50 kiloyum şişman birinin saçını yoldum ben mi çok güçlüyüm omu çok hantal? Çocuklarımı dövuyordu 40 yaşnda kadın gidip giriştim saçına sonrası mosmor olmuş fenalık gecirmis
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet öyleler
Her seferinde tutmayın beni dövecegm bunu diye eve saldırdı. Bu sefer 2 ufak cocuga saldırınca bende şalter attı gidip memelerini cimcikledim. Saçıni yoldum
40 yaşında şişman kadına saldırıyorsun zaten oturup kalksalar kalp krizi geçircekler ben kiloluyken öyleydim 125 kiloydum 78e indim boy olarak 186yım
ala hala ben saldırmadım vala asla böyle cahil biri degilim cocukları dovuyordu bi hısımla evden ciktim. Cocukları bırakıp bana saldırdı bende sı.. çtm ağzna
yok zaten dövmeni haksız bulmuyorum benim çocuklarıma da yapsa o göbeğine diz atar ağzından kustururum yağlarını
Ama bak benim 2 cocugun kafasıni birbirine geçirdi ya beyin kanaması geçirseydiler. Ev sahibim olacak or.. uspu halen diyor benim yigenim ya kalpten gitseydi. Sen gorsen 2 ufak yavruya ayi gibi saldırıyor halen diyor sen haksızsn sanki ben saldirdm
İyi yapmışsın diyorum zaten
Hakermis eline saglik sisman olmasi kuvvetli oldugu anlamina gelmez
çok uyuşuktu hiç ağrım yok polisi çağırdım sende darp izi yok dedi. Kadına bişey yapmadan gitti
Yani hem kilolu hemde hantal demekki
2 ufak cocugu dovdu bende onu ama bide gittigim gibi bana o saldırdı ama ev sahibim onu hakli buldu
Ne alaka ev sahibin niye onu hakli buldu her anne cocuğunu korur
Bu ev sahibini yiğeni ve bunlar cahil bi memleketten hep onlar haklılar. Gelmiş utanmadan yigenim mosmor ya kalbi dursaydı diyor. Demiyor ki 2 ufak cocugu dovmuş 40 yaş kadn hala kendi yigenini savunuyor
boş ver havlasin dursunlar sen haklisin
bende ev sahibi demedim. onada sıraladm senin torun dayak yese bu sişmandan susarmıydın diye
Afferim sana iyi yapmissin helal
ruhum daralıyor bu saat oldu uyuyamadm
Sakin ol esin yokmu evde
Eşim evde uyuyor ya ev sahibim bsyler sayıyor. kadina sen haklisn dedi durdu asabm bozuldu. Şimdide adalet mi bu 2 cocugu dovmuş tanker karı halen ev sahibi bize haksz diyor
Ya onlar akraba tabi birbirini savunacak saril esine uyu iste
bu kadar da adaletsizlik olur mu Urfa li serefszler
Ooo onlarda olur adaletsizlik
Doğurup doģurup sokağa salıyor or.. uspu cocukları ağızlarıda bi bozuk varya. Ben asla ev içinde kufur etmem canım bile yasaktr bizim evde ama bunlar geldi geleli oğlum ananizı * lafının ne oldugunu sorup duruyor
Valla pislik olurlar onlar boş ver takma
Erkekleride kari gibi olur
😂😂aynen bunu dedim erkekleriniz karı gibi dedim delirdi
bacım deyip duruyor her tartışmada kocan gyetmiyor galiba 3 tane kaynımı bindireyim sana dedim.
Videosu var mı kadın kavgalarını çok severim de 😂
keşke olsaydı annem de kizdı çekseydin cocuklari dövunce dedi ıspat kalrdı elinde poliste dedi bana cekmeliydin delil olurdu çocuga şiddt ten o karıyı göz altına alırdık diye. Insanin cocugu dayak yerken telefon aklami gelir
Etrafta güvenlik kamerası falan vardır belki
keşke olsaydı keşke si.. kerdim o karıyı işte yok neyse sacini yoldum o kar kaldı memelerini de tırmaladm
😂😂😂😂kavga biraz fanteziye dönmüş sabki 😂
koca gövdesiyle geldi napcam bilemedim ilk memesi gozume çarptı cimcikledim tirmaladm sonra elimi saçına daldrdm tum guç cektim. kizımin intikamını aldm
Memelerine büyükmüş demekki 😂 ama yine de kızın görmemiştir inşallah olanları.
memeleri çok buyuk cimcikledm işlemwdi bende sacina giriştm. Ama eve gidince morarmş fenalık gecirmiş dediler. InşAllah dogrudur eşjm en son çop atmaya gitti or.. uspu dedi cunku nasıl fenalk sa bu
Sözde işler raydan çıkmış iyice cennet mahallesine dönmüş 😂
he ya ama suratı bi görsen o mutluluk tarif edilemez 5 daka önce kızımi döven koca popona guvenen karının sacı elimdeydi😂😂dedim ki o koca kiçina guvenip saldırdın ne oldu bak saçn elimde haddini bil😂😂
Koca popo sokakta işe yaramıyor demek ki 😂belki evde bı faydasını görüyordur😂
ya cocuklar n pskolojisi bozuldu anne anne diye hem agliyor hem kadınin poposunu tekmeliyordular
Keşke çocukları kariatirmasaydin
yahu dovuyordu onları ben aşagı uçunca ayakkabı bile giymeden attm kendimi sokaga napion lan seni gebertirim dedim ustume atladı bende ona saldırnca cocuklar arkdan tekmelediler
Vay ammk baya mahalle kavgası olmuş. Sen direk mevzu yaşanırken gitmiştim bende çocuklar gelip şikayet ettiler sende öyle gittin zannettim
Kişiliğe bağlı.
vala ben normalde yaklaşmazdm şişman bi ustume otursa tamam derdim. Ama 2 cocugumu doverken bi gördüm gozum kör oldu
Cesaretle ilgili.