Neden böyle bir şey yaptı?

Biz kuzenimle iyidik yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan durumları iyi değildi ben maddi manevi hep destek oldum ona yanında oldum gezdirdim ettim hiç yani maddiyat konuşmadım asla ablalık yeri geldi ahilik yaptım ona hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk filan ayrı şehirlerdeyiz onunla gelirlerdi giderdik biz onlarda kalırdık ama bu ne zaman sevgili yapsa direk değisir benle konuşmayı keserdi hep kavga ettik bu yüzden de küsmustuk defalarca sen benim hayatıma karışamazsın sen söyle böyle engelleyip gitti yine üniversitesinden birisini bulmuş flört ediyormuş benim haberim yoktu sonra bana birisi istek gönderdi kuzenini tanıyorum bana ayarlasana dedi bende karışmam dedim sonra bana yavsadı bende ağzıma geleni dedim küfür ettim meğer o kisiymiş konuştuğu kişi gitmiş kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor bana da küfür ediyor demiş sabah bir uyandım bir ton beddualar etmis engellemiş beni anlatamama bile izin vermedi zaten hep böyle yapıyor elin oğlu bizden değerli oldu ona inandı gitti yani. Dört aydır konusmuyoruz görüşmüyoruz heryerden engelledi numarasını değiştirdi zaten sonra tutmuş benim numaramı vermiş sevgilisine beni aratıyor yani bu ne yapıyor ailesine dedim bende birisi sevgilisine sevgilin seni aldatıyo demişler de benden bilmiş canım

Neden böyle bir şey yaptı?