😂 Bariz kaynana kıskançlığı bu. Sen de öyle deseydin, asıl kocamın yanında böyle giyinmem normal diye. Tam tersini yapsaydın emin ol bu sefer de paspal, kadın gibi değil falan derlerdi.
Bide sonuçta tek o gelmiş yani. Başkaları da gelse uyarabilir o normal ama kendisi bundan rahatsız olduysa kıskançlıktan başka bir şey değil. Ayrı da yatalım mı deseydin hatta. 😂00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Siz hep saygi beklersiniz ama kendiniz gibi olmayana, dusunmeyene saygi gostermezsiniz. Nolur kaynanana karsi daha dikkatli olsan? Evet bende sana katiliyorum esinin yaninda istedigin gibi giyinirsin, esinle seni baglayan bi durum. Ama kaynanan gelmis biraz ceki duzen vermelisin ustune, ayrica ona gore kocanin yaninda oyle gezilmezse tamam annecim der gecersin. Bu ona verdigin saygiyi gosterir. O oyle gormus idare etmek zorindasin. Bunlari dikkate almadigin icin bencil, dusuncesiz ve saygisizsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya bi s git kaynana sanki erkek mi haram mı da onun yanında kapanmak gerekiyor diğeri de kocası yani kocanın yanında usturuplu giyin demiş lan ne alaka bunlar karı koca olmayı ne sanıyor
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik karacahildin empati yapmaktan uzaksin boyle agzini bizarsin seviyesiz. Ona gore ayip boyle giyinmesi o zaman o gelince giymicek o kadar. Ayrica meme uclari belli oluyomus kadinda olsa anne o karsisina oyle cikilmaz. Saygisizsiniz. Hatir icin yapilir bunlar sende o yok sen yapma
- +1 yıl
offfffffffffff ne buyuk saygısızlık, kaynananın kişiliğine ve sülalesine hakaret edip ona şiddet uygulamış kadar olmuş giydiği şeyden zaten var olan bir şehy gözüküyor diye. sen manyak mısın mk kadın kocanın yanında böyle giyinme diye uyarmış
Soran+1 yılYahu ben ne saygi beklicem benim amacim bu degilki kadin cat kapi haber etmeden evime geliyor neyse gelsin başim gozum ustune ama oda kadin bende kadinim ben o samimiyetimize guvenerekten kapiyi o şekilde actim. ben zaten Tamam amne deyip geçiştirdim sorumu tam okumadin galiba? Bunlari dikkate almakla bencilliğin ve saygisizliğin hic bir ilgisi yok. Bencilliğimi saygimi ve duşuncemi sen eleştiremezsin senin ne haddine?
"Sevgili anneciğim o benim kocam mememi de açarım 🥜 da sanane benim kıyafetimden, rahatsız oluyorsan lütfen sabahın köründe kıyafetim usturuplu değilken kapıma dayanmazsan çok memnun olurum." Demelisin. Burada suçlu olan kaynanan gözüne çöpmü batmış sabahın köründe evine geliyor. Kocamın yanında da her yerim açık dolasmayacaksam niye evlendim ulan ben valla ya, defolup gitsin biraz rahat versin... İstediğin gibi giyin ver ağzının payını susarsan tepene çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo daha çok herhangi birinin karşısına böyle çıkma anlamında demiş. mesela kendisinin de olabilir direkt diyememiş. çünkü öyle dese kızacaktınız. laf evirmiş çevirmiş gevelemiş. benim k. valimdem de onlara gittiğimde gece tuvalete çıkınca tayt gibi şeyler giydiğimde açıkça kızdı. kendi evinde giyin burada böyle böyle giyinme dedi. hiç yakışmıyor sana böyle şeyler dedi hatta
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılGelen kişi kim olursa olsun Özel yatak kıyafetiyle kapıyı açmanız uygın olmamış, keşke kapıyı eşiniz açsaydı, kimsenin eşinizin yanında nasıl giyindiğinize karışmaya hakkı yok, aranızda nesil farkı olduğu için kayınvaldenizden bu konuda hoşgörü beklemeyin, aynı zamanda kayınvaldeniz utancını ifade etmeye çalışmış
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Eşinin yanında nasıl giyinirsen giyin kimse bişi demez, kaynananda karışmaz ama bu gelişen olayda kaynanan haklı. Kapıyı öyle açmamalısın, ya bırak eşin açsın ya da üstüne bişi al, Allah bilir açtıktan sonra bir de o şekilde gelip yanlarına oturdun, git üstüne bişi al. Hadi diyelim hepsinde sen haklısın, tamam haklısın de geç bişi olmaz yani.
