Benim kesinlikle ağzıma götürmeyeceğim tek şekerleme Ender Şoko Piramit. Hayatımda yediğim en dandik çikolata, çikolata bile değil kokolin. Sadece şekerli margarinden ibaret. Bir de bunun kırmızı ve mavi paketli olanı vardı. Kasede onlardan görünce belki bunun tadı güzeldir, siyah paketli olanından farklıdır umuduyla alırdım onlardan, ama onların da tadı çok dandik çıkınca hayal kırıklığı yaşardım. Yine de bu kadar kötü tadı olmasına rağmen ucuzluğuyla hemen hemen her bayramda karşımıza çıkıyor bu kokolin. Özellikle de dedeler ve nineler çok alır. Bir nesli her bayram hayal kırıklığına uğrattın sen Ender Şoko Piramit
Bayram geliyor, en sevmediğiniz ve size uzatılan kasede kesinlikle elinizin değmeyeceği şekerleme hangisi?
Ender Çikolata çalışanının, soruyu tesadüfen görüp sayfa linkini ve ekran görüntüsünü çıktı alarak şirket avukatlarımızdan birine gönderdim...
Yarın şirkete gelmeden ilk iş olarak Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunup dava açacağım dedi.
TCK 556 sayılı kanunun 9 ve 61 maddeleri gereği marka itibarının korunması kanunu
TCK 5651 sayılı İnternet ortamında ticari marka veya isimlere saldırı kanunu
Türk Ticaret Kanunu 24 ve 56 maddeleri gereğince
6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu 7-29 ve 149. maddelerine dayanarak
TCK 6098 sayılı kanunun 58. maddesi uyarınca gerçekleşen saldırı niteliğindeki karalama, marka hakkına tecavüz sayılan fiiller, itibar zedeleme, internet ortamında ifşa ile kişi kurum ve markaları kötüleme suçları sebebiyle şirket adına maddi tazminat veya hapis cezsı istemiyle dava açacak