Geçen dedemi yani babamın babasını aradım. Ve ısrarla açmadı bende açana kadar inatla aradım çünkü bana ya bir şey olsa? Annem çalışıyor ve hemen gelemez ama dedemin evi bize 10 dk uzaklıkta. Babam , dedemde kalıyor evi terk etti sırf çalışmıyor diye kızdığım için. Ama nasıl kızmayayım arkadaşlar. Babam çok umursamaz birisi hayat almış başını gidiyor çalışmıyor bir de utanmadan yan gelip yatıyor 1 yemek bile yapmıyordu yani annemden sonra çıkıp annemden önce geliyordu. Ayrıca tek bize değil çevredeki herkes babamdan şikayetçi. Sokakta gaz çıkartıp küfürler ediyormuş. Pastane sahibi arkadaşı vardı onlar bile çok şikayetçi dedem babam annemin arkasından ulu orta konuşuyorlarmış. Müşteriler rahatsız oluyormuş bir de dışarıda orada burada yediğini herkese söylüyormuş hava atarak. Babam önceden parası yokken de böyle yemesine içmesine harcardı biz bebekken kardeşimle ben anneme yardım etmez kebapçılarda gezerdi halamla anneme değil para vermek çift maaş alırken eli bollaşınca bile vermezdi para. Varlık içinde yokluk yaşattı bize. Bir de dedem şu an boşansınlar ney olacak diyor gelmiş üstüne adamı evden attınız diyor babam kendisi gitti ama. Kardeşimle beni. Psikolojimiz inanılmaz bozuldu. Arabamızı da satmış o arabada annemin bile hakkı var kadın kaç kez bozuldu yaptırttı birde annem 2 yıldır çalışıyor babama yemekler ısmarladı harçlık bile verdi size sorum. Babama dava açsak kazanır mıyız? Herkes çok para kazanırsınız dedi. Biz 2 yıldır tatile gitmiyoruz sıcakta evdeyiz annem üstüne çalışıyor babam çınarcıkta Şu an arabayı da satmış üniversitem var diyorum dedem gelmiş okuma diyor bari arabanın parasından birazcık bize verseydi. Bilmiyorum çok üzgünüm ama kimseye belli edemiyorum. Allah razı olsun komşumuz vardı Filiz teyze. Ona içimi döküyorum şu an. Bana iş teklifi geldi aylık en az 25 sn fazladan 60 bin yaptığım işe göre satışlara göre vereceklerini söylediler. Ama yine de hem çalışıp hem okumaya karşıyım. Derslerime adapte olmakta zorlanırım. Hem üniversite okursam daha çok kazanabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Baban haklı yazanlar buyurun yazın. Tüm özelimi döktüm :)
Güncellemeler
+1 yıl
YAW ARKADAŞLAR B*OKTAN TAVSİYELER VERİN DİYE SORMADIM SİNİRİM BOZUK ZATEN YAA SANKİ BU YAZDIKLARINIZI DÜŞÜNMEDİM BEN. 3 dil biliyorum yaaa yapmayın. Zeka seviyem yeterli demek ki..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer