Güncellemeler
+1 yıl
Soru başlığı değişmiş, resim eklemiştim silinmiş 🤔 ben ilk baktığımda yanlış posta geldim sandım 😶
Selam 👋
Kuzeninle ben yıllardır beraber yaşıyoruz sürekli görüşüyoruz. O üniversiteye başladı tıp okuyunca aramız hafif mesafelendi gibi ama yine aramız iyiydi.
şu an ben 25 kuzenim 26 yaşında. O şu an asistan onkolog ben işe influencerim.
Geçen hafta ziraat mobilden para gönderecektim onun hesabına, hesabımdaki parayı gördü. Ne iş yaptığımı sordu bende söyledim fenomen olduğumu sonra gariplesti bana karşı. Biraz nefretle bakmaya başladı samimiyet gitti. Ayda 25000 kazandığımı öğrendi soğudu benden.
Bi ara arkamdan konuşmuş Kendisi 8500 kazanıyormuş ben neden 25000 kazanıyormuşum. Sanki bu durum benim suçum!!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aman boswer uzaklaş sende insanoğlu böyle kafan nasıl rahatsa öyle yaşa insanlar çekilmiyor. Sana iyi hissettirmeyeni yanında barindirma.. Kendi hedeflerine odaklan.
Yani birwz zaman ver kuzenine, senelerce emek verip karşılığını alamıyor çoğu insan bu durum gayet normal. Zamanla düzelir aranız
Onca okul başarısı sınavlar emek çalışma sonucunda doktor olmuş birisi doğru düzgün bir şey yapmadan çok para kazanan birisini tabi ki kiskanmistir haklı olarak
Sen de o kadar emek verip karşılık olarak öyle bir durumla karşılaşsan eminim çok daha kötü hissederdin
Büyük ihtimalle düşüncesi o yönde...
Abla evlatlık falan alıyor musun
😂😂😂
Kıskandığı besbelli
Muhtemelen oyledir
Olur böyle şeyler arada
Kesinlikle seni kıskanan birisiymis
Yani