi küçültücü metalaştıran bakış açısına karşı ciddi bir uyanış getirdi bunu inkar edemeyiz eşya gibi görünen, istediğin zaman en ufak konuda şiddet uygulamayı hak gören davranışlara tepki göstermeyi bilen bir uyanış oldu. Feminist bakışını abartan hatta bunu kullanıp erkeği baskılayan kadın modelleri çıktı oda cinsiyetçi bir tutum bence :)
Feminist feminist konuşurlar sonra da erkeksiz yapamazlar, bu arada şiddeti arttırır
Cevap
5Cevap
Kadınları destekliyorlar ama eğitim olmadığı sürece şiddet kontrol altına alınması zor
Kadını savunmak adına cinsiyet ayrımcılığını iddia ederek feminizm in savunulması çok enteresan gerçekten.
Batının sıçtığı hiçbir şey
Bu topraklara huzur getirmez
Liberalizm
Komünizm
Kemalizm...
Hepsi aynı bok
Femizm de aynı bok...
Kadını daha da edepsiz kılıyor
Tek yaptığı bu
E tabi ki körüklüyor. Erkeklere yapılan her hukuki basınç, kadınların yüzünde patlıyor.
Kısaca olay bu.
Zamanla şiddet yerini değiştirdi. bazılarında etkisi değişik olabiliyor
Türkiye'de hiçbir sebep yokken kadına şiddete körüklenenler var zaten şaşırmadım. Boğaz kesmeler, kurşuna dizmeler, bıçaklamalar, Allah muhafaza her şey var kadına şükür bir nezaket yok, iyilik yok, anlayış yok... Bıktık sizlerden
Sizin gibi erkeklerden beklemiyoruz merak etme. Siz de bizsiz halledin işinizi böyle birbirinizi bıçaklayın, birbirinizin boğazını kesin, birbirinize tecavüz edin sizin gibileri en son onu yapacak zaten iğrenç yaratıklar umarım bir gün iyi niyetli, gerçekten iyi erkekler sizi utandırır.
100 yıl önceki kadına şiddeti düşün bir de şimdiki, hiçbir insan birbirine şiddet göstermemeli bunu feminizimle ilgisi yok insan olmakla ilgisi var
neden ters etki yarattığını düşünüyorsunuz
Ters etki yapanları gömmek lazım toprağa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?