Aile & Toplum Bu cumartesi akşamı ne yapıyorsunuz? damla-07 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor ben tatlı alımı yapıyorum :) Güncellemeler+1 yıl güncel Bu cumartesi akşamı ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/IRVtzppcYUEŞarkı dinliyorum 0 0 Yorumla
Yasin34re Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Afiyet olsun bende halı saha maçım var hazırlandım sahaya gidiyorum 1 2 Yorumla damla-07 +1 yıl iyi oyunlar Yorumla Yasin34re +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alanya sıcağında klimayı açaam elektrik faturası açmasam oturduğum yerden fıskiye gibi terliyorum ikilemdeyim 1 2 Yorumla damla-07 +1 yıl aynıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben klimayı açtım bu gece esmiyor çünkü Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Keyif sende rahatlık sende oh mis gibi yarin is var acaba nasıl kalkarım diye kara kara düşünüyorum 🤣 1 4 Yorumla damla-07 +1 yıl ahahahah :P Yorumla Esmergenc41 +1 yıl İmrendim sana yani 🤣 Yorumla damla-07 +1 yıl gel birlikte olsun Yorumla Esmergenc41 +1 yıl Afiyet olsun çok teşekkür ederim 🙏😉 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İstanbul Karaköy kahve 1 1 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Güncellemgüncelle :) Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Görseldeki güzel bacaklara bakıp iç çekiyorum 😉 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bisey yapmıyorum tv karşısında elimde telefon bu arada afiyet olsun 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen napiosun nasılsın canım Yorumla
Cengiz94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Eline saglık kim bilir ne kadar güzel olmuştur eline saglık 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Tatli bir kadinin tatli almasi onu daha dami tatli yapar 😨 0 0 Yorumla
mrwoo5 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ne pis boğaz çıktın sen 😅yiye yiye bitiremedin arkadaş her akşam farklı bir tabak 🙈 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Kız o tatlı seni düz duvara tırmandırır, afiyetler olsun 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Şeker gibi tatlı bedenine şeker yüklüyorsun demek :) Enerjiye ihtiyacın var galiba ;) 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Afiyet olsun bacakların çok güzel. burada fazla gösterme kaparlar seni :) 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu güzellik cumartesi ateşinde yanmak varken Evde Tek Başına tatlı mı ya 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bu zavallı da bacağından başka bişiyi atamıyor 0 0 Yorumla
ExtraBigcock Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu aksam Manuel idare etcem asıl olay yarın akşam 🙂 0 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Valla canım abur cubur çekti onları yicem.Sanada afiyet olsun teyze. 0 0 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Tatli gösterme bahane bacakları sergilemek şahane 😂 0 1 Yorumla damla-07 +1 yıl :P Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. maalesef hiç bir şey yapamadım yalnızdım çünkü. 0 0 Yorumla
deryadsngr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl hazırlandım dışarı... 2 3 Yorumla Soyersoyer +1 yıl Pipin görünüyor 🙄🙄 Yorumla mkd0r +1 yıl +1 Yorumla Cengiz94 +1 yıl @deryadsngr çokgüzelsin canım Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. yalnız bacaklar tabaktaki tatlıdan daha tatlı duruyor 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düz duvara tırmandırır 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. oturuyorum ve güzelliğine bakıyorum 1 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bende senin resmine bakıyordum 1 0 Yorumla
ncanımsın Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dökmeden ye 1 2 Yorumla damla-07 +1 yıl tamam. Yorumla ncanımsın +1 yıl Temizleyecek birini bulamazsan sıkıntı Yorumla
