Aile & Toplum 1 ay Huzurun var mı kanks? huzurumyokkanks Xper 4 Takip Et FacebookTwitter 01 Benim nickimden de okuduğun gibi yok ya senin var mı huzurun kanks? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Huzurun var mı kanks? 52 Görüşünü yaz
Şişkoletta | Aile & Toplum konusunda 1,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Çok şükür iyiyim huzurluyum 😌 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zalimsinhayat91 | Aile & Toplum konusunda 1,8b görüş paylaştı. Guru 1 ay en ufak şeyden huzursuz olabiliyorum ama şu anda huzurluyum çok şükür Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Deepsiz | Aile & Toplum konusunda 1,5b görüş paylaştı. Guru 1 ay Bilmem bazen var bazen yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Madhatter16 Xper 1 1 ay Yok ama var gibi yapıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
PoPuLeR_CoCuK | Aile & Toplum konusunda 113 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay huzurum kalmadı be kanks :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
fatihılgın | Aile & Toplum konusunda 7,8b görüş paylaştı. Master 1 ay Var. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
DegisikOlaylar Xper 5 1 ay yok be nerdee Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25Çok şükür iyiyim huzurluyum 😌
en ufak şeyden huzursuz olabiliyorum ama şu anda huzurluyum çok şükür
Bilmem bazen var bazen yok
Yok ama var gibi yapıyorum
huzurum kalmadı be kanks :D
Var.
yok be nerdee