10 Yorumla
+1 yılTamam yani büyüklerin olduğu yerde dikkat edersin üstüne basina ama çat kapı biri haber vermeden geliyo ve sen niye böyle giyiniyosun diye yargılıyo pardon da kendi evim kendi hayatım kendi kocam kimene evimde de istediğim gibi rahat olamayacaksam yani bir şey diyemiyorum ev hali normal , zaten yabancı biri gelse dikkat edilir kapı degiligi diye bisey var ama kocamın yanında da istedigim gibi olamayacaksam kayınvalide kıskanç derim yani 😂 bence.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBence kendisi için demiş burdan laf etmiş eskilerin adeti odada güğümde su kaynat yorgan altı elleş okşat gibi dönemler kalmamış üslup konu içeriği yanlış kocanın laf etmediğine kendisi laf söyleyemez ga rica eder kızım ben geldiğimde böyle karşılamamanı rica ediyorum evindir hanendir ama lütfen ben geldiğimde en azından kıyafetine özen gösterirmisin dese bir nebze tamam denir de öbür türlü biraz etik dışı komik olmuş bence
10 Yorumla
+1 yılEvde rahat dolaşabileceği, kendisinin de rahat edebileceği kıyafetler ile dolaşması erkeği mutlu ediyor. Mesela dışarıda kapalı giyinen eşinin evde kendi gözüne hitap edecek göğüs dekolteli bir bluz, bir şort veya daracık bir pantolon ile dolaşmaları erkekleri cezbediyor.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka kocanın yanında usturuplu giyin demek nasıl bir tabirdir. Neye dayanarak bunu söyleme cesareti buluyorlar anlamıyorum kendi yaptığı ayıp giymeye devam et dekoltede giy açık da kimse karışamaz senin evin içinde kocanın yanında ne giydiğine. Alışsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçta evdesin ve eşinlesin sadece anladığım kadarıyla. Bunda ne var anlamadım. Eşine karşı süslenmiş gibi oluyorsun gelininin oğluna karşı süslenmesini mi istemiyor? Sanırım kendileri evde hiç öyle şeyler yapmadılar yorgan altında gir çık yapmayı cinsellik sanıyor olabilirler.
21 Yorumla- +1 yıl
Yorum harika
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen büyükler nasılsa kucuklerinden de öyle beklerler. Aslında sen de haklısın oda. Sonuçta kendi evin ve istediğin gibi giyinebilirsin. O da şu açıdan bir ihtimal haklı olabilir. Kendisi kocasının yanında yıllarca hep öyle olmuştur. Belkide bu yüzden 😊
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. Hep kaynanalar kötü zaten 🙄tmm dediği hoş bişey değil eskiyi düşünerek öyle söylemiş olabilir ya da yanlış kelimeleri seçerek öyle demiş olabilir hemen cephe almayın kaynanalara sevin kaynanaları 🙃
10 Yorumla
+1 yılKimin yanında usturupsuz giyineyim deseydin en doğru insan kocan istersen tangayla dolaş adamın canı çeker is yapar işte, ya bazı ihtiyar kesimi anlamıyorum her işi anlıyor gibi konuşup bir b, k anlamıyorlar
00 YorumlaÖnceden böyle giyinmezlerde ayıp karşılanırdı sanırım. Kadınlar kocalarından bile utanırdı. Tabi yanlış bir düşünce bu yadırgamamak da lazım yıllardır bu zihniyet kolay değişmez. Haklısın annecim de geç, kendi bildiğini yap yahu
00 Yorumlakarışmasalar olmaz zaten onlar yahu sanane kadın kendi evinde misafir olarak gelen sensin kes sesinide otur illa birseylere laf bulacaklar kadin belki kocasiyla sevisiyordu nasil giyindiği evinde nasil dolaştığı seni ne ilgilendirir kaynana😅
00 Yorumla
+1 yılBi daha öyle bir şey derse siz kapalı giyinin kocanızın yanında ben böyle memnunum büyüksünüz diye haddiniz olmayan konulara karışma hakkınız yok de.