Jüpiteraşkınaa Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Ders çalısıyorum işte ne yapayım :( 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben senin kayısını yerim jsjsj en iyi tatlı o 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl izin verir miydin jsjsj Yorumla
MuratBeyGelmis Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl bu da ilgi isteyen bir arkadaşımız 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. niye sen satın alımcı mısın 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gezdik Piknik vakti 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kahve keyfi yapıyorum genellikle 0 0 Yorumla
Huzurburadasennerede Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Allah hidayet versin sana da bana da 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Benim bi planım yok, davet eden olursa katılırım 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. hoplatıcaz. 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çalışıyorum 😑 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Tamam gördük 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. Dokunmasın sonra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Şarkı dinliyorum
Afiyet olsun bende halı saha maçım var hazırlandım sahaya gidiyorum
iyi oyunlar
Teşekkürler
Alanya sıcağında klimayı açaam elektrik faturası açmasam oturduğum yerden fıskiye gibi terliyorum ikilemdeyim
aynıyım
Ben klimayı açtım bu gece esmiyor çünkü
Keyif sende rahatlık sende oh mis gibi yarin is var acaba nasıl kalkarım diye kara kara düşünüyorum 🤣
ahahahah :P
İmrendim sana yani 🤣
gel birlikte olsun
Afiyet olsun çok teşekkür ederim 🙏😉
İstanbul Karaköy kahve
Güncellemgüncelle :)
Görseldeki güzel bacaklara bakıp iç çekiyorum 😉
Bisey yapmıyorum tv karşısında elimde telefon bu arada afiyet olsun
Sen napiosun nasılsın canım
Eline saglık kim bilir ne kadar güzel olmuştur eline saglık
Tatli bir kadinin tatli almasi onu daha dami tatli yapar 😨
Ne pis boğaz çıktın sen 😅yiye yiye bitiremedin arkadaş her akşam farklı bir tabak 🙈
Kız o tatlı seni düz duvara tırmandırır, afiyetler olsun
Şeker gibi tatlı bedenine şeker yüklüyorsun demek :) Enerjiye ihtiyacın var galiba ;)
Afiyet olsun bacakların çok güzel. burada fazla gösterme kaparlar seni :)
Bu güzellik cumartesi ateşinde yanmak varken Evde Tek Başına tatlı mı ya
Bu zavallı da bacağından başka bişiyi atamıyor
Bu aksam Manuel idare etcem asıl olay yarın akşam 🙂
Valla canım abur cubur çekti onları yicem.
Sanada afiyet olsun teyze.
Tatli gösterme bahane bacakları sergilemek şahane 😂
:P
maalesef hiç bir şey yapamadım yalnızdım çünkü.
hazırlandım dışarı...
Pipin görünüyor 🙄🙄
+1
@deryadsngr çokgüzelsin canım
yalnız bacaklar tabaktaki tatlıdan daha tatlı duruyor
Biraz fazla içtim uykum geldi.
Düz duvara tırmandırır
oturuyorum ve güzelliğine bakıyorum
Bende senin resmine bakıyordum
Dökmeden ye
tamam.
Temizleyecek birini bulamazsan sıkıntı
Ders çalısıyorum işte ne yapayım :(
Ben senin kayısını yerim jsjsj en iyi tatlı o
izin verir miydin jsjsj
bu da ilgi isteyen bir arkadaşımız
niye sen satın alımcı mısın
Gezdik
Piknik vakti
Kahve keyfi yapıyorum genellikle
Getir bacaklarini yalayayimda bende tatli alayim
Arkadaşla yemeğe çıktık
Balkon keyfi yapıyorum☕
sağol sayende bizde tatlı aldık
sen daha tatlısın.
Duşa giricem birazdan malzeme arıyorum shshsh
Allah hidayet versin sana da bana da
Heyecanlandırıyorsunuz beni hanımefendi …
Evde takılıyorum
Bacakların daha tatlı gibi duruyor
Niye bu kadar güzel ve seksisin?
Benim bi planım yok, davet eden olursa katılırım
kaç tatlı var lan burada
Arkadaşlarımlayım
sen nasıl bir abazasın
hoplatıcaz.
seni düşünüyorum
Hersey
Kutsal cumartesi dewamke pompake
Yaramazlık yapicam