Bı evde çalışıyorum 3 katlı triplex genel olarak ilk iki katından sorumluyum yatılı kalıyorum genel olarak yemek hariç işleri ben yapıyorum temizlik vs iznim yok bayramda bile 1600 TL alıyorum ama iyi insanlar biraz karisiyorlar ve titizler ayriyeten kışın da çok nadir harçlık veriyorlar bayramlık falan alıyorlar ama çok yoruluyorum açıkçası sizce 1600 çok mu az bu arada 3. Senem sadece yazları bide 18 yaşındayım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben part time iş teklifi aldım iş ararken part time halimle bile 2.5-3k civarı alacakken bile az diye başka iş arayışlarına girdim düşün yani
🥺 of ordan da bu sene çıkamam ki söz verdim
Çıkma zaten sadece iyi insanlar olduğunu söyledin değil mi de ki ben 18 yaşındayım giderlerim oluyor işte maddi sıkıntılarım oluyor ve çözemiyorum bana ücretimde artış yapar mısınız de
Anlayışla karşılamaları lazım çünkü 1600 çok az
Güle güle o zaman dediler geçen sene 1250 aldım
İyi insanlar değilmişler demek ki bak ne dicem işi kabul et ama iş ara daha iyi maaş olanı buldun mu ki bulursun sen onlara güle güle de
Ayıp yahu güle güle nedir sen o kadar işlerini yapıyorsun sakın kendinden taviz verme derim
😁😁amca dedi başka bir iş mi buldun yok dedim
Bence evet deseydin gitme diye artış yaparlardı patron psikolojisine bürünmüşler muhtaç olduğunu düşünüyorlar o yüzden artislik yapıyorlar iş bulsan nasıl sana yalvar yakar olacaklar gör bak :D
😁😁😁
Bir de her seyime karisiyorlar bayramda bile gondermediler ailem de tek kelime etmedi ağlaya ağlaya yapıyordum işleri 16 yaşında başladım kızları falan geldi torunlar falan onca iş 16 yaşında bana kaldı
Sakın kendinden taviz verme sen 18 yaşında bireysin gençsin alışverişin var sosyal hayatın var hobilerin var hepsi maddiyatlı oluyor 1600 TL il bunları karşılaman imkansız bence iş buldun mu güle güle de ailen de laf yaparsa ben kendimi ezdirmem orada de geç.
Ailem arkamda ama pasif bir şekilde bu sene çıkamam iş hazır aslında ama teyzeyi birakamam
Çok gerekliysen hakettikleri parayı versinler garsonluk yapsan senin en kötü alacağın 5550 üç ayda 16500 kazanmak var 4800 kazanmak var yaz sonunda ağlayacağana bırak şimdi zor durumda bırak hakkını versinler derim
Of yaansaygisiz olmak da istemiyorum vasıfsız bir isciyim bide utangacim
Kendine saygısızlık yapmayarak başla derim saygıya çünkü hakkını savunmaman kendine saygısızlık olur ayrıca garsonluk iyi bir şey olur utangaçlığını kırmanda bence
Ya utangaç değilim ama onlara kars sadece çünkü herşeye bir şey diyorlar güle güle dedikten sonra zaten iyice bıktım başka yer klsa rahat olurum kardeşim yattığı yerden 4000 alıyor bide daha 16 yaşında
Sen daha neyi bekliyorsun yatılı kalıp sosyal hayatını bitiriyorsun 1600 alıp maddi hayatını bitiriyorsun herşeyine karışıyorlar kendi düşüncelerini ezdiriyorsun kusura bakma çok acımasız gibi mesaj atıyorum ama senin bulunduğun konum hoş değil yani
Yok haklısın zaten bende aynı düşünüyorum sadece kötü ayrılmak istemiyorum
Bence durumunu anlat iyi maaşlı iş bulunca de ki fiyat düşük geldi üzgünüm umarım birini bulursunuz bay bay
Sonra göbek ata ata çık 😁
İahskhdksjkshs
Nerede yaşıyorsun küçük bir yerde sanırım çünkü ben büyükşehir'de yaşıyorum burada iş verenler 1600 demeye utanır yani
Adana
Orası da büyük yer galiba senin işverenler utanmaz sncnsnjdsjs
Bide aşırı zenginler yani karadenizin yarisi bunlarinmis petrolleri falan var çay bahçeleri var kendi adlarına çay markaları var sadece benim bildiğim 2 yazlık var Adana'daki evleri saray gibi daha neler neler offff
E daha ne resmen sefa içinde yaşayıp sana 2 kuruş fazla ücreti hak görüyorlar hemde hakkın olan ücreti
Aynen işte bir kez 1300 TL harçlık vermişlerdi o yani tek şey bide üni kazanırsam burs gerçekler
O da 50 TL verirler herhalde 😁
Hahahaha
Az. Zevk alıyorsundur yoksa yapılmaz o paraya
Yeminle gitmek istemiyorum ama bu sene için söz verdim aptal kafam
Sana bir şey katan bir iş olsa
seni geliştiren
vizyon katan bir uğraş olsa
yapılabilir de
hayatından çalınıyor ve sana bir şey katmıyor. Ama, çok insan vardır o işi sadece yatılı yaşamak için bile kabul edebilecek
Her neyse
bol şanZzz
yaşın daha küçük sıkıntı yapma
Aylık mı 1600? Az mı diye sormana bile gerek yok, çok az.
Bombayı soylim geçen sene 1250 aldım bu sene 1500 vereceklerdi geçen sene az buldum deyince 1600 e yukselttiler
Çalışmanın, para kazanmanın senin için şu an bir aciliyeti var mı? Daha iyi bir iş bul. 1600 lira bir şey değil, çok az bir para cidden. İnsanların emeklerini sömürmesine izin verme lütfen.
4500 e bı iş var bı kadın arıyormuş ama çok titizmis falan bu sene gelicem diye söz verdim ya yoksa çok sinirim bozluyor telefonum bile yok 1 senedir ama 3 maasimla anca alabilirim
Bence yaptığın işin ederi asgari ücretten bile çok. Gündelik ev temizliğine gidenler en az 400 falan alıyordur. Yani en azından asgari ücret, sigorta , yol ve yemek masraflarının karşılanması gerekiyor. Okumuyor musun peki?
Üni sınavına girdim orada kalıyorum
1600 ne ya çok az bir de triplex. Bir burada günlük temizlikçi 500 e geliyor.
Az dediğimde güle güle demiş adam ben duymadim bide her şeye karisiyorlar makyajima bile
Tatlım 500e kadın geliyor ya 3+1 daireye
Ben de haftada birer kez katları temizliyorum baştan sona yerleri elimle siliyorum her gün iki balkonu supuruyorum gün aşırı da tuvaletleri yerlerle beraber temizliyorum
Az yavrum az
Herhangi bir markette kasiyerlik yapsan 5500 TL alacaksın 1600 emeğine yazık
Onları seviyorum ama işte bu senede gelicem dedim bırakamam 16 yaşında kardeşim aynı işi yapıyor hiç yorulmadan gün boyu yatıyorum diyor 4000 alıyor
Kesinlikle
Çok az cidden emeğinin karşılığı değil özel değilse sorayım ailen falan mı yok mecburiyetten mi çalışıyorsun?
Ailem arkamda bile değil sadece para az diyor her şey para değil diyor onlar baya zengin annem gili de tanıyorlar falan
İlla çalışman gerekiyorsa farklı işlere bak derim tek başına zor olacak eminim ama şu an ki işin kölelik 🤦 Ne yapacaksın?
Seneye ancak 5 bine rahat iş bulurum şu an hazır bile ama işte bu sene için söz verdim onlara bırakamam 2 ay dayanicam
O zaman azıcık daha sabır et diyeyim 😊 Gizlisin ama beni takip edebilir misin?
Çok az bu ne ya pis emek hirsizlari
🥺
Tabii ki çok az köle misin sen? Yazık etme kendine
Köle olarak görüyorlar
Kendine hiç mi değer vermiyorsun. Emeklerine yazık daha fazla kalma canım orada 1600 TL için değmez o kadar yorulduğuna
Of of daha neler neler var da işte bu sene için söz verdim
18 yaşında orada napıyorsun
Calisiyorum
Ailen yok mu
Var
Nasıl güvenipte izin veriyorlar yatılı falan kalmana pes doğrusu
Canım benim bak yaşında küçük zaten birde 1600 TL para mı Allah aşkına? Git kasiyerlik falan yap ayıp değil
🥺
Maalesef
Çok az değil mi?
Bunu deyince güle güle o zaman dedilern
Yapma ya hangi şehirdesin?
Adana
Seni yok paraya çalıştırıyorlar aileb yok mu?
Var ama bir işe yaramiyorlar anneme 500 TL yardım için verdiler tav oldu onları bile destekliyor
Yapma ya evlen kurtul bence
Okuyorum
Hmmm
Evet
Hangi bölüm
Üni sınavına girdim
Başarılar
Thanks