Ne dusunuyosunuz? Resmen linc goruyorum halbuki bunlar 11 ay calisip 1 ay gelmek icin cabalayan insanlar. Onlara laf edceginize baskalarina edin.
Ne dusunuyosunuz gurbetciler hakkunda seviyomusunuz?
Ne dusunuyosunuz? Resmen linc goruyorum halbuki bunlar 11 ay calisip 1 ay gelmek icin cabalayan insanlar. Onlara laf edceginize baskalarina edin.
Ne dusunuyosunuz gurbetciler hakkunda seviyomusunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bende dogma buyume hollanda, kendimi heryerde evde hisederim, degisik ulkelere giderim gezmeye, Gurbetciler gurbetciler gurbetciler nedir bu on yargi ya. vaz gecin. iyileri var kotuleri var.
insan dogdugu ulkeyi secmiyor, simdiki nesil gayet basarili
tatile gelebilirler herhangi bir sıkıntı yok ancak burada yaşamadan bu ülke hakkında çok iyi gibi yorum yapmaları insanı sinir ediyor
Iyi yorum yapan yok tam tersi kabuleniyolar
ben pek kabullenene rastlamadım, bir kaç kişi gördüm sadece hatta oy kullanmalarını bile doğru bulmuyorum
Sevmiyorum ( Ablam Amsterdamda, aslında benim ailemde gurbetçi babam vs , düşünmeden sallamayın bana)
Niye sevmiyon
Çoğu görgü kurallarının dışında davranıyor. Ne Türk olabilmişler ne de Alman, arada kalmış bir yapıları var ve kendi ailem dışında 1 2 aile tanıdım gerçekten iyi gurbetçi aile %80 ini sevmiyorum istisnalar hariç.
Cunku digeelerini tanimiyosun. sanmiyorum gorgu kularan disi da davrandigini
10 yıl bu insanlarla iç içe yaşadım bana gelmiş tanımıyorsun diyorsun 😂 Çoğu cahil, ki yüzde yirmisi iyi diyorum zaten sende iyilerden olabilirsin ama bu geneli değiştirmez. En iyi gurbetçiler amerika ve ingiltere (ada kıta) gurbetçileridir. Kendilerini geliştirmiş oraya adapte olabilmiş kültürlü insanlar, avrupada özellikle almanya ve avusturya gurbetçilerinin çoğundan ben korkarım aga
Korkucak ne var? Asapte olmus mu iyi?
En azndan kendi kulturunu uunutmuyoruz
Sana bir şey anlatırdım da fikirlerin değişirdi neyse boş ver. Ama sen iyi bir insana benziyorsun böyle kal
Anlatsana
Siteden engellenirim buradan yazarsam. Takple beni
Adamlar çalışıp Türkiyeye tatile geliyor. laf edenlerin çoğu onlar gibi olmak istiyor orası ayrı bi konu
Dogrulari konusan biri
Tşkler
Tiktokda gurbetciler türkler birbirini yiyorlar hepimiz aynı vatanın cocuklarıyız, ortalığ karıştırmak isteyenler var
zararlarını görmedim tanıdıklarımda iyi insanlardı
Bncede
Çoğu milli ruhunu ve bilincini kaybetmiş.
Tam tersi sizden daha fazla
Gelsnlsr belesciler güzel kardeşim
NE BELESCISI KARDESIM? SENDE CALIS
Kardesim çalışmakla alakası yok bizde çalışıyoruz anavatanda sırf tl karşısında çok değerli diye buraya geliyorsunuz ve bazı görgüsüzler orada yasaklara kurallara uyarsanız ama Türkiye me gelince eski hallerine dönerler ben buna kiziyorum ikincisi anavatanda yaşamayan kişinin oy kullanması çok saçma
Tl olarak harciyalim diye mi geliyoruz biz iyi misin ya cok yazik
Mesele özlem mesele hasret euro olsa sanki gelmeyecez
İkametgah i son 1 yıl içinde Türkiye de olmayanlar oy kullanmasin Türkiye de yaşayan insanlar belirlesin kendini yönetecek insanları
Tamam
Ya birak ne Özlemi Avrupa da kazancınızla bir şey alamıyorsunuz zor geçiriyorsunuz ama Türkiye ye gelince çoğu artistlik taslıyor
Cogunjn vatandaslik zaten baska kulanamiolar
Ya ne artistligi taslamisiz iyimisin yaaa
Neyin hasetligi bu? Ne olmus gelip iki şey aldiysak? Gidip baska yerde mi harciyalim onlara mi kazandiralim? Kendi miletimize harciyoruz kazandiriyoruz
Ya ne hasetligi senin için demiyorum sen genel algılıyorsun bizim akrabalarda var bunlar için diyorum
Ya ama. onlar seni seviyor
Afedersin ama bizdeki akrabalar Akbaba gibi benim ailemden başka kimsem yok hiçbir akrabam yani var ama benim için yok
Niye oyle diyosum ya
Birbirine tutkunlarını hic görmedim annem ameliyat oldu babam kaza yaptı yaşandı bir şeyler ama elin insanları geldi gecmis olsuna bizim akrabalar gelmedi ! Şimdi sen bunlara akraba der misin
Gecmis olsun. Ozaman tabii kide haklisin bu hiç hos degil
Evet hatta kızları da vardı Annem benden habersiz demiş bizim durum malum fakiriz kızı demiş ki davul bile dengi dengine diye Anneme çok kızdım ben paraci bir insan değilim bu şekilde bize bakıyorlar işte
Ay inanamiyorum rezalet
Kizi sana mi isteyeceklerdi?
Yok Annem demiş bizim durum kötü diye kuzenin kızını kiz bu şekilde demiş ama benim hiç haberim yok !
Anliyorum kötü olmus evet
asimile olmuşlar çoğu
Ne alaka?
bi cümle bir anlam ifade etmiyor daha mantıklı cümleler kurman lazım iletişim için düşün ve bul alakayı
Kiskanc
:D çok kıskanç hemde :D
Belli
ince belli :D
Ben gulmuyorum
gül gül
e e