Aile & Toplum Bu bayramı kimler ailesiyle geçirecek? u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa başka planları olanlar mı var?Tatil ücretleri almış başını gitmiş zaten oturun oturduğunuz yerde😀😀#GünaydınKS Bu bayramı kimler ailesiyle geçirecek? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Yalnız geçirmeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Birpapatyaolsa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ailemle geciricem. belki eşimin köyüne gideriz bilmiyorum. abisigille gitmeyi düşünüyoruz eğer giderlerse ondada kalkicaz gidip gelicez başka hiçbir plan yok şu pahalilikta 0 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arefe günü ve bayram gününü yalnız geçireceğim, çalışıyorum.Neyse ki ilk gün kurbanla geçiyor, 2. günü bol bol yerim inşallah.🤤 0 0 Yorumla
Fatihdemirtas Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben yalnız başıma geçireceğim aramızda 2600 km var 😔 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben bir yerlere gıdım diyorum takılacak kimse yok kafa dengi 0 0 Yorumla
Morpheuss_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Beenn. Yine klasik misafir ağırlama. Çünkü günlerce ev boş kalmıyor biri gidiyo biri geliyo 😄 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ailemle tatildeyim ben. Bayramda da birlikteyiz yani 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Günaydın supermod İlk gün aıle vs. Ziyareti sonrası Allah Kerim bakalım 0 0 Yorumla
Yamaç3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hüzünlü bayram benim için o yüzden tek olurum galiba 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Edremit taraflarında olurum ya da bursa içi bir sahilde kamp atarım 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Yine köye gidicez mecburen(Tekirdağ Şarköy) köyüm 😂😀 0 0 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu bayramda kim ailesiyle olacak cevap veriyorum ben tabiki 0 1 Yorumla JinekologDrEmre71 +1 yıl Ben bu bayram kıbrıstayım Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Anam babamlayim zaten devamli degisen bisey olmuycak 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Ailemle yazlıkta olucam kurbanı kestikten sonra dengeler değişebilir 0 0 Yorumla
edaasoylemez Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ailem memlekette. sanırım bu bayram yalnız olacağım.. 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı. Benım ailem yurtdısında tek gecırecem 0 0 Yorumla
efkanefe Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sefere gidecez ev lüx bize 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benn 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. Ben geçirmeyeceğim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yalnız geçirmeyi düşünüyorum
Ailemle geciricem. belki eşimin köyüne gideriz bilmiyorum. abisigille gitmeyi düşünüyoruz eğer giderlerse ondada kalkicaz gidip gelicez başka hiçbir plan yok şu pahalilikta
Arefe günü ve bayram gününü yalnız geçireceğim, çalışıyorum.
Neyse ki ilk gün kurbanla geçiyor, 2. günü bol bol yerim inşallah.🤤
Ben yalnız başıma geçireceğim aramızda 2600 km var 😔
Ben bir yerlere gıdım diyorum takılacak kimse yok kafa dengi
Beenn. Yine klasik misafir ağırlama. Çünkü günlerce ev boş kalmıyor biri gidiyo biri geliyo 😄
Ailemle tatildeyim ben. Bayramda da birlikteyiz yani
Günaydın supermod
İlk gün aıle vs. Ziyareti sonrası Allah Kerim bakalım
Hüzünlü bayram benim için o yüzden tek olurum galiba
Edremit taraflarında olurum ya da bursa içi bir sahilde kamp atarım
Yine köye gidicez mecburen
(Tekirdağ Şarköy) köyüm 😂😀
Bu bayramda kim ailesiyle olacak cevap veriyorum ben tabiki
Ben bu bayram kıbrıstayım
Anam babamlayim zaten devamli degisen bisey olmuycak
Ailemle yazlıkta olucam kurbanı kestikten sonra dengeler değişebilir
Ailem memlekette. sanırım bu bayram yalnız olacağım..
Ben her bayram ailemleyim 🥰
Zaten oturuyoruz 😐
İlk gün annemle gerisi erkek arkadaşım
Bendeniz öyle yapacağım. 😌
Benım ailem yurtdısında tek gecırecem
oturuyoruz
ama bakırköyde
Sefere gidecez ev lüx bize
Diğer bayramlar gibi bu bayram da ailemleyim
Ailemle evde gecirecegim
Benn
Ben geçirmeyeceğim.