Fotoğraflarımın arka planı genelde doğayla iç içedir. Kafe tarzı ortamları bulmak imkansızdır.🙄

Fotoğraflarımın arka planı genelde doğayla iç içedir. Kafe tarzı ortamları bulmak imkansızdır.🙄

Niye böyle bir soru? 😅 Bir şey düşünmem, ne düşüneyim allasen. Manzaraya karşı. Fotoğraf çekilmeyi seviyordur. 😅 Benim paylaşımlarımda da sık sık manzara görmek mümkün, zaten ayda yılda bir anca bir şey atarım o da manzara olur.
Az önce arkadaşlarımın fotoğraflarını incelerken hepsinin arka planı ya kafe ya da arabasıyla yan yana ve bu yüzden de kendimi anormal buldum da o yüzden 🙄😂
Fotoğraf çekilmeyi sevmem. Fonda ne olduğu önemli değil, içinde olduğum anı doya doya yaşamayı tercih ediyorum. O yüzden bir kadının nerede foto çekildiği ile hiç ilgilenmem.
Cevap
7Cevap
Bir şey düşünmem diğerleri aynı düşürüm
Yani doğayı sevdiğini düşünüyorum. Ben de doğayı seven bir insan olarak hoşuma gider böyle bir durum.
Ömrünü cafelerde oturarak ziyan etmemek doğa ile iç içe yaşamayı buna tercih etmek çok güzel bir şey.
Arka planına bakmam. Bekarsam kızın güzelliğine odaklanırım.
Ne kadar doğacı bir kız 💚🌿🍀 ben de kafede oturmaktansa doğada olmayı tercih ederim
Doğada çekinirken resimler daha hoşuma gider.
Doğa sever biridir derim
Bir şey düşünmem herhalde
Bir şey düşünmem. Kareye bakarım ve geçerim.😄
Doğayı sev yeşili koru, maviyi öp. Güzeldir
normal foto çeken insan olarak düşünürüm
Foto çekilmekten çevresini göremeyen kiz
hiçç
Gezmeyi seviyordur
Anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?