Kuzenine durumu açıklayamazsın ama arkadaşına açıklarsın. Bence kuzeninkine git arkadaşın da kusura bakmasın arkadaşlar böyle günler için var. O da senin iyiliğin için kuzeninkine gitmeni istemesi lazımdı yani. Ama düğün yerleri uzun mesafe de değilse ordan oraya da geçersin fazla durmayıp
Ama hep hayal kurmuştu o da benim iğne tutmamı falan da istiyordu şimdi nasış derim ben ona gelemem diye🥺 ve birisi kartal diğer florya da olucak düğünleri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha çok sevdiğin kişiye git
Bence konuş onlarla. Birinde açılışı yap diğerinde kapanışı. Yoksa daha kötü olur diye düşünüyorum
Birisi kartal da birisi florya da ve ikisi de iğne tutmamı istiyor saatler de aynı🥺
Ne yapmayı düşünüyorsun
Naptın? Çok merak ediyorum 😁
Çok zor bir soru benim başıma gelse bir yerimi sakatlar ikisine de gitmezdim başka çare yok😂
Bende öyle yapacaktım ama anlarlar😪
Aynı gün ve aynı saatte mi
Maalesef 🥺
Kuzenine durumu açıklayamazsın ama arkadaşına açıklarsın. Bence kuzeninkine git arkadaşın da kusura bakmasın arkadaşlar böyle günler için var. O da senin iyiliğin için kuzeninkine gitmeni istemesi lazımdı yani. Ama düğün yerleri uzun mesafe de değilse ordan oraya da geçersin fazla durmayıp
Ama hep hayal kurmuştu o da benim iğne tutmamı falan da istiyordu şimdi nasış derim ben ona gelemem diye🥺 ve birisi kartal diğer florya da olucak düğünleri
Kartal mı sen neredesin?
Ben almanyadan gelicem
Sen bence kuzeninkine git oradan da 1 saatlik yol florya iğne tutamasan da yetiştirsin. Yetişemezsende takını gönder ydaha sonra görmeye gidersin
Birinde birkaç saat dur sonra ötekine geç.
Birisi avrupa kıtası birisi asya kıtasında ve saatler neredeyse aynı🥺
Aynı saatte mi
Evet😪
Kura çekk
Cevap veriyorum ikisinede gitme
Akrabalık ilişkileri önce gelir
kuzen bence..
Ama diğeri de benim yıllardır herşeyimi paylaştığım arkadaşım🥺
Birisinin kınasına birisinin düğününe git bence