04 Yorumla- +1 yıl
şu lafı duysam 5 kere evlensem 5 kadından duysam isterse 10 çodugum olsun basarım tekmeyi eşime
- +1 yıl
@minyoncedric10 zaten böyle dimdik aslanlar gibi kendini savunan kadında seni koca yerine koymaz.
- +1 yıl
çokda s... deydi bir akdın eşinin annesine sen kocanın yanında demez ben onun annesine anne diyorusam oda benim anneme bababa aynı saygıyı gösterecek 250 grm için eglip bükülen erkekler çok sende haklsıın suç erkeklerin çünkü bu tip konularda annesininden babasından çocuklarından vazgeçip karısınn tarafına geçen karaktersiz erkekler var o aslanlar gibi dimdik duran kadın herkimse benim kaarım olamaz zaten
Soran+1 yıl@minyoncedric10 İnsan karısını hakli yerlerde korur. Hep ana kuzusu olunmaz , O yuzden boyle yaparsan evlenemezsin. Her yerde kaynana hakli degildir
+1 yılDuruma eşinin hanımıyım diye bakmakta bir yerde haklısın fakat benim anladıgım kadarıyla kapıdaki annen değil bir komsu ya da başka biriside olabilirdi o sebepten bence öyle söylemiş olabilir...
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ama ben kapinin deliginden bakmiştim. Baska biri olsa asla oyle cikmazdim
- +1 yıl
O bir anne hem oğlunu hem seni düsünerek böyle bir şey söylemiş olabilir bazı insanlar vardır sevdiklerine karsı içindekileri söylemezse kalpleri rahat etmez böyle bir şey olabilir değer verdiği için söylemek zorunluluğu hissiyatı başka türlü yüregine su serpemiyor
Soran+1 yılama bu sekildede soylenmez yani
- +1 yıl
Bazen tatlı sert konuşmak gerekiyor izi kalsınki unutmasın daha dikkatli davranılsın
Soran+1 yılAma o o anlamsa soylemedi, Direkt bana kocanin yaninda neden boyle giyiniyorsun dedi. baskalari icin drse neyse
+1 yılYa ne alakası var asıl kocanın yanında öyle açık giyineceksin ki eşin daha çok bağlı olsun daha çok sevsin boş ver aldırma sen ona en güzelini yapıyorsun gerçekten sen
061 Yorumla
Soran+1 yılne yani kocamin yaninda acik giymesem beni sevmicekmi😄😄
- +1 yıl
😃😃 Sever elbette ama açık giyinir isen daha içten sever nefsi ile sever artı seni biliyorsun zaten sen bu işii konuşturma 😃😃
Soran+1 yılPeki 😂
- +1 yıl
😃😃😃 Gece koynunda dur gündüz çarşaf giyin aaaa çok ayıp çook 😃😃
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
😃😃😃 Aman aman nerde senin tesettürün çok ayıp çok gören ne der
Soran+1 yılDogru haklisin 😂
- +1 yıl
Senin bu kaynana çok fena varya 😃😃😃 Gece koynunda uyudum desene apışıp kalsın 😃😃
- +1 yıl
Çekirdek aldım dedikodu yapcaz sanki senin kaynananın 😃😃😃
Soran+1 yılYa dar kafalılıktan herhalde, Zaten hemen ustume basima baska seyler giyipte hazirladim kahvaltiyi
- +1 yıl
Ya çok bencil düşünce onun yaptığı varya ev hali ve erkeğin o senin ne var bunda e adam seni öyle görecek ki canı çekecek afedersin bu kadın bunu akıl edemiyor mu
