Aileme nasıl açıklarım?

Öncelikle herkese merhaba. İlk defa yazışma da olsa derdimi anlatacağım. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Kısa özetliyim en iyisi. Bundan beş yıl önce üniversite ye gidiyordum maalesef Başarısız olduğum için bıraktım. Ve sonrasında tekrar ailemle beraber yaşamaya başladım. Bulunduğumuz şehirde üniversiteye gitmemi istedi ailem. İstemediğim bir bölümdü. Kaç defa söylememe rağmen yani yapamıyorum sevemedim dememe rağmen çok zorladılar beni dene dene dene diye. Artık bir süre sonra aileme yalan söylemeye başladım. Okula gitmediğim halde gidiyorum , sınavlara girmediğim halde, giriyorum sınavdan geçmediğim halde , geçtim diyorum ve böyle yalan söylemeye devam ettim. Artık dayanamıyorum. Söyleyemiyorum çünkü o hayal kırıklığını tekrardan yaşatmak istemiyorum onlara. O kadar zor bir şey ki işin içinden çıkamıyorum. Her seferinde konu açıldığında tekrar geçiştirmeye çalışıyorum. Bazen nefes alamıyorum sabahlara kadar uyuyamıyorum parayı kadar geçiriyorum ama kimse bilmiyor. kimseye yansıtmıyorum. Zamanı geliyor ölümü bile düşünüyorum ama olabilir cesaretim yok. Ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun. Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen

Aileme nasıl açıklarım?