Selam arkadaşlarım ben cok canım sıkkın 41 yaşında hoş iyi ama coksansız biriyim gecmişte cok kötu uzucu?

şeyler yaşadım? tekk başıma dayandım sırtımdan çokdarbe atan oldu benim uzen gonul hem ilşkisinde hemde dost gorünen duşmanlrdan sever gibi görunup sırtımdanvuran cok oldu? halada o ktu insanlardan birtürlü kutulmuş değilim neyapim elim kolum baglı anzarda birtık etkiledibu hale gelmeme neyapacagımı blmiyorum kimseden birsey beklemiyorunm sadcee artık guzel gunler olsun istiyorum hakettım cok cektim gecmişte:(azim umtularım hala bitmedi maddi manevi rahat yuzu görmek istedim sadece hep alalh birürlü bu sınavlarım bitmedi:(aallahıma sıgındım gozyşlarımla bukötu ceverden kuttulmak istiyorum ama elim kolumbaglı yolarrım acılmıyor bürtrlü bıktım hayattan keyıf almaz halegeldım ailem biel bencilleşti duşmnalrım gibi göuryorlar beni cok üzlüyorum kendımı yanlış ifadede etmiyorum. nedirbu cektigim azap sadcee yzum gulseydı bir görsem :( kötu cevrden kurtulsam ne rahat edcem:(neyapim sizce ne yapma liyim?41 yaşında birinsanm elim kolum baglı? allah içn lütfen dage gecmeyin bende böyle olmayı istemzdım tek sucum merhametım insanlıgım bundan kaybettım gecmişte

Selam arkadaşlarım ben cok canım sıkkın 41 yaşında hoş iyi ama coksansız biriyim gecmişte cok kötu uzucu?