Çocukları olan bir adamla ilişkimi nasıl devam ettirmeliyim. Çocuklarla tanışmam gerekiyor mu, onlara nasıl davranmalıyım?

Sevdiğim adamın 2 tane çocuğu var ben gencim çocuklarin biri 3 diğeri 12 yaşinda ikiside erkek. Onlarla henüz tanişmadik sadece kucuk oğluyla biraz taniştk sayilir. Onlara nasil davranmaliyim yani cici anneleri gibimi yoksa arkadaş gibimi. Erkek arkadaşim bazen eski karısıyla anlaşamadiğinda sinirle çocuklarima bakarmisin diye bana teklifte bulunuyor. Bu arada erkek arkadaşim bu sürede çok düzensiz hayat yaşıyor ne zaman yatıcagi ne zaman yemek yicegi belli olmuyor disiplin yok. Bu hayatim nereye gidiyor ben nasil hareket ediceğimi ne yapicaģimi bilmiyorum bu adami seviyorum ama bi yandanda ona muhtacim yani o geçindiriyor beni. Kendj ailem yok sayılır. Tüm dikkatimi enerjimi bu adama sevgilime veriyorum ama haketmiyor gibi görünüyor bazen bana değersiz hissettiriyor. Bazende ben nankörluk yaptığımı hissediyorum. Önyargısız bi öneri yazabilicek var mı?
Çocukları olan bir adamla ilişkimi nasıl devam ettirmeliyim. Çocuklarla tanışmam gerekiyor mu, onlara nasıl davranmalıyım?