Soran+1 yılBilemiyorum oğlunu cok sevdiginden herhal😂
- +1 yıl
😃😃😃 Gece elinden gelse bu aranıza yatar sana dokundurmaz oğlunu o zaman 😃😃😃 Bi daha gelir ise daha açık karşıla deliye dönsün
Soran+1 yılGaluba cok seviyor
- +1 yıl
O çok sevse bile enişte seni daha çok seviyo geçecek o işleri 😃😃 eniştem sensiz durabilir mi aslaaaa ama annesi olmadan durur
Soran+1 yılYok be anne candır yinede, Onun hayatinda iki kadın olmali, Bir annesi bir ben. Bensizde yaşayamasin knsuzda 🥰☺️
- +1 yıl
Bak bak nasıl da severmiş kaynanasını aman da aman 😃😃 haklısın şaka Bi yana ama senin cinsel hayatına müdahale etmesin lütfen 😃😃😃
Soran+1 yılYa konu cinsek hayatimiz değil zaten ona mudahale etmiyor edemezde zaten. Ama o an onu demesi bana cok garip ve extrem geldi acikcasi, Kocam sonuçta o benim erkeğim. Ondan baska kimin yaninda oyle giyinirimki. Sacmaladi o😂
- +1 yıl
Yani tabi saçma 😃😃 eşin o senin erkeğin herğün koynunda uyuduğun sarıldığın adam elbette açık giyincen değil gecelik iç çamaşır ile bile görse seni bişey demeye hakkı yok ki sonuçta ev hali eşin evde yaşamış olabilirsin bişey gayet normal bir şey evli çift için
Soran+1 yılEvet nirmalda yani o kadarda degil oylede karsisina cikmazdim ama bence ustumdekiler cokta acik degildi şort ve crop yani, Tek geliniyim galiba benide sakınıyor olabilir😂
- +1 yıl
😃😃😃 Kıskandı mı dersin seni tek gelin olunca 😃😃 e şort crop neresi açık kız bunun bacak göbek harici ne olcak ki
- +1 yıl
ya da seni benimsedi bu böyle görür ise benim oğlan durmaz diye düşünmüş olabilir 😃😃
Soran+1 yılİcime birsey giymesigim icin goguslerim belli oluyordu ama o da kadın bende kadinim. Bence normal ama herhalde beni kiskandi, Cunku gercekten seviyorum onu oda beni, Herhalde ya oglunu ya da beni kiskandi,😄
- +1 yıl
Seni kıskandı kesin içinde bişey olmayınca da gördü gögsü felan kıyamadı kesin sana benim çocuk bu kızımı yer dedi aklınca 😃😃😃 e seviyor galiba
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum. Ama olsun yinede seviyorum annemi☺️
- +1 yıl
Annen de seni seviyor vermicek oğluna seni çabuk giyin 😃😃😃 şu an gelebilir umarım yine crop yoktur 😃😃
Soran+1 yılYok be yinede sever o beni. Evladi gibi gorur beni
- +1 yıl
E sevmese alır mı oğluşuna kız 😃😃 ne zamandır evlisin
Soran+1 yıl1 senedir evliyiz eşimle, Ben kocamdan çok annesini aldim sanki biraz ama olsun yinede memnunum 😄😄
- +1 yıl
😃😃😃 Kıyamam daha taze evlisin e müsade etsin canım oda Bi zahmet bu aralar size illa konuşturacak beni 😃😃
Soran+1 yılYok ya gelsin evime şenlik getiriyor valla seviyorum ben yinede annemi 😄
- +1 yıl
Gelsin kız tabi onsuz tadı olmaz evin 😃😃 ama şey işte 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılValla onsuz tadı tuzu olmaz evimizin
- +1 yıl
Çekirdek verem mi dedikodu arasında çok güzel gidiyor 🤣🤣
- +1 yıl
Davet et gelmese bile her zaman onu ☺️
Soran+1 yılYok be dedikodu yapmam ben 😄
- +1 yıl
😃😃😃 Masum dedikodu kız bizimki eleştiri değil 😃😃
Soran+1 yılOlsun ya ben yinede sevmem
- +1 yıl
Bende yapmam elbette Muhabbet gırgır olsun maksat 😃😃 eniştem nerde benim uyur mu
Soran+1 yılUyuyor ya yorgun o, Çalışıyor yoruluyor kurban olurum ona🥰
- +1 yıl
Kıyamam elleme uyusun adam ☺️☺️ Seni görmesln yanında ama müsade et adama mışıl mışıl uyusun dinlensin ☺️☺️
Soran+1 yılNeden gormesin beni yaninda be karisiyim ben onun ölüme kadar onunlayim ben :D Uyusun dinlensin evimin direği erkeğim o benim
- +1 yıl
Kız görürse uykusu kaçar şimdi 😃😃 yarın görsün dinlenince yoksa daha çok yorar adam kendini valla ☺️☺️☺️
- +1 yıl
Çok güzel eşşin gerçekten nazar boncuğu hak ettin 🧿🧿🧿🧿
- +1 yıl
Sanırım eniştem uyandı☺️☺️
Soran+1 yılYok ya cikmak istedim siteden gec olmstu☺️
- +1 yıl
Hımm merhaba hoş geldin ☺️☺️☺️
- +1 yıl
Bende acaba dedim ☺️☺️
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Napıyon geldi mi yine annen sabah ☺️☺️
Soran+1 yılCok sohbet olduk ya burada, iyi gunler size hoşçakalin
- +1 yıl
Müsaid isen mesaj atar mısınız
Soran+1 yılHayır ben buraya sohbet amacli gelmedim kimseye mesaj yazamam burdan
- +1 yıl
Muhabbet için demiştim kusura bakmayın rahatsız etmek istemedim sizi
Soran+1 yılYok burdan bir erkekle sohbet etmem ne işim var yani :D
Soran+1 yılYok ya burdan bir erkekle sohbet etmem ne işim var yani :D
- +1 yıl
Cinsel sohbet mi etcez kız sanki 😃😃 normal Muhabbet dedim aşk olsun
Soran+1 yılHer ne olursa olsun ben burdan bir erkekle sohbet muhabbet etmem evli barkli kadinim ne işim var burada bi erkekle sohbet edeyim dogru birsey degil bence bu
- +1 yıl
Yaşın kaç senin belki ablamsın sen ☺️☺️☺️
Soran+1 yılYaşimi boşverin, yeter bu kadar sohbet, İyi gunler
- +1 yıl
İi günler ablacım
+1 yılSaçmalamış istersen çıplak gezersin kocan sonuçta ona ne. Kaynanalık yapıcam diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. 😒
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılOğlun bunu bile giyme diyor kapıyı açtığım için giydim deseydin 😂😂 Daha üstüne laf edemezdi
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
O ne yahu kayınının ya da kayınbabanın yanında usturuplu giyin dese yani olabilir kültür falan derim de yani a be teyze kadın kocasının yanında çıplak durabilir sana ne.
00 YorumlaKimse kimsenin muhitine özel hayatına karışamaz belki benim yanımda usturuplu giyin demeye getirdi ya da kıskandı bilemiyorum gerçek niyetini. Sen saygini bozma ve gözüne batmamaya çalis tavsiyem.
