Güncellemeler
+1 yıl
Mini askili yasak dize kadar kabul var.
Ailem giyimime karisiyor. Belli bir yastan sonra istedigimi giyenilirim ama hep ailemden birinin beni gormesi korkusuyla yaşayacağım. Konuş demeyin degismezler cok denedim. Onu gectim evlensem bile kocam olacak pislik beni kısıtlayacaktır. Kisacasi hep bir korkum olacak. Ben hep korkmak zorunda miyim? benim mutlu olmaya hakkım yok sanirım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En azından ortak noktada buluşsanız, bu da mı olmuyorr
Olmuyor cok denedim
Bu konuda anlayışa sahip bir kişi bile yoksa, olay birazcık sabır meselesine dönüşüyor sanırsam, anlatmak isterseniz, dinlerim.
Maalesef yapılacak pek bişey göremiyorum. Aynı şekilde erkek olmama rağmen bana bile karışıyorlar 😬
konuşma tartışma abartırlarsa da tartış tabii de. bir gün o evden gideceksin o zaman rahat edersin , bunun için uğraş
Belli bir yastan sonra istedigimi giyenilirim ama hep ailemden birinin beni gormesi korkusuyla yaşayacağım. Onu gectim evlensem bile kocam olacak pislik beni kısıtlayacaktır. Kisacasi hep bir korkum olacak.
öyle biriyle evlenme bende daha beteri var hiç istediğim gibi olmayacak hissi bende de var ama yapılacak bir şey yok
Evlenme diyorsunda kaderden kacis var mi?
oku çalış? ya ailen ya koca başka şansın yok mu?
Haklisin da diyorum ki dediklerini yaptim heo ailemden birsinin beni gormesi korkusuyla yasicam hadi onu gectim illa bir sure sonra Allah korusun evlenicez o zaman tam rahat ettim dedigim anda elin pislik oglu beni kisitlayacak.
elin pislik oğluyla evlenme düzgün birini bul yoksa da evlenme. ayrıca kendi ayakların üzerinde durduğun zaman bu kadar müdahale edemezler hoşlarına gitmese bile kabullenirler.
Babam 50 yasinda bile olsaan karisirim diyor. Bu hayat bana gulmez
Ekonomik özgürlüğüne kavuşana kadar çekeceksin
Bu sefer de beni gormelerinden korkucam ama sonra da Allah korusun evlenirsem beni pislik kocam kisitlayacak hep hayatimda korku olacak
Kocanı sen seçiyorsun aşkım öyle birini seçmezsin herhalde
Kaderimde yaziyorsa secerim. Bu hayat benm cekecegim bitmez. Gelir bir pislik heif umudumu alir elimden mahkum eder beni kendine. Umudumu cocukken ailem aldi simdide elin oglu alir. Butun umutlar haram bana. Cidden korkak olmaktan cok yoruldum.
Kocam olcak pislik mi 😂
Oyle beni iyisi bulmaz
nasilsin cok merak ettim nelerine karisiyor
ilgince inatcimsin ya isteridm. birsler sormak da tpeveydmatarlblimsn
Ergen misij kızım sen.
Yasim 18 ne ergeni evlenmek yaziyoe orada. üni gidicem InsAllah ama bu sefer de beni gormelerinden korkarak yasayacaim.
Sen küçük bi çocuksun daha
Sende ailenim giyimine karış
Çok mu açık giyiniyosun
Çokta açık değil gibi
Ben hayatim boyunca korkuyla yasadim hep bunlar yuzunden. Sanirim hep te oyle olacak
Ailenin bulduğu bir eşle evlenirsen kısıtlar ama seni sen gibi kabul edeni bulursan sorun olmaz
Ben bu hayatta gulemem kaderimde kesi bana eziyet eden bir koca vardir Beni kandirip asik edip evlenir benle. Yanlislikla asik olurum.
Kaderimde yaziyorsa olurum. Bu hayat benm cekecegim bitmez. Gelir bir pislik heif umudumu alir elimden mahkum eder beni kendine. Umudumu cocukken ailem aldi simdide elin oglu alir. Butun umutlar haram bana.
Var. Kendin başarmalısın
Me giyiyoosunkş
Ya fiziğin güzelse korkuyolardır başına biley gelrl diye
Hayatim bouunca birilerinden korkucam cocukken ailemdi simdi de eger evlenirsem pislik kocamdan korkucam keske olsem de kurtulsam korkmaktan
Ne giyuniyirsun
Teşekkürler
Ee yani?
Yanisi evlenince kurtulursunuz
Ben bu hayatta gulemem kaderimde kesi bana eziyet eden bir koca vardir Beni kandirip asik edip evlenir benle. Yanlislikla asik olurum.
Öyle düşünürsen öyle olursun pozitif fikir pozitif enerji çeker
Gercekler bu ama insan nasil gelmisse oyle gider hep aci cektim hep te aci cekicem.7sinde neyse 70inde de oyle olur.
O huy bu kader kaderin ilerisini kimse bilemez Allah'tan başka
Yok belli işte artik umut bile etmiyorum. Ben sanki sadece aci cekmeye yollanmisim. Hep korktum hep aci cektim. Kalan omrum de bana aci cektirecek kisiler onume cikacak. Kaderden bile korkuyorum
Korkma bak göreceksin
Neyi gorucem?
Cvp veruvek misin?
?
Bak catladim burada
Güzel günleri ya
Çatlama be kahvaltı yaptım alt tarafı
Ay ben de bunu bu kadar nerak ettim. guzel gun gelmez ki bana birazcik gulaem buyuk aci cdkecegim icindir
Hahaha çok alemsin ama güzel birisin
Gittin mi ne oldu haber vermedin as lütfen yax
Evden ayrıl
Belli bir yastan sonra istedigimi giyenilirim ama hep ailemden birinin beni gormesi korkusuyla yaşayacağım. Onu gectim evlensem bile kocam olacak pislik beni kısıtlayacaktır. Kisacasi hep bir korkum olacak.