Günaydın! 🧚♀️ Mutlu pazarlar dilerim! ☺️ Ekmeksiz bir pazar ve pazar kahvaltısı düşünemiyorum. Ancak gel gör ki o ekmeği almaya birinin gitmesi gerek. 😁
Bizim evde bu işi yapan genelde kardeşim olsa da kendisini ekmek almaya göndermek hâlâ Çin işkencesi gibi. 🙄 Aslında kolay bir iş olsa da neden ekmek almaya gitme kavgası yaparız toplum olarak, onu da anlamış değilim ama. Neyse bu ayrı konu.😅
Günaydın, sana da mutlu pazarlar 🍁 Bizde apartman görevlisi var genelde o getiriyor 😂 Sadece pazar günleri bize kalıyor. Onda da annem kime derse o gider. Önceden ikinizden birisi gitsin derdi, ikimiz de beklerdik diğeri gitsin diye. En son dedim böyle olmaz. Gel birimizi seç, seni seçtim pikachu de o gitsin. Yoksa kavga çıkıyor. Ondan sonra öyle yapmaya başladı annem 😂 Kavga etme sebebi de ülkecek üşengeç olmamız bence. İşin zorluğundan değil 😂
Hahah aynen anneme öyle demiştim, hatta birkaç kere geldi seni seçtim pikachu da dedi sjsjjsjs Bizde en küçük kardeş gitmiyor. Haksızlık oluyormuş 😂😂 zaten kardeşim çok inatçıdır. Hayatta her zaman gitmez 😂
Ailemle kalırken hep bana ait oluyor genelde. Sabah en erken kalkan ben olduğum için. 😃 Arkadaşlarımla kaldığım da zaten ekmek yemiyoruz ve arada tam tahıllı ekmek falan yani.
Mutlu pazarlarrr.. 😊bizdede oluyor ekmek alma kavgası 😃 ama her zaman dövünsede canımın içi küçük kardeşim getiriyor. içimden şarkı söylemek geldi 😂 iki erkemek aldıımm eve gidiyorummm biri büyük biri küçük iki ekmek aldıımm 🤭🥖🥐
Kardeşim var ama hala ekmeğe markete ben gidiyorum boyum kısa ondan mı acaba da olsun eğer sebep buysa büyük olanın ben olduğumu unutan aileme göre böyle olmama da şaşırmamam lazım 🙄🤷♀️