00 YorumlaOda saçmalış affedersin kocan o senin elin adamı değil ha deseki benim yanımda usturuplu giyin onu anlarım ama kocanın yanında istersen affedersin hiç bişey giyinme kimseyi ilgilendirmez
01 Yorumla
+1 yılkaynanaya bak 😂 ona ne ayol istediğimi giyerim mesela 😂 senin oğlun beni böyle görmek istiyor falan deseydin keşke
014 Yorumla- +1 yıl
bana kaynanam kocanın yanında usturuplu giyin dese kahkaha atarken çatlardım ha ahahahahahahahha 😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yıl😄😄😄 o an kocama baktim kocam boş ver bakişi atti bana bende birsey demedim
- +1 yıl
ya ama cidden çok komik ya 😂
Soran+1 yılEvet komik, gece koynuna girdiğim adama sabah çarşafmi giyim yani😂😂😂
- +1 yıl
ahahaha ahahayyy 😂😂😂😂😂 demek ki öyle yapman lazım usturuplu giyin gece yaşanan orada kalır bitti 😂😂😂😂
Soran+1 yılDoğru gece yaşananlarin ustune birde unutturucu bi hap iceyim sabahına hacı hoca olarak geri doneyim😂😂😂😂👏🏻
- +1 yıl
evet sabahları kocan gibi değil kardeşin gibi davran usturuplu ol 😂😂😂
Soran+1 yılCidden çok saçma bilmiyorum. Dar kafaliliktan bu, Hemen ustume basima çeki duzen vermiştim ama, Kara çarşafimi giydim ve elimde bir tepsihle ciktim karşisina 💃🏻
- +1 yıl
ahahah cidden naptın ondan sonrada
Soran+1 yılNapiyim kocama bakiş attim ne diyor bu diye oda bana yardim ederken boş ver bakişi atti gulerek bende birsey demedim annesine odaya gittim ustumu degistirmek icin esim geldi kısır kısır gulduk😂
- +1 yıl
hahhahaha 😂 off başıma gelmese bari çok güldüm
Soran+1 yılİnşallah gelmez birazda utandim cunki😂😂
- +1 yıl
ee yani pat diye öyle söylenince insan afallar
Soran+1 yılEvet yanagim kizarmisti :/
+1 yılNe kadar terbiyesizsin diyememiş kadın utanmış öyle demiş.
20 Yorumla
+1 yılEğer gelenin o olduğunu bilerek kapıyı açtıysan sorun yok. Diğer türlüsü gelen için fantezi sebebi olurdu :)
00 YorumlaKocanın yanında usturuplu giyin mi 😂😂😂😂😂 ya evlilik bu yüzden var ya istediğini giyersin bu sıcakta peçe mi takalımmm çarşaf mı giyelim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÇok dekolte giyinme oğlum sana iyice düşmesin anlamı mı çıkaralım ne güzel işte bu kaynanalar bir acayip ya
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes işine bakacak.
Kocanda kabahat.
Annesine Sınırları çizememiş.
Benim Karım olsan kimse bir kelime dahi edemez.
Karadenizliyim.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. doru diyor mk erkek olsaydı napcaktın misafir gelince gotunu basını mı sergilicen
030 Yorumla
Soran+1 yılİyide erkek olsam zaten kapiyi oyle acmam ben annem oldugunu bilerek actim oda kadin bende kadinim sonucta ustumdekileri. abartili olmadigini dusundum ve actim
Soran+1 yılŞort ve tişörttü alt tarafı bunun ciplaklikla bir iligisj yok, Boyle bir tepki vericegino dusunmedim , Zaten hemen gidip ustume basima ceki duzen verdim
Soran+1 yılAnlamı olup olmadıgını nerden biliyorsun, ben saygı olsun diye ustumu basima baska kiyafet geyipte geldim. Ben annemle samimiyetimize guvenerek oyle ciktim. Ama biraz bana yuklenicegine ondanda hata ara, Haber vermeden çat diye özel alanimiza geliyor. sonucta biz karı kocayız sabah ciplak bile olsak bunu dusunmesi lazim
Soran+1 yılBen yinede saygimi korumak amacli degistirdim.
