Büyümüşsün diyorlar. Hadi canım siz de ciddi misiniz? 😄 Şaka maka klasik sözlerdir ama hoşuma gidiyor bu cümleler çünkü ben de kullanırım. 😃 Geçen uzun zamandır görmediğim arkadaşımı gördüm, ben uzaktan tanıyamadım onu, o tanıdı. Dedim baya büyümüşüz ya falan. 😃
"Hayırsız hiç arayıp sormuyorsun bu arada baya kilo vermişsin he" ilkokul halimden bu yana zahmet edip hiç görüşmek istemedikleri için hayırsız ve değişen ben oluyorum... Hayırsız değilim ama çok değiştim bu doğrudur. 😏
Yurtdışında yaşayan bir amcam var sülaleden izole yaşıyor, en son beni 9 yıl önce görmüştü ve baskın ziyaret gerçekleştirdim ama tanımadı bile. 😂 Sonra bilince "kocaman olmuşsun, yakışıklı olmuşsun" zaten "küçücük olmuşsun tipsizleşmişsin" diye kimse kimseye dememiştir herhalde. 😂😂
Geçen gün babamın amcasıyla karşılaştım tesadüfen, durup baktı baktı sonra Babam'ın ismini söyleyerek sen onun kızımızısın babana çok benziyorsun falan dedi 😂 evet dedim. birden ağlamaya başladı çok büyümüşsün dedi 😌 çok şaşırdım içimden e bi zahmet 27oldum diye geçirdim🤭 ama böyle bana sarılıp ağlaması duygulandırdı beni😌 ya.
Nerdesin laaan sen ya da nerdesin oğlum sen ya da gölge neyin peşindesin peşindeydin yine sen.. İyi yaşıyorsun , haber niye vermiyorsun oğlum sen gibi gibi