Evlenene kadar sürekli sorucam.
Size Kur-an üzerine yemin ederim benim gibiler evlenemediği için Türkiye her anlamda ve açıdan yıkılacak !
Size Kur-an üzerine yemin ederim benim gibiler evlenemediği için Türkiye her anlamda ve açıdan yıkılacak !
0 olan 0 istesin bi zahmet. Evlilik öncesi istediğini yapan erkekler ''ulan yaşım geçiyor evlenmelik arıyom der''. İkinci soru ise erkeklere ünvanlanmış olmalı. Ama kendimce gözlemlediğimi diyeyim: 1. evlenmek istemiyorsunuz. Evli erkekler sevmeden evlendiği için eşlerine de saygıları olmadığı için hep evliliği kötüler bekarları kutlarlar2. aileleriniz evlen diye baskı yapıyor ama aday bulamıyorlar (beğenmiyorsunuz)3. sevmiyorsunuz. (sevginin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz). 4. hayvani dürtülerle yaşıyorsunuz. 5. çoğunuz ergen kafalı kalıyor ve evlilik sorumluluğunu kaldıramıyor. 6. çoğunuz kötü alışkanlık ediniyor kimse kızını vermiyor (alkol, kumar, çapkınlık (bunun getirdiği zuhrevi hastalıklar)) 7. okuyup kendini geliştiren erkek sayısı çok az. 8. geneliniz kas kafalı hem kızlar size fazla geliyor (çoğu okuyor okumayanı bile kendini geliştiryor) 9. tembelsiniz. Beğendiğiniz kız için hiç bi zahmete katlanmıyorsunuz (evet Romeo bile balkona tırmanırdı) sizin için nasılsa İnternet var. Ayşe gider çevrimiçi Zehrayı konuştururum misali. Spordan da uzaksınız. Sağlıklı yaşamdan da. 35 sonrası erkek gibi de eşlerinizi memnun edemeyip ona buna sarkıyorsunuz (sanaldan olsa bile)10. Kızlarımız da pek evlenmek istemiyorlar. Napsınlar böyle tipleri... (baştan söyleyim bu maddelere uygun gelmeyen iyi erkekler de var ama iyi kızlar oranına göre çok çok az... ve genelleme yapıyorum iyi de yapıyorum çünkü alayınız böyle kardeşim kimse kusura bakmasın).
Tam bir feminist saçmalığı dinlediniz. Haklı olduğun konu çok az , üzerime hiç birini almadım. AMA BELLI SENİ ÇOK ACITMIŞIM
demin uluslarası uygulamada kanadalı kıza mesaj attım whatsappına kadar aldım görüntülü sohbet bile etti hatta benden hoşlandığını zamanı olursa benden dolayı Türkiyeye ilgi duyduğunu gelmek istediğini söyledi..
başka bir tane Turkey/İstanbul profil vardı bi mesaj attım tanışmak için kezban beni engellemiş yazdığımda merhaba sohbet edebilir miyiz bu kadar ahaha aradaki medeniyet farkı bu işte..
yani Türkiyedeki kız bakire olsan ne olur bakire olmasa ne olur.. kişiliği karakteri ruhu patlak...
Yüzde 1 milyon haklısın. AYNI KAFADAYIZ. dün uygulama baktım 1 saat ama çoğu fake ve gold üyeliğe endeksli tuzaklarmış. Bana yardımcı olur musun reis?
ne konuda?
O uygulama ismi nedir indireyim?
''0 kilometre'' iyi bir tabir değil. Orası belli fakat ilişkilerinizde baştan belli edin bekaret aradığınız ve ciddi düşündüğünüzü. Bakir olmak kaydıyla bakire kız arama hakkınız var.
EyvAllah güzel yorumun için ama 0 km bir eşya da bile kullanılıyor. İnsan eşyadan değersiz mi?
Eşyadan değerli olduğu için eşya gibi tabir edilemez. Bakireliğe ben de önem veriyorum ayrıca.
Cevap
3Cevap
Hayal degil. Bence bu konu cok abartilip kizlarimiza haksizlik ediliyor.
Yabancı kızlar daha namuslu , edepli , akıllı ve vicdanlı. Bu bir gerçek. Yeşil feminist çoğu bunlarn
Senin gibiler evlenmesin zaten hoşt 0km ne araba mı bu insana değerin olsun azcık xD
😂😂
0 araçlar aynı noktada bekler. 0 km olan kişiler kendi çevrelerinde 0 km bulurlar.
mal veya eşya almıyoruz sıfır km gibi bir tabir olmaz olamaz.
zaten bu kafadakiler evlenmesin bi zahmet
Niye insan yapımı teneke değerinde arabaların ve eşyaların bile 0 km oluyorda en üstün yaratılmış varlığın değeri yok mu?
değeri var tabiki lakin bunu 0 km diye ifade etmeyiz
Birinci sorum 0km ne demek ikinci de neden yıkılacak anlamadığım için soruyorum
Erkek görmemiş , çoğu namussuz ve dinsiz oluyor farkında değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?