Soran+1 yılEn başta nerden bilebilirim bana böyle tepki vericeğini? Sonradan uyardı bende üstüme başima çeki duzen verdim. Bu annemin soyledigini dikkate aldigim anlamina gelir. İkinci olarak bana baskalarinin yaninda degil kocanin yaninda boyle giyinme ayip dedi, Sürekli bir eleştiri halindesin sen...
Soran+1 yılİşte ou anlatmaya çalişiyoruz sana ama laftan anlamiyorsun
Soran+1 yılSen bence saçmaliyorsun.
Soran+1 yılHaksız cahil saygısız mı? hepsini anlarımda cahil ne demek? Cahil olan sensin, Evde kalmışsın belli ki yazık sana canım ya ☺️ Sonda kendine gülmüşsün :)
Soran+1 yılSende çomarsın, Daha bir kizla bile konuşamamişin bu yaşina kadar yazik kwlamdpsş
Soran+1 yılSende boyle tek başina olur gidersin ☺️ hic bir kiz seninle olmak istemiyecek. Kafasızsın cunku
Soran+1 yılKronik? Daha kelime kültürün yok dhskdfl
Soran+1 yılIyy tipsiz
Soran+1 yılHiç bir kiz iyi ki seninle sevgili degilmis, Berbatsin sen ya :D
Soran+1 yılIyy, Pis seni ☺️ bay
Soran+1 yılsen kocam kadar bile olamazsın, Soğan erkeği☺️
+1 yılAllah'ım nasıl bir zinhiyet bu
Tam tersi kocanı mutlu etmen lazım seni
Aferin gelinime kocasını elinde tutuyor diyeceğine lafa bak00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣🤣kocanın yanında battaniye ile takıl sen abi bu neyin kafası ya Kaynanalar gelinlere nasıl saracağını şarırmış
00 YorumlaKaynanan kıskanmış seni eşinin yanındasın ona ne hem eminim sabahın köründe gelmiştir kaynananda ulan kaynana demeyin deliriyorum yahu
00 YorumlaYani tuhaf olmuş tabiki eşinin yanında öyle giyinmek normal. Yaşı kaç muhtemelen kendi zamanı gibi sanıyor 😊
00 YorumlaBence yanlış düşünce haber vermeden gelmiş sonuç olarak sizin özel alanınız ve bu şekilde konuşmasına gerek yokmuş bence.
00 YorumlaYani sen de haklısın bundan sonra üstüne bir şeyler giyip çıkarsın artık.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
Soran+1 yılUstum aslinda acik degildi yani şoyle duşun şort ve crop?
- Aile & Toplum konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılHayır şey dese anlarım bir derece işte kapıyı böyle açmamalısın ya yabancı biri de gelebilirdi bu şekilde söylemesi yanlışın yanında komik
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞakayla karisik annecim kocamın böyle şeyler hoşuna gidiyor , hem kocama karşı giyinmeyip kime giyineyim de.
Bu arada bu kaynana seni kıskanmış oğlundan olabilir mi 😂10 YorumlaAile & Toplum konusunda 674 cevap paylaştı. kocan sanki seni hic ciplak görmemis gibi konusmus gereksiz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılAllah bizi böyle cahil ve geri kafalı insanlardan korusun aminn
10 Yorumla
+1 yılOldu olacak kocanla cinsel ilişki yaşama da deseydi mal mı bu kadın tövbe tövbe
00 YorumlaBaşka biride gelebilir diye bu tepkiyi göstermiş olabilir
00 YorumlaSamimi olmayın şu angut aile büyükleri ile
Ne demek habersiz pat diye kapı çalmak
00 Yorumla
+1 yılHer kapi çaldığında oyle mi acarsin baska biri olsa yani biliyormuydun kaynanan oldugunu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeli midir nedir yaaaa … ulan bu kaynana müessesini iktidara gelince kaldıracam!!! Sana ne ulan
01 Yorumla- +1 yıl
Reis oy verdim gitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni beklemiyorduk ve kucağına torun vermek için çalışmalar yapıyoruz deseydin 👍 hatta bir an önce git ve bizde işimize kaldığımız yerden devam edelim deyip lafı caksaydin 😎😎😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi o geldiğinde hala öyle oturuyorsan olmaz ayıp.
Ama kocanla yanlızken nasıl gezdiğin kimi ilgilendirir, kaldı ki en özel mahreminizi bile görüyorsunuz yani; kaynanan maelmış biraz 😂00 Yorumlaya he de geç kocan sonuçta onun yanında istediğini giymicen de kimin yanında giyicen
00 Yorumlayinede misafire saygı anlamında giyinmeni tavsiye ederim
00 YorumlaO kaynana eşini doldurur ve sizi boşar. Bu yorumumu da rez alın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar onu görmüş takılma :D kocanın yanında sorun yokta onun yanında dikkat et hem kapıyı açmaya öyle neden gidiyorsun yabancı olsa ne olacaktı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kapinin deliginden baktim zaten yabanci olsa oyle tak diye acmam, Hani birsey olmaz diye actim yedim lafi😂
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Yanlış söylemiş, kapıya böyle çıkma diyecekmiş heralde
03 Yorumla
Soran+1 yılBoyle dedim zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden bu kadar detaylı anlattın amacın ne teyzecim kocan sana yetmiyor mu?
21 Yorumla
Soran+1 yılTeyzemi? ben 23 yasindayim teyzemm :D detayli anlattigimi dusunmuyorum gayet normal bir soru actim, Sen kendine birini ariyorsan bilemem
+1 yılSenin kaynana kafayı yemiş olmalı
Yatağa girince nasıl gireceğine de karar verir yakında
Kocan bir şey demedimi annesi öyle konuşunca00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLafa bak kocanın yanında biraz usturuplu giyinsene şaka mı kaynanan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa şu kayinlarin ise karismasini gerçekten anlamıyorum
00 YorumlaBırde ışıgı kapatıp da mı vereyım vucudumu gormesın deseydın kanks
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı. Sen haklısın istersen kocanın yanında çırılçıplak olursun kimi ne ilgilendirir
00 YorumlaYa hadi bu lafı disardayken söylese anlarım da eşinin yanında söylemesi bence çok saçma. Aile içine de karışmasınlar be kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılYa biraz oğlunu senden kiskanmis kocan kız o senin sonuçta normal yani hadi başka biri gelse tamam biraz ayıp ama kaynanan gelmiş yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın gerı kafalıda sen de öylesin biraz kapı calsıyor ustune basına baksana
Kaynanan yerıne baskası olsaydı ne olacaktı
10 Yorumlakocanın yanında üsturuplu giyim mi dkdks daha saçma bi şey duymadım
10 Yorumla
+1 yılFake soru, değilse de kayınvaliden fake.
24 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur ablam
- +1 yıl
Büyükleri çokta ciddiye almamak gerek neden bu kadar takiyorsunuz he de geç gene bildiğini yap. Yaşlı başlı insan hayat görüşü öyle demekki ona ters geliyor o kocasinin yaninda çarsafla oturuyor belki kafayi degistiremezsin. He de tamam de geç. Uzatilacak konu değil
Soran+1 yılUzatmadim zaten tamam anne deyip gectim ama enden boyle soyledigini merak ettim
- +1 yıl
Ona ters geliyordur öyle şeyler. Evli kadının hamile olduğu babasına söylenmezmiş mesela bunu ayıp bulan kafalar var. Senin kayinvalide de böyle bi kafafa.
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat