Bir paket sigaradan,1 bardak kahveden ,1 kilo meyveden,1 hamburger menüsünden ödün veremiyor muyuz? Evlatlarımız ölüyor neredeyiz lütfen kampanyalari takip edip az, küçük demeden destek olalım anneler evlatları toprağın altında üşür diye ağlar ağlatmayalım anneleri , toprağın altında çürütmeyelim küçücük elleri...
Güncellemeler
+1 yıl
😔😔😔😔
Sma hastası bir bebeğimiz daha melek oldu birbirine can olan gardaş olan aziz milletimiz evlatlarımız ölüyor neredeyiz?
Biz bir hamburgerden de bin hamburgerden de vazgecsek bir smaliyi kurtaramayiz binimiz de bin hamburgerden vazgecse kurtaramaz sma bir devlet politikası sorunudur bunun icin hükumet adim atmalidir ben siz onlar degil ha dersen ki bin adam yuz adam birlesip daha aydinlik yonetilebilir Türkiye icin adim atalım is döner nasreddin hoca filine toplumsal eylem ve toplumsal bilinçle hastalık çözülür kendi cebimizi yarinimizi zor gördüğümüz paramizi harcayacak neticesi belirsizlere kendi umutsuzluğumuzu çoğaltarak degil
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sma hastası bir bebeğimiz daha melek oldu birbirine can olan gardaş olan aziz milletimiz evlatlarımız ölüyor neredeyiz?