Hep biz eziliyor uz Hakaretler yiyoruz İttihatçıyım diye Türkçüyüm diye hep hakaretler yedim ezildim İş verilmedi Sevdiklerimiz gitti işsiz parasız olduğumuz için hep biz mi üzülegiz
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumda ne yaptınız Türkçü kardeşlerimiz nasıl ayağa kalkacağız ihanet edile edile bir hal olduk
Güncellemeler
+1 yıl
Kurdun yalnızlığı düştü yine hissesimize galiba
Biz Türkçüler niye hem yetim hem öksüsüz yaradan dışında bizi seven yok ne de aşkta ne parada şans yok?
Hem para konusunda hem Aşk konusunda benimde yüzüm gülmedi
Ama TANRI bizi TÜRK olarak yaratarak zaten en üstün özelliği bize vermiş diye düşünüyorum
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru ben parayı hep zengin olmayı hep Türkçü gençleri okutan onlara abi kardeş olan Türkçü bir nesil ve nerde mazlum biri varsa ona abi kardeş olmak için istiyorum ama insanlar hep paraya sahip olanlar tek dertleri yatırım yapıp gençlere adam akıllı maaşlar verip adam gibi hakkını yemeden çalıştırmak yerine Yeni ev alam yeni arsa alam yeni araba alam araba koleksiyonu m olsun saçma şaçma şeyler peşin deler
Osmancilik ve ummetcilik oynayanlar mahv ettileri ulkeyi. Turklerin sadece islamdan sonra var oldugunu sananlar var. Islamdan onceki turkleri atalari olarak kabul etmiyorlar. Irkimiz tehlike altinda ama fark eden yok.
O beni üzüyor Türkçü sevgili istiyorum olmuyor iş kurmak istiyorum kuracam inşallah ama daha iyi iş kurmak için destek veren yok Türkçü olduğum için Vatanı milleti sevmek suç mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
TÜRK ün TÜRK ten başka dostu yoktur.
Hem para konusunda hem Aşk konusunda benimde yüzüm gülmedi
Ama TANRI bizi TÜRK olarak yaratarak zaten en üstün özelliği bize vermiş diye düşünüyorum
Doğru ben parayı hep zengin olmayı hep
Türkçü gençleri okutan onlara abi kardeş olan Türkçü bir nesil ve nerde mazlum biri varsa ona abi kardeş olmak için istiyorum ama insanlar hep paraya sahip olanlar tek dertleri yatırım yapıp gençlere adam akıllı maaşlar verip adam gibi hakkını yemeden çalıştırmak yerine
Yeni ev alam yeni arsa alam yeni araba alam araba koleksiyonu m olsun saçma şaçma şeyler peşin deler
Donem arapcilarin donemi...
O Arapçılar
Bide kendini Türkçü sanan parti
6 li masa
Sol itifak ülkenin anasını ağlattı
Zafer partisi gelse keşke iktidar a
Ah o Araplar..
Osmancilik ve ummetcilik oynayanlar mahv ettileri ulkeyi.
Turklerin sadece islamdan sonra var oldugunu sananlar var.
Islamdan onceki turkleri atalari olarak kabul etmiyorlar.
Irkimiz tehlike altinda ama fark eden yok.
Zafer partisi farkında inşallah iktidar olacağız
Aslını inkar etmeleri iyi olur, atalarımız iyi görmedi bunları hayal kırıklıkları
1 paket cay ve makarna icin oy kullananlar cok olur. Umarim iyi olur Turkiye halki icin.
Haziran 2023 de zafer partisi iktidarında son bulacak bu dönem
Mete Han, Kursad Han, Oguz Han, Atilla ve niceleri gorselerdi utanirlardi...
Hem de nasıl..
Gençler geliyor. gençler bu düzene dur diyecek
Umarim gencler birlik olurlar.
Merak etmeyin bir Enver ölür bir Enver doğar ümit Özdağ hoca geliyor
Gençler zafer partisinde çoğunlukla gençlerden oluşan partide birlik artık birlik olma vakti
Dogru
Kaderimizde var ne diyelim..
Gerçekten hiç bir Türkçünün yüzünün güldüğünü görmedim, üzüyor bu..
O beni üzüyor Türkçü sevgili istiyorum olmuyor iş kurmak istiyorum kuracam inşallah ama daha iyi iş kurmak için destek veren yok Türkçü olduğum için
Vatanı milleti sevmek suç mu
Anlamıyorlar..
Ne yapalım işte devam
Zor kardeşim bir gün inşallah bizide Muhsin başkan gibi öldükten sonra değerimizi bilecekler
O kesin. Ölmeden önce bilseler fena olmaz
Bilmezler nasıl madımak ta
Nesimi , muhlis akarsu ve ozanlara kıydılar sonra o ozanları kahraman ilan etti malum çevre
Bunlar anca menfaat için ölünü kullanırlar