Aile & Toplum Pijamalarını giyince mutlu olanlardan mısın? Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Selam KScan 👋 Biliyorum ayna kirli 😅Yatmaya yakın pijamalarımı giyince aşırı mutlu oluyorum ☺ peki sizde durumlar nedir? Pijamalarını giyince mutlu olanlardan mısın? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Pek mutlu olmuyorum 0 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hem de nasıl.. Böyle bir mutluluk ve rahatlık tarif edilemez, özellikle kaldığın ev yaz ayları püfür püfür esiyorsa... 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Aynen. Eve girer girmez ilk yaptığım şey üstümü değişmek olur. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Pijamaları çekmiş kız görünce mutlu oluyorum 😎 0 0 Yorumla
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aleykümselam.. evet bende haberleri izleyip yatacam 0 0 Yorumla
Belkitiryakii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabi kii.. Tum gun pijamalarimi giyecegim ani bekliyorum 0 0 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Arkada kola şişesi afiyet olsun :) İyiyim havuzdaydım ben de sen napıyorsun 0 0 Yorumla
bastiyan Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl ev içinde bende pijama ile dolaşmazsam sanki bir şeyler eksik gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pijama siz uyuyorum. Mutlu oluyorum. Pijamayla da mutlu oluyorum. 1 0 Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Sıcak olmuyor mu öğretmen hanım öyle ama 0 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl Yayla evindeyim 😂Hemde turkiyede değilim hava geceleri 14 derecelere düşüyor yorganla yatıyoruz 😄 Yorumla Huzurkokulu1 +1 yıl Hımm o zaman daha çok giyinmeni tavsiye ediyorum öğrenmenim 😃😃 nerdesin peki alp dağları değil umarım Yorumla
İtsK3zQ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl mahsendemi yaşıyon reis 0 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl Dağ evi 😏 Yorumla İtsK3zQ +1 yıl :) Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı. Kesinlikle evet 0 0 Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Kesinlikle mukemmel. grnclesiyorum giyince 0 0 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ölüyorum mutluluktan🤗 hiç çıkmasa keşke pijamalar 0 0 Yorumla
masumgunahkar Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 45% +1 yıl O arkadaki kolayi icmedin di mi ogretmenim😀 0 0 Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl 2.5 litrelik kola şişesinin ne işi var orda😂 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazın pijama giymiyorum... 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öğretmen misinn 0 2 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl Öğrenciyim daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende eğitim fak. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Pek mutlu olmuyorum
Hem de nasıl.. Böyle bir mutluluk ve rahatlık tarif edilemez, özellikle kaldığın ev yaz ayları püfür püfür esiyorsa...
Aynen. Eve girer girmez ilk yaptığım şey üstümü değişmek olur.
Pijamaları çekmiş kız görünce mutlu oluyorum 😎
Aleykümselam.. evet bende haberleri izleyip yatacam
Tabi kii.. Tum gun pijamalarimi giyecegim ani bekliyorum
Arkada kola şişesi afiyet olsun :) İyiyim havuzdaydım ben de sen napıyorsun
ev içinde bende pijama ile dolaşmazsam sanki bir şeyler eksik gibi hissediyorum
Pijama siz uyuyorum. Mutlu oluyorum. Pijamayla da mutlu oluyorum.
Sıcak olmuyor mu öğretmen hanım öyle ama
Yayla evindeyim 😂
Hemde turkiyede değilim hava geceleri 14 derecelere düşüyor yorganla yatıyoruz 😄
Hımm o zaman daha çok giyinmeni tavsiye ediyorum öğrenmenim 😃😃 nerdesin peki alp dağları değil umarım
mahsendemi yaşıyon reis
Dağ evi 😏
:)
Al bendende o kadar 😂
Kesinlikle evet
Benden mutlusu yok
Kesinlikle mukemmel. grnclesiyorum giyince
Ölüyorum mutluluktan🤗 hiç çıkmasa keşke pijamalar
ben de mutlu oluyorum
O arkadaki kolayi icmedin di mi ogretmenim😀
2.5 litrelik kola şişesinin ne işi var orda😂
Evdeyken pijama giymeyen var mı acaba 🤔