Merhaba arkadaşlar
Kardeşim 24 yaşında erkek, okulu bitti yeni işe girdi, benim yaşadığım şehirde. Birkaç gündür bizde kalıyor. Kardeşim dün ev aradığını söyledi ve birlikte ev bakıyoruz.
Kocam bana evi uzak semtte tutalım sen gidip çamaşırını da yıkarsın, yok yemeğini de yaparsın şeklinde saçma sapan aptalca çıkışlar yaptı üstüne de sürekli gelmesin dedi. Ben de sinirlendim "sana mı soracağım gerekirse yaparım tabi ki hem istediği zaman gelir ablasının evine" dedim.
Bana sen kardeşine konuştuğun gibi bana konuşmuyorsun. Ona gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun. Onun yanında farklısın bana farklısın dedi. Ben de kalbinden pislik akıyor. Sen böyle haset değildin ne oluyor sana dedim.
Saçma canım çocukça konuşmalara devam etti. Meseleyi aileme ve evliliğime yeterli özeni göstermediğime kadar getirdi.
Snirlerim bozuldu ne yapmalıyım ve kim haklı? Tepkisi çok yersiz değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer