Herkese günaydın ve selamlar... Pazar günleri çalışanlara ayrı bir kolay gelsin, uyuyanlara da iyi yatışlar. 😃
#Eoéa_Eoéa

Herkese günaydın ve selamlar... Pazar günleri çalışanlara ayrı bir kolay gelsin, uyuyanlara da iyi yatışlar. 😃
#Eoéa_Eoéa
İsim olsa da olmasa da duymadığım için uyanmadım için sorun yok bana göre 🤣🤣🤣 telefonun alarmını kuruyorum çok yüksek bir ses ile bazen alarm çalmadan uyanıyorum alarmı kapatıyorum tuvaletim geldiği için ve bir daha da yatmıyorum akşama kadar uyukluyorum bugünkü gibi 🤣 bazen de yani tuvaletim gelip uyanmamışsam hiç duymadan uyuyorum 😁
Tünaydın. En sevdiğim gündür kendileri çünkü tek yatış yapabildiğim gün 😅 ama bugün yatış yapamadım. Haftaya bayramın son günü yatarım artık 😂😂
Üzüldüm size efenim... 😃
Günaydın aşkkk seviyorum az çok herkes uyuduğu için ev çok sessiz oluyor mis gibi slcnlscm
Oh miss. 😃
Cevap
17Cevap
Benim için öyle aman aman bir anlamı yok. Kendimi bildim bileli çalışıyorum. Severim tabi ki, oda Allah'ın bir günü işte.
Kolay gelsin. 🌸
Günaydın nefret ederim pazar sabahı sanki hayatın durdugun an bu an gibi geliyor bana
Bir gariplik var günde. 😄
Evet bide sıcak. 😃
Erken yürüyüşe çıktım ve şimdi bir cafede oturup dinleniyorum. 😃 Her günü severim zaten.
Oh mis ne güzel. 😃
Her sabah aynı saatte kalktığım için bana her gün aynı geliyor. :D Her günü seviyorum artık.
Bayılıyore, ayılıp tekrar bayılıyore 😄 Keşke daha çok pazar günü olsa 🤭
Diger gunlerden farki yok benim icin, her gun erken kalkiyorum.
Niye seveyim. Daha fazla insan daha fazla iş
Çocuk iken severdim herkes evde olurdu sabah kahvaltısı sucuklu yumurta Tv'de o güne özel çizgi filmler dizileri felan olurdu
Bu sabah ne oldu ise bir türlü kendime gelemedim.
Uykunu mu alamadın?
Uykumu da alamasam bu kadar ağırlık olmazdı normalde.
Psikolojik olarak olabilir belki
Abartalım biraz daha son nefeslerim ondadır.
Ay Allah korusun. 😃
Nasıl da gülüyor bak bak bak
İstediğin yere çek. 🙄
Tamam tamam 🤫
Seviyorum daha dinç oluyorum
Ne güzel o zaman
Güzeldir. 🦁
Bana her gün pazar 😅
O zaman miss. 😃
😄🥰
Benim için her gün aynı
pazarı başlı başına sevemiyorum ben :D
Severim en çok bugün sevdim😃
Yaşadığım Hayatın Durumlarına Bağlı
Pazar sabahlarını severim
Evet severiiim. 😄🌸
Sevindim aşk. 😄
Görüşümü bir daha kaldırtma çocuk
Ne yazmıştın kaldırtmışım? Normal yazmadıysan, olması gereken şeyi yaparım.
Seninle tartışmıyorum öncelikle, benimle muhattap olmanı istemiyorum. İyi akşamlar.
benim için tüm günler aynı sıkıntı
pazar gününü sevmem
Evet çok severim
Erken kalktım
Bu pazarı sevmedim..
Cıks
Severim
Severim
